reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Aguś Witaj ;-) Ja Cię pamiętam. Milenka będzie miała już roczek? :szok: jak to zleciało!! A taka mała różnica wieku u dzieci jest u Elizki, u ViKamci będzie, nie wiem czy u kogoś jeszcze.

Agateczka wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak:;-)

ViKamcia :szok: świetnie wyglądałaś po prodzie, zazdroszczę!

zuua co się stało?

Dzisiaj posadziłam Zuzię na nocik i siedziała na nim chyba z godzine :baffled: aż w końcu zrobiła siku ale tylko troszkę bo zaczęła muzyka grać i słuchała, później wstała i zrobiła resztę na podłogę i zaczęła płakać.. :sorry: teraz na razie chodzi po domu w majteczkach i rajstopkach, ciekawe czy powie jak będzie chciała. Tak czy inaczej za jakiś czas wysadzę ją znowu :tak:

ZUUA - boże dziewczyno przesadzasz :oo: jak by się nawalał z kolegami co tydzień do nieprzytomności to bym rozumiała Twoją złość ale że nawalił się z ojcem raz na rok co w tym strasznego ? :oo: to ma być powód żeby żałować ślubu ... ogarnij się :sorry:

ANETKA - póki nie płaczę to próbuj ;-) ale uważaj żeby nie znienawidziła nocnika bo będzie problem ;-)

VIKAMCIA - wow ale szybko Ci spadło :-) to faktycznie nie masz co się martwić o kg :-) :-p

Ja u mamuśki siedziałam dzisiaj ;-) szwagier miał wpaść tą Nke mi zamontować ale dzisiaj nie dał rady i jutro będzie :dry: tyle czekać wściekła jestem :-p no ale cóż :-p trzeba to trzeba :-) obżarłam się sałatki i teraz mi się odbija -_-

Boże dziewczyny!
Przepraszam , przepraszam znów ta dziewczyna włamała mi się na pocztę i na różnych forach powypisywała głupoty :(
Ja wczorajszy dzień spędziłam w towarzystwie męża i teścia ,ale to jest zupełna nie prawda ja nigdzie nie byłam....
I znów zmiana haseł :(
Przepraszam was kobietki...a ta dziewczyna to jest była sekretarka mojego męża on jej nie dał szansy i poprosił o to aby ją zwolnić z tego powodu a teraz ona się mści wypisując głupoty...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

zuua mi się zdaje również że przesadzasz...
no jakby nie było wiesz chyba kogo brałas za męża co nie??
skoro Ci nie odpowiadało takie zachowanie faceta to nie trzeba było się z nim wiązać...
a wogóle co to za słownictwo do osoby której sie ślubuje miłość..
"jak Ci przyperdo** " :baffled: poniżej krytyki...
czy do rodziców też się tak zwracasz?? czy tylko do męża??

nie wiem ale wg mnie nie masz się czym przjemować , tak jak femme pisała jakby się upijał z kumplami tydzięn w tydzień i miał cię gdzieś , łaził po barach to rozumiem że mogłabyś mieć dość małżeństwa.. ale że zojcem sobie wypił... :sorry:

a tak ,że jej brat jest informatykiem a informatyk zna większość programów do hakowania ;)
inna sprawa ,że gdy jeszcze było wszystko na + i z nią normalnie gadałam podałam jej swojego maila ,bo czasami pisałyśmy...
ja przeprosiłam chociaż nie miałam za co ,bo ja dziś dopiero teraz weszłam na laptopa ,bo była u mnie dziś siostra z synkiem...

ZUUA - jakim cudem była sekretarka Twojego męża się włamała na Twoje konto ? :oo:
Podpisuje sie pod pytaniem...

A ja wyprawiłam T. do kolegi zaraz bede kładła młodego spać. Poza tym odwieźlismy siostre Tomka na studniówke i zgubiłam sie w przydebickich wsiach. Wstyd jak nie wiem:/ Ja kompletnie nie znam otoczenia tego miasta:/ 4 lata tu mieszkam a ja sie nadal gubie. Jade do Rzeszowa to z zamknietymi oczami potrafie dotrzec wszedzie a tu za chorobe.

reklama
Ja tak miałam jak przeprowadziłam się do Wrocławia ,że jak pojechałam sama na wieś gdzie mieszka mojego taty ciocia i się zgubiłam to było mi wstyd i do tej pory nikomu o tym nie powiedziałam a krążyłam ze 3 godziny :O

a tak ,że jej brat jest informatykiem a informatyk zna większość programów do hakowania ;)
inna sprawa ,że gdy jeszcze było wszystko na + i z nią normalnie gadałam podałam jej swojego maila ,bo czasami pisałyśmy...
ja przeprosiłam chociaż nie miałam za co ,bo ja dziś dopiero teraz weszłam na laptopa ,bo była u mnie dziś siostra z synkiem...

Do góry