reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jak dla mnie 1,2, 4 i ostatnia fajne
a teraz zmykam na film
papap i do juterka
a teraz zmykam na film
papap i do juterka
trinaa
Fanka BB :)
daffi dobrze,że to nic poważnego,tylko ta 3 dniówka:-)
femme super,że się wybawiłaś wczoraj:-) a "Kac Vegas" - zgadzam się, świetny film,też oglądałam go już kilka razy:-)
Cherie witaj:-)
Vegas to Twój mąż ma zdolności fryzjerskie, no no, super;-) i Cherie ma racje z tym powiedzeniem:-)
ja już wróciłam do domku, w sumie to tam jeszcze impreza trwa,ale ja już spasowałam;-) a objadłam się jak dzika a jak
zobaczyłam na stole snikersa, to już w ogóle - dałabym się pokroić za to ciasto teściowie zadowoleni z prezentu i w ogóle
:-)fajnie wyszło
femme super,że się wybawiłaś wczoraj:-) a "Kac Vegas" - zgadzam się, świetny film,też oglądałam go już kilka razy:-)
Cherie witaj:-)
Vegas to Twój mąż ma zdolności fryzjerskie, no no, super;-) i Cherie ma racje z tym powiedzeniem:-)
ja już wróciłam do domku, w sumie to tam jeszcze impreza trwa,ale ja już spasowałam;-) a objadłam się jak dzika a jak
zobaczyłam na stole snikersa, to już w ogóle - dałabym się pokroić za to ciasto teściowie zadowoleni z prezentu i w ogóle
:-)fajnie wyszło
lolkak
Październikowa Mama Mai
Witam się z rana;-)
Netuję teraz póki mam kompa,bo jak się tylko M obudzi to się już nie dotknę
spróbuję nadrobić :-)
Póki co świeci słońce,więc może uda mi się zaliczyć spacer z mają :-)
Netuję teraz póki mam kompa,bo jak się tylko M obudzi to się już nie dotknę
spróbuję nadrobić :-)
Póki co świeci słońce,więc może uda mi się zaliczyć spacer z mają :-)
Witam niedzielnie.
ja tylko daje znac że jestem i czytam. Dzisiaj na isanie czasu brak bo zaraz do kościółka trzeba sie szykować. chciałam S wyciągnąc do mojej mamy dizsiaj ale coś mi sie wydaje że nie ma chęci.
Trinaa Super że impreza się udała.
Vegas Super zdjecia. Ślicznie wyglądasz. A Martynka ze zdjęcia na zdęcie coraz to słodsza się robi. a te jej włoski, cudo.
ja tylko daje znac że jestem i czytam. Dzisiaj na isanie czasu brak bo zaraz do kościółka trzeba sie szykować. chciałam S wyciągnąc do mojej mamy dizsiaj ale coś mi sie wydaje że nie ma chęci.
Trinaa Super że impreza się udała.
Vegas Super zdjecia. Ślicznie wyglądasz. A Martynka ze zdjęcia na zdęcie coraz to słodsza się robi. a te jej włoski, cudo.
lolkak
Październikowa Mama Mai
Daff dobrze,że już wszystko się wyjaśniło i problem moczowy się sam rozwiązał ;-)
Vegas z dłuższą fajniej
Paula Ty to masz szczęście;-) jak nie paczki z gratisami to samo sprzedające się foteliki ;-)
Ewi udanej wizyty u mamy
Vegas z dłuższą fajniej
Paula Ty to masz szczęście;-) jak nie paczki z gratisami to samo sprzedające się foteliki ;-)
Ewi udanej wizyty u mamy
femme fatal
Mama Ninki :)
VEGAS - 2 i 4 zdjęcie super :-)
CHERIE - hej my się chyba nie znamy
PAULA - hehe no nieźle ja dałam ogłoszenie że bym kupiła ciuszki na 98cm i nikt mi póki co nie odpisał
Wszystkie dzisiaj dzień z facetem to pewnie pustki będą a K do pracy idzie rzadko kiedy niedziele ma wolną
Ale u nas słońce świeci pięknie jest :-) więc zapewne gdzieś z mamą pojedziemy sobie bo aż szkoda w domu siedzieć :-)
CHERIE - hej my się chyba nie znamy
PAULA - hehe no nieźle ja dałam ogłoszenie że bym kupiła ciuszki na 98cm i nikt mi póki co nie odpisał
Wszystkie dzisiaj dzień z facetem to pewnie pustki będą a K do pracy idzie rzadko kiedy niedziele ma wolną
Ale u nas słońce świeci pięknie jest :-) więc zapewne gdzieś z mamą pojedziemy sobie bo aż szkoda w domu siedzieć :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Chérie
Mama Danielka
Cherie a czemu nie możesz dźwigac?
bo mam częste krwotoki z macicy. ponoć taki mój urok, ale cały czas lecę ostatnio na Cyclonaminie.
Witam się. Słonko świeci za oknem, cieplutko, za chwilę idziemy z Danielkiem na spacer. Miłej niedzieli!