reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza no chyba,że tak:-D ale wcale się nie dziwie, przy trójce maluchów,to nie jest tak hop siup, przez cały dzień;-)

anetkapowiem Ci że mój siostrzeniec jak już podrósł,miał wyjęte szczebelki z łóżeczka,to nauczył się sam kłaść kiedy miał życzenie, tylko sis włączała mu jakąś bajkę na video, a teraz przeniosła go do nowego "dorosłego" pokoju, na normalne wyrko,to sam się usypia, fajnie im to wyszło, no ale to się zdarza raz na tysiąc urodzeń ;-):-D

reklama
trina Zuza ma takie łóżko, na którym może się sama położyć, ale nie chce:-p ona w ogóle w nocy za bardzo nie chce tam spać i zawsze do nas przychodzi :dry:
Mam nadzieję, że jak dostanie inne łóżko, to będzie chciała na nim spać.

No Hania z Danile tez sami zasypiaja w swoim pokoju, na osobnych łóżkach:-) a zaczeli sami zasypiac cos jak mieli kolo 2 latek, bo wczesniej to ktos musial zagladac lub byc...

trinna no dokladnie.... mnie juz zaczyna brac sen, ale zawziecie czekam na serial, a w dodoatku jest Mr i Mrs Smith, :tak: wuielbiam ten film ale se nie objerze chyba juz;]

Ja też usypiam przeważnie w wózku albo na rękach:dry:Czasem zaśnie sama w łóżeczku;-) chociaż ostatnio to nawet na rękach nie zasypia:dry::nie:

Trinaa - to nie lepiej było kupić zwykłe łóżeczko plus bieguny za 20zł? ;-) I tańsze i praktyczniejsze :tak: M ostatnio stwierdził,że trzeba takie dokupić,bo dla niego majka jest za ciężka :-D

Elizka ja też już padam ;-)

Paula ja z nim toczę boje codziennie:tak: Jedyne czego mam dosyć i do czego się przyzwyczaiłam to właśnie to,że muszę mu mówić,żeby z dzieckiem posiedział- przecież powinno to być oczywiste i on sam powinien ją ode mnie brać.:sorry:

Ostatnia edycja:
Wyrwałam się na chwilę ze szpon M :-D

Zaraz spadam na M jak miłość.

Eliza ja też często dostaję smsy o takiej treści :-D

Julka zasypia sama, tylko drzwi do sypialni muszą być otwarte no i musi być jej kocyk do przytulenia, 5 minut i dzieciaka nie ma :tak:

lolkak nawet nie miałam pojęcia,że tak można zrobić:-)

Eliza a mnie sen nie bierze, więc chyba pozostaje mi jakiś film,albo książka i jakoś wieczór zleci:-(

anetka może zobaczy że fajne "dorosłe" łóżeczko i jakoś stopniowo się przekona i będzie dobrze:-)

lolkak a mnie się jakoś tak porobiło,że nie chce mi się spać w ogóle:szok: Michał nieraz wraca z pracy obojętnie, czy to po 22, czy rano z nocki,a ja mam oczy jak 5 złotych i mu nawijam makaron na uszy, a ten biedny ledwo widzi na oczy :-D

reklama
I doczekałam się i dostałam piękną różyczkę;-)

Eliza bo fajnego smsa dostałaś. Moj tez ma często ochotę a ja zasypiam bardzo szybko i nici ze wszystkiego .

Zuzia od samego początku zasypiała w łózeczku. Czasem było cięzko ale niepróbowałam innych sposobów i chociaz az łzy leciały byłam twarda.

Do góry