_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
femme co do mięska to może właśnie spróbuj podawac na inne sposoby ...?
no nie wiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze, że miałas mineralną. Ja raz zaczełam myc głowe zaaplikowałam szampon, nagle usłyszałam telefon po melodyjce usłyszałam ze moja mama. Poleciałam odebrałam, a ta do mnie, że zapomniała mi powiedziec ze mają wode o 8:00 odłaczyc. Patrze na zegarek punkt 8 mysle sobie niech to. Rzuciałam komórke lece do łazienki... a tam sucho, w domu miałam tylko jedna butelke wody mineralnej gazowanej i to nie wiem czy z 0,5 l było... włosy miałam tego dnia piękneFemme eeee to Ninka skubaniec mały zrobić w balona się nie da
Dzisiaj Julkę kąpałam w wodzie mineralnej
Najdroższa jej kąpiel w życiu
6 l. baniak poszedł.
Zua mamy studnię głębinową, jej tak jakby koniec tzn. ten "grzybek" co zakrywa ujście jest poniżej poziomu ziemi, od dwóch dni leje non stop i ziemia przesiaka, i chyba przez wejście zacieka do środka. M coś tam kombinuję zaraz idę do niego zobaczyć co i jak.