reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
ale jeszcze nadrukowalyscie od 22 :-p
Anetka to ile teraz wazysz ze az 30kg bys chciala schudnac?
Kurcze ja jakbym sie uparla to moglabym schudnąc te 7kg to bym 60kg wazyla:-) tyle ze maz nie chc3 bym sie odchudzala bo mowi ze kocha mnie tka jaka jestem i nie chce innej :dry: heh

Kurcze za oknem faktycznie straszna pogoda:Szok: wieje okropnie w chalupie nie chce sie nagrzac dobrze;] ehhhh obiad znow przyszykowany , jak o 10 maly zasnie to surówke zrobie. M spi.... ;] a ja ogladam ddtvn

reklama
kaamaa U mnie taka sama pogoda, a po zakupy trzeba iść :-/
umi Sama sobie ułożyłam zestaw ćwiczeń- od dawna ćwiczę, więc już jakieś pojęcie o tym mam. Ale np. przez kilka lat na jogę chodziłam, ale sama nigdy nie ćwiczyłam w domu, wolę pod okiem instruktora i luster ;-)
tynka Dasz radę, ja też w tym roku się bronię, ale chyba we wrześniu, bo jeszcze pracy nie zaczęłam pisać, a promotor mnie od kwietnia nie widział :-D

Chciałam z rana na spacerek wyskoczyć, al ta pogoda mnie zniechęca :-/ Może chociaż porządki w domu porobię, jakieś pranko, kurze...
Choinka już schowana ;-)

Eliza ja mam ten sam problem, chcę schudnąć a M mi nie daje :wściekła/y: cały czas mi słodycze podrzucał :wściekła/y:
Więc się poddałam.

Tynka ja też kiedyś 6 weidera robiłam, oczywiście do końca nie doszłam, ale i tak efekt był widoczny.

Ja chętnie zapisałabym się na aerobic, ale do najblizeszgo fitness klubu mam 30 km a M pracuję do wieczora.

ja tam wagowo jestem w porządku ;-) Przydałoby się tylko spłaszczyć piłko-brzuch ;-D

U nas pogoda też do d..:dry:
Mój oczywiście znalazł sobie super ważną robotę-wlazł na dach żeby przestawić antenę. Idiota w taka wichurę. Ale cóż miał alternatywę siedzieć z małą i ze mna i wybrać się do mojej kumpeli,bo nas zaAPROSIŁA. Od razu wiadomo,że lepszy dach :dry::wściekła/y:

Koniczynka jaki masz temat pracy? :-)

nie pamiętam dokładnie ;-) Coś w stylu: Rola badań przesiewowych w wykrywaniu zmian patologicznych w dolnym odcinku przewodu pokarmowego :-)

Lolkak ale ten Twój to akrobata i artysta:-D a i kombinator:-D

Ja w pozamiatałam,pomylam podlogi, uspilam Mikusia i mam luzik;] ide surówke zaraz zrobie tylko.

KAAMAA- "Ja też "kiedyś" :-D byłam typem sportowca, taniec, lekkoatletyka, boks a teraz trenuję wkładanie kolejnego ciastka do buzi :-D szkoda gadać :sorry2:" :-D:-D :D :laugh2:

Ja Ninie daje wszystko uważam że bez sensu jest bawienie się w dawanie czegoś albo nie chyba że jest jakieś uczulenie a tak to po co ? kiedyś dzieciaki jadły wszystko i było zdrowsze i silniejsze teraz uważam że przez to że obchodzi się z nimi jak kwiatkami później takie chorowite i delikatne rosną :sorry:

Temat diet ja teraz mam swoją wymarzoną wagę 55kg :-) zawsze tyle chciałam mieć a nie mogłam 51kg przekroczyć :dry: ale chciała bym się wyrzeźbić ale zapału do ćwiczeń nie ma :no: i szczerze mówiąc walę to :-D trochę tłuszczyku chyba nie jest taką tragedią :-p

Idę sobie włączyć gotowe na wszystko :-D uzależniłam się od tego serialu :-p

konniczynka a co studiujesz?? u mnie obrona jak obrona też pewnie pózniej ustale chociaz pracy jeszcze tylko rozdział napisac ;p ale wczoraj sie dowiedziałam ze sesję mam przyspieszoną tzw absolwencką już w maju a w kwietniu urodzę dopiero heh..

kaamaa100 no to dobre ćwiczenie jest ;) trzeba będzie kiedyś wrócić do niego ;)

femme fatal też oglądałam jeszce do niedawno GnW ale ostatnio mi fox life zabrali bo tylko na poczatek jakaś promocja była ;p trzeba do męża uderzyć i pakiet zmienić bo jego extreme sports tez nie ma ;p

hej:) KObiety nadrabiam Was i nadrabiam ale tak tego duzo:(

u mnie noc tragedia ale nie prze corke tylko przez antene ktora mamy nad oknem przekrecila sie i pol nocy napierniczala wkurzylam sie zabralam dziecko poduche koldre i mowie do chlopa ide spac do 2 pokoju biedak nie chcial marznac to musial isc z Nami:-pmamy tv z neostrady i wiecie co ? nie mozemy tego dziadostwa skonfigurowac!:angry:dzwonilismy na info zeby nam pomogli a kazdy tlumaczy co innego:angry:jak sie wkurze to im to zawioze niech se w d**e wsadza te dziadostwo!!!!!:crazy:

reklama
Cześć:-)

ja już od 7 na nogach,bo nie mogłam spać:no: w ogóle noc do kitu, nie lubię takiej pogody,zwłaszcza kiedy jestem sama w domu:wściekła/y:ogarnęłam mieszkanie,podszykowałam obiad i tak się kulam teraz z boku na bok:-D Michał ma ambitny plan,żeby dzisiaj zadziałać coś z malowaniem pokoiku:-) zobaczymy czym się to zakończy:-)

Kurcze, Wy tak piszecie o tym odchudzaniu...ja czekam z niecierpliwością,jaką pamiątke będe miała po naszym Króliczku;-) mam nadzieje,że jakoś strasznie się nie zmienię,bo pasowało mi to co miałam:-D

Do góry