reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tynka Pielęgniarstwo. Ja pewnie też będę miała sesję w maju. A po porodzie właśnie będziesz mogła się pouczyć, bo noworodki głównie jedzą i śpią :-)
kamcia wooow, ale zgrabna i to tuż po porodzie!!! Ja chyba jeszcze 2 tygodnie po porodzie nosiłam ogrodniczki ciążowe:-D
aguś Śliczna fotka Milenki!
Ja chciałabym różnicę między dziećmi 2lata, ale ze względu na finanse pewnie będzie trochę większa.
Agateczka Najlepsze życzenia imieninowe:tak:
Dzisiaj posadziłam Zuzię na nocik i siedziała na nim chyba z godzine :baffled: aż w końcu zrobiła siku ale tylko troszkę bo zaczęła muzyka grać i słuchała, później wstała i zrobiła resztę na podłogę i zaczęła płakać.. :sorry2:
:-D:-D:-D:-D:-D

A ja dziś zrobiłam sobie 3godzinny spacer. Ale momentami myślałam, że mnie zdmuchnie z chodnika wraz z wózkiem:szok:

reklama
Zuua weź sobie hasło zmien i skasuj z poczty zapisz gdzies na kartce albo coś. Czyli to ze żałujesz ze wyszłaś za mąż to tez nie ty czy to moze juz ty?
koniczynka ooo myslałam ze tylko u nas tak wieje:/ nawet nie było jak z dzieckiem na spacer wyjsc bo albo kropiło albo ten wiatr

ZUUA - nie to że nie wierzymy po prostu to jest dziwne :sorry: bo to że jest informatykiem to bez przesady byś musiała się na ich komputerze logować to wtedy jest to do rozszyfrowania ale tak to musi być jakimś super szpiegiem :sorry: mój też się zna na hakowaniu a nie potrafi mi odzyskać hasła do poczty mimo że się na tym kompie logowałam ... no ale ja nie oskarżam po prostu to trochę dziwne jeszcze jak bym już się chciała zemścić i włamała do kogoś na konto to nie pisała bym takich głupich rzeczy jakoś bym oczerniła nie wiem sprzedała jakąś pikantną tajemnicę :-D a to to strasznie dziwnie wygląda wybacz ;-) chyba że dziewczyna ma 13 lat i jest jakoś super katoliczką dla której niewyobrażalne jest się nawalić :-D ... ja podkreślam nie oskarżam po prostu to dziwnie wygląda i sama chyba też to widzisz ;-)

UMI - nic nie mów :dry: ja mam to samo do dużych miasto pojechać to nie ma problemu z zamkniętymi oczami ale nie mam pojęcia jak do tych wiosek w okolicy :-D znam nazwy ale nigdy nie wiem która jest z której strony :-p :-p

KONICZYNKA - :szok: spacer w taką pogodę u nas pół dnia lało i wiało jak cholera cały dzień :no: a ty przecież kawałek ode mnie tylko mieszkasz :-p

umi u mnie i wiało padało, ale założyłam folię na wózek i spacerowałam. Za to było 7stopni.

Moje dziecko właśnie zaszło mnie od tyłu, złapało za włosy i wyrwało ich sporą garść. Tak się uczepiła i tak bolało, że P. musiał interweniować...

konniczynka aaa mój to nie bedzie w wózku siedział z tą folią... poza tym ona nie zbyt czesto ma ochote na jazde wózkiem:/
femme:-D to dobrze przynajmniej ze nie tylko ja tak mam;-)

W ogóle moje dziecie strzeliło focha na mięso :dry::sorry: tak to wszystko żerna była a mięso w szczególności lubiła w każdym rodzaju a teraz za nic nie chce ruszyć żadnego -_- nie wiem co jej chodzi mam nadzieje że jej się to zmieni ... miała któraś taki problem ?

femme ja miałam z mlekiem:-p a poza tym ja jak poszłam do szkoły to tez nagle przestałam jeśc kasze gryczaną wiekszość zup niektóre miesa... bo obiadu u nas nie były zbyt smaczne:-p moze w tym jest problem

Właśnie założyłam sobie nowe konto e-mail a tamto udało mi się skasować :)
A wszystkie adresy mailowe zapisałam sobie i jutro zacznę pisać do osób ,że to jest mój nowy mail.
Ponieważ normalnie to się już zaczęło powtarzać na początku nie myślałam ,że to ona ,ale dopiero jak potem napisała mi na poczcie " no i widzisz nie warto było błagać męża aby mnie zwolnił " i wiesz mój mąż nie wsiadł by po pijaku za kierownice.
Ja nie żałuję i nigdy nie żałowałam swojego małżeństwa :-)
Tak , nie ja ,bo ja na forach nie przeklinam ani nic.
Oj widzę , widzę...

reklama
UMI - SUGERUJESZ ŻE ŹLE GOTUJE ?! :-D:-D ...hehe chyba nie w tym problem bo wczoraj i dzisiaj jadłyśmy u mamy i też nie chciała a wczoraj było ulubione mięsko Niny i nie chciała :dry: a dzisiaj pyszne gotowane :dry: i też nic :sorry: ja się boje bo Kuba jest niejadkiem co prawda mięsa akurat je ale warzyw nie itp zresztą pisałam już wiele razy o tym :-p i boje się że Nina po nim jakaś nie tego będzie :dry:

PAULA - pomidor, brokuły, sałata, papryka, ogórek i cebula i do tego sosik i mięsko :-) ...uhu to mężulek się postarał :-) ciekawe na co liczy :-D :-p

Do góry