reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi pokaż jakie łóżka, może i mi się spodobają ;-) ja jeszcze biorę pod uwagę coś takiego : ŁÓŻECZKA - ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE 70X140 SOSNA !!! (1448582594) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dużo jest ładnych łóżeczek, ale te dla Zuzki nie może być dłuższe niż 150 cm, bo inaczej się nie zmieści, a większość jest 160 albo 180 cm..

lolkak i jak po kaszce? Smakowało Mai? ;-)

Rika Napisz coś więcej o sobie ;-)

Pokażę Wam co zrobiłam dla Przemka na później :-p
Zobacz załącznik 327348
Takie niby obwarzanki, tyle że bez twarogu, ale też dobre i bardzo łatwo się je robi :-p Mam nadzieję, że Przemek będzie zadowolony :tak:

reklama
Rika hej, co tak wpadłas bez zadnego przywitania tylko od razu z tym ile masz dzieci :-D hehe ;) nie no spoko, napisz o sobie cos wiecej :tak:
Daffi fajne zakupy miałas....
Mi nie chodzi o to ile kaszki wsypujesz ale ilosciowo to strasznie duzo dajesz jak na troszeczke ponad roczne dziecko... Żołądeczek jej rozciagasz tylko i potem bedzie wiecej jesc.... ale to nic, nie mój problem :sorry:
anetka hehe widac ze cie sie nudzilo :-p daj znac czy smakowalo Przemkowi:-)

A ja dostalam dzis meila ze jutro moja paczka pampersów S&P zostanie wyslana, do tego dostaniemy paczke chusteczek nawilzanych i dla mnie torbe, no ciekawe;-) no i ulotki i pampersy do rozdania dla znajomych :tak: w ciagu 7 dni ma dojsc kurierem :-)

Eliza Nudziło mi się strasznie, bo sama w domu byłam :-p
Ale fajnie z tymi pampersami. Całą paczkę dostaniesz?

Nom całą:-) mam nadzieje ze malemu podpasują i jak cos to bedziemy je kupowac bo i tansze sa;-)

A mała juz w domku czy jeszcze nie?

Eliza mi szczerze mówiąc te S&P nie podpasowały ale tylko dlatego, że te rzepy w ogóle nie chciały się naciągać tak jak w innych pampersach, ale może Tobie się spodobają ;-)
Zuza już w domu, jakiś czas temu wróciła, a teraz Teletubisie ogląda i wyjada serduszka :-p na szczęście zrobiłam trochę więcej, bo przewidziałam, że tak właśnie może być ;-)

anetka fajne te łóżeczka:-) moja siostra kupiła małemu takie IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | TROFAST | Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb ogólnie fajne, tylko że trzeba dokupić spód żebrowy i materac,więc troche drogawo wychodzi raczej:sorry:
a te ciasteczka - rewelacja, na pewno będą smakowały:-)

Daffi ja też parę razy "zaliczyłam" zakupy bez pieniędzy:szok::-D ale przecież zawsze się może zdarzyć, nie ma się co dołować :* ;-)

Rika witaj:-)

i moje Walentynki też diabli wzięli:wściekła/y: Michał przyjechał ze służby, zjadł obiad no i oczywiście wszystko byłoby cudownie,gdyby nie musiał wracać znowu, bo zadzwonili:-( zawsze psioczy jak go wzywają,ale takiego wkurzonego to go jeszcze nie widziałam, dał mi prezent, powiedział,że nadrobimy i pojechał :-(

Daffi pokaż jakie łóżka, może i mi się spodobają ;-) ja jeszcze biorę pod uwagę coś takiego : ŁÓŻECZKA - ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE 70X140 SOSNA !!! (1448582594) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dużo jest ładnych łóżeczek, ale te dla Zuzki nie może być dłuższe niż 150 cm, bo inaczej się nie zmieści, a większość jest 160 albo 180 cm..

lolkak i jak po kaszce? Smakowało Mai? ;-)

Rika Napisz coś więcej o sobie ;-)

Pokażę Wam co zrobiłam dla Przemka na później :-p
Zobacz załącznik 327348
Takie niby obwarzanki, tyle że bez twarogu, ale też dobre i bardzo łatwo się je robi :-p Mam nadzieję, że Przemek będzie zadowolony :tak:

o tak:D te mi sie np podobaja ale wiadomo kazdy ma inny gust..
no i podobaja mi sie skladane lozka rowniez.
my dla Julki takie mamy ze w dzien jest fotelem a na wieczor jej lozeczkiem:D

Eliza chyba nie do konca zle robie.. bo julka majac 3 miesiace pila 260 ml mleka co 3 godz i bylamz tym u lekarza bo wydawalo mi sie to dziwne i kazdy posilek kaszkowy... ale lekarz pwoiedzial ze widocznie dziecko takie potrzeby ma inaczej by tego nie zjadla albo by pozniej ulewala czy wymiotowala a ona nic. wiec teraz jak na noc dostaje 330ml to nie jest to duzo a bodajze Kamcia pisala o miesiac starszej Viktorii ktora je 2 razy po 330ml...
wg mnie to zalezy od dziecka.. kazde je inaczej... elkarze mi powiedzieli ze sa dzieci ktore do roku nie zjeda wiecej jak 120ml mleka a sa takie ktore jeda 3 ray wiecej i to normalne. a w dzien julka wypija 2 razy melko w ilosci 220-240ml.

Ostatnia edycja:
reklama
Daffi ok, jak Ci się chce to możesz poszukać ;-) tylko tak jak pisałam, nie może być dłuższe niż 150 cm.. no i też żeby nie kosztowało zbyt dużo :-p myślę, że tak do 400 zł.

Do góry