reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moja Martynka to aniołek przy Waszych dzieciach:p w dodatku leciutki jak piórko Aniołek hehe. Ale czasem różki też pokazuje a co:D

reklama
Vegas pochwal się dziełem męża.
Kaamaa, odkąd Daniel porozrywał całą rolkę papieru i musiałam chodzić po całym domu i zbierać - nie ma dostępu do łazienki beze mnie :-D

że wiekowo to zauważyłam , ale że wagowo..
to tez masz klocuszka.. hehe

moja to tak samo że jak złapie papier ... jakikolwiek to cały pogryziony i powypluwany dookoła:szok:

oj jest co dźwigać... a najgorsze jest to, że nie mogę tego robić.
ale Daniel nie jest jakiś pulchny. on jest po prostu ubity, jak tatuś :-D

Cherie

DSCN2358_800x600.jpgDSCN2359_800x600.jpgDSCN2365_800x600.jpgDSCN2312_800x600.jpgDSCN2279_800x600.jpg

a to Perła z dziś

DSCN2179_450x600.jpgDSCN2182_450x600.jpgDSCN2212_800x600.jpgDSCN2208_450x600.jpg

vegas wstaw na nk to co tu wstawiłaś jako 3:tak: jest zajebis*** :-)

no a cherie ja tez małej nie nosze już od dawna.. na początku ciązy miałam skurcze straszne i miałam zakazane dzwiganie i ją oduczyłam:tak:
teraz jak już ją nosze to góra 5 min:-p i na podłogę... hehe

no a cherie ja tez małej nie nosze już od dawna.. na początku ciązy miałam skurcze straszne i miałam zakazane dzwiganie i ją oduczyłam:tak:
teraz jak już ją nosze to góra 5 min:-p i na podłogę... hehe

najgorsze jest to, że odkąd zaczął chodzić to coraz częściej wyciąga ręce do mnie. wcześniej z kolei było na odwrót, tylko podłoga i chodzenie przy meblach, za rączkę.

ok ViKamcia, mam nadzieję, że faktycznie ładne:p ale trochę niewyraźne. hehe. Ja moją córę też rzadko noszę, odkąd chodzi sama rzadko chce byc noszona, to taka Zosia Samosia, wszystko sama:) ale to dobrze.

reklama
Do góry