reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANETKA - Zuzia bardzo ładnie je :-) a zdjęcia śliczne ja miałam to samo jak sobie lustrzankę kupiłam codziennie małej pełno zdjęć robiłam :-p

KONICZYNKA - :-D hehe możliwe bo my z K mamy twarde sny nie wiadomo co nas omija :-D:-p

VEGAS - zdjęcie może nie prowokujące ale uważam że NK to nie miejsce na tego typu zdjęcia ;-) ...w ogóle to ty chudzina jesteś :szok: :-) no i włosy już ładne długie :-) w krótkich też ładnie Ci było ale jednak ja jestem zdania że długie bardziej kobiece są :-)

VIKAMCIA - hehe może nie zdrowe wcinasz :-p :-p

KAAMAA - to dobrze że nie będziecie musieli wyjeżdżać :-) jednak nie ma to jak w domu :-) ...też się chce starać o dotację ale zabrać się za te cholerne papierki nie mogę :sorry:

Ja dzisiaj u koleżanki cały dzień :-) ...i szlag mnie trafił bo jak do niej jechałam samochód mi znowu zgasł :no::angry: 500zł daliśmy na naprawę i znowu to samo się stało :no::angry: masakra jakaś i znowu do mechanika ... oczywiście już ani grosza nie dostanie i ma go naprawić ... dobrze że gdzieś daleko w trasę nie jechałam :no: :dry:

reklama
my po szaleństwach, Mała wypiła kachę i zaraz będzie usypianko:) stwierdzam, że fajnie miec takie ponad roczne dziecko co już chodzi i jest tak kumate, normalnie świetnie się spędza czas z takim dzieckiem:) noworodki przesłodkie i śliczne, ale tylko leżą a taki roczniak to już ma swój charakterek i rozumek:)

u mnie Daniel po wieczorynce polozyl sie, ide po 5min a ten juz chrapie :szok:
Hania tez lezy, munz spi... a my z Mikim walczymy... wstal po 17 wiec pewnie kolo 21 zasnie mi:////

no i pochwale go bo o 18 dalam mu 90ml mleka modyfikowanego i mi wypil :-) ciesze sie baaaaaaaaaaaardzo:tak:

femme wspolczuje znow popsutego auta:/ lichy ten mechanik chyba:dry:

a moja córa przed chwilą usnęła:) mąż słucha muzy i po allegro buszuje;) w sobotę z rana lecę po prezent walentynkowy dla Małża a mi mąż w pon kupuje przy mnie - wybrałam sobie, że chcę staniczek ładny i stringi do tego a to muszę przymierzyc bo teraz mam większy biust niż kiedyś i to trzeba przymierzyc bo dokładnej numeracji nie znam, prócz tego, że D:)

Vegas Martynka to dzielna dziewczyna!
Przypomniałam sobie że na styczniówkach też jest dziewczynka, która jeszcze pampki "3"nosi.

Kamcia dowód i paszport można wyrabiać od urodzenia, tylko one mają krótszy termin ważności nie pamiętam ile.

Femme jak będziesz chciała składać wnioski i pisać biznesplan to radzę kogoś kto się na tym potpytać, bo samemu cięzko to wszystko ogarnąć, no i musisz przynajmniej pół roku pracować legalnie w zawodzie, do którego będziesz składać dofinansowanie.

Konniczynka a ile Twój dostał kasy z tej dotacji?

Anetka i jak Zuzia śpi już?

Julka wala się w łóżeczku nie za bardzo jej w głowie spanie, w sumie nie ma co się dziwić po południu zaliczyła 1,5 h drzemkę.

Maja mi padła jak tylko przyssała się do cycka ;-)Mam,więc zapewnione przynajmniej 4 pobudki:dry:

Kaamaa no,no jaka wypłata ;-) :-) My o takiej to możemy tylko pomarzyć :dry: Też się zastanawiam czy nie wystąpić znowu o ta dotację,ale nie mam za bardzo pomysłu podobnie jak Anetka. A z resztą u nas dostają je przeważnie osoby jakoś związane z urzędem :dry:
Dotacje to przeważnie max6 krotność przeciętnego wynagrodzenia (3203pln)

Elizka też bym chciała,żeby Maja chociaż trochę z butli;-)

LOLKAK - a ile zamierzasz karmić ? ... ja karmiłam tylko miesiąc i dzięki temu mała mi jakoś od 2-3 miesiąca zaczęła całe nocki ładnie przesypiać :-)

KAAMAA - :szok: nie słyszałam że trzeba ileś tam pracować w tym zawodzie co chce się działalność otworzyć :dry: będę musiała sobie lewe papiery załatwić co za idiotyzm :no:

Mój brój się po podłodze tarza i gada do siebie :dry: miała iść spać ale widocznie na podłodze jej wygodniej niż na łóżku :-p te dzieci :-p

Cześć kobiety:-)

nadrabiam....staram się jak mogę;-)

anetka super Zuzia na tym filmiku sobie radzi z serkiem:-) i zdjęcia bardzo fajne:-)

Vegas i jaki prezent wymyśliłaś:-) bo ja nadal nie mam weny...a to już w poniedziałek:szok:

femme Ci mechanicy,to wszyscy o kant du** rozbić niestety:no:

Eliza gratulacje dla Mikiego, za mleczko;-)

lolkak z przyjacielem na pewno lepiej;-) to Maja tak lubi na brzuszku spać?:-)

paula u nas dzisiaj też pogoda bardzo fajna,ale 5 stopni na plusie akurat było;-)

reklama
Ja też nie słyszałam o tym wymogu,że trzeba pracować w zawodzie.

Femme dopóki mnie nie pogryzie :-D :rofl2: Przynajmniej do czasu,aż znajdę sposób,żeby jakoś inaczej ją nakarmić,bo na razie nie pije z butli:dry: No chyba,że tak jej stałe dania posmakują,że będzie tylko je jeść ;-)
Próbowała któraś z was czegoś takiego?Pierwszy Kubek

E:

Trina-moja nie lubi pozycji na brzuchu,leży od czasu do czasu na macie;-) to mała Koniczynki tak właśnie śpi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry