konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
tynka Pielęgniarstwo. Ja pewnie też będę miała sesję w maju. A po porodzie właśnie będziesz mogła się pouczyć, bo noworodki głównie jedzą i śpią :-)
kamcia wooow, ale zgrabna i to tuż po porodzie!!! Ja chyba jeszcze 2 tygodnie po porodzie nosiłam ogrodniczki ciążowe
aguś Śliczna fotka Milenki!
Ja chciałabym różnicę między dziećmi 2lata, ale ze względu na finanse pewnie będzie trochę większa.
Agateczka Najlepsze życzenia imieninowe
A ja dziś zrobiłam sobie 3godzinny spacer. Ale momentami myślałam, że mnie zdmuchnie z chodnika wraz z wózkiem
kamcia wooow, ale zgrabna i to tuż po porodzie!!! Ja chyba jeszcze 2 tygodnie po porodzie nosiłam ogrodniczki ciążowe
aguś Śliczna fotka Milenki!
Ja chciałabym różnicę między dziećmi 2lata, ale ze względu na finanse pewnie będzie trochę większa.
Agateczka Najlepsze życzenia imieninowe
Dzisiaj posadziłam Zuzię na nocik i siedziała na nim chyba z godzine aż w końcu zrobiła siku ale tylko troszkę bo zaczęła muzyka grać i słuchała, później wstała i zrobiła resztę na podłogę i zaczęła płakać..
A ja dziś zrobiłam sobie 3godzinny spacer. Ale momentami myślałam, że mnie zdmuchnie z chodnika wraz z wózkiem