reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jest mi bardzo przykro ,że mi nie wierzycie ,ale musi tak być :)
Pozdrawiam.

a mi się zdaje że wystraszyłas się naszej krytyki..
i zmysliłaś to żeby nie wyjść na jakąś "wredną" żonę
no i nie miałaś argumentów zeby wytłumaczyć swoją złość ale nie wnikam...
przecież tłumaczyć się nie musisz...

wątpię żeby tak można było się włamac.. a skąd ona wie że na BB się udzielasz i jaki masz nick??
inaczej by cię nie wychaczyła nawet jakby chciała poczytać co piszesz już nie móiąc o właywaniu się na konto

reklama
Ja się nie boję krytyki ,bo zmagam się z nią codziennie ;)
Jeżeli zna się kogoś maila można się na niego włamać a na mailu są linki a np. mój od rejestracji jeszcze był na pierwszej stronie ,więc ja wiem co mówię krytyka u mnie jest codziennością :)
I jeżeli chodzi o " wredną " żonę to czasami można powiedzieć ,że taka jestem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczerze to Ci się nie dziwie sama jak na to popatrzałam to wyglądało bardzo dziwnie i zastanawiałam się jak wybrnąć z tej sytuacji ;-)

zuua czyli uważasz, ze ten post z tym ze żałujesz to jednak nie ty?
paula3:-D ja sie kiedys w debicy z psem zgubiłam:-p najlepsze było to ze dzwoniłam po mame a ona tez nie bardzo wiedziała jak mnie wyratowac, ale w koncu znalazłam znaki które informowały o hipermarkecie i kierowałam sie w jego strone:-D
femme nie, ale sugeruje ze przedskole zmienia dziecko:-p

Gdybym żałowała ,że wzięłam ślub to już bym składała papiery rozwodowe i ja nie żartuję jeżeli ja czegoś żałuję to robię to co powinno się robić ponieważ u mnie w rodzinie tzn. kobiety są szczere.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
UMI - :-D:-D niezła jesteś :-p w przedszkolu też ponoć zajadała się jak nie wiem te przedszkolanki to zawsze mi mówiły że Nina za 2 je :-D i żeby same dzieci z takim apetytem były których nie trzeba namawiać do jedzenia było to by super było ...a teraz jakiś niejadek -_-

VIKAMCIA - :-p :-D :-)

reklama
Cholerecia z tymi ulewami zalało Nam studnię z kranu brązowa woda leci :szok::wściekła/y:

M zaraz będzie coś działał, ale wątpie że to jakieś efekty przyniesie.

Anetka rozpłakała się jak wstała z nocnika? to super! tzn. że rozumie :-) trochę Twojego samozaparcia i będą super efekty.

Femme a może spróbuj jakoś "przemycać" mięsko np. na kanapce wędlinę nakryj serem, może się przełamie.

Paula właśnie oglądam pogodę jutro ma być tak samo jak dzisiaj, mam nadzieję że Nam łbów nie pourywa :-D:-D

łaał ale D się wykazał :szok::-D weź mi Go podeślij, niech J dobrych nawyków nauczy :-D

Do góry