trinaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sam początek, więc mysle, że ok 4 tydzień, do lekarza idę dopiero w poniedzialekwitamy napisz coś o sobie który to tydzień?
Umiii, ale mnie rozwaliłaś z tymi regałami;D hehehe. Ja dziś jestem wrażliwa na Wasze texty, wszystko mnie rozśmiesza nie jestem taka śmiała by zadac jej to pytanie makabra.
teraz już normalnie gadamy jeśli o Małą chodzi. Chce ją wziąc na spacer - żaden problem, szykuję Młodą i jadą.Vegas nie no rozwaliło mnie to "powiedz mamusi zeby Cie ubrala" zachowanie 10latki
Musicie sobie to jakoś poukładać, bo to jakby nie było Mama.
Paula Julka też non stop ma motor w tyłku.
Ja z Nią do łazienki nie chodzę, no chyba że sama do mnie przylezie. ALe u Nas nie ma schodów, progów więc jest bezpiecznie.
Wiesz? a jestes pewna ze twoja biologiczna mama sie ciebie wyparła a nie np zmagała sie z jakąs nieuleczalną chorobą lub najzwyczajniej nie miała srodków? Nie wiem jak sie czujesz bo nie byłam w takiej sytuacji ale nie zawsze jest tak ze rodzic oddajacy dziecko do adopcji wypiera sie goteraz już normalnie gadamy jeśli o Małą chodzi. Chce ją wziąc na spacer - żaden problem, szykuję Młodą i jadą.
A poza tym ja dalej mam taki uraz, że boję się powiedziec do niej mamo bo to już dla mnie obco brzmi. 2 kobiety się mnie wyparły, żadna nowośc. Jedna jak mnie urodziła, druga niedawno. Trudno. Życie. Wnerwia mnie to wszystko, ale z drugiej strony silna jestem, prezentu na DM jej nie dam ani życzeń nie złożę, wedle życzenia Szanownej. Może to ją dotknie.
Dessous miałam betę robioną to wiem, że tam jest na grubo zaznaczone, który to tydz ciąży.
Trinaa faktycznie nie widziałyśmy Cię jeszcze fajnie wyglądasz, z pozoru grzeczna dziewczyna, jak jest na prawdę?
bo masz jeszcze czas na wpadanie na regały ahahaha;DVegas różnie to bywało,ale staram się jak mogę:-) ale teraz to już nie mam wyjścia, żona, matka,to nie ma innej opcji
paula chciałaś napisać jaką "miałaś" figurę mam nadzieje,że wróce do pierwotnego stanu po porodzie;-)
Dessous witaj :-)
umi jaka laska,daj spokój,wyglądam jak stara babka no bynajmniej nie na swój wiek
ja na razie (odpukać) nie wpadałam na żaden regał;-)