reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Vegas u Nas w żłobku dajesz swoje mleko, nie mogą Ci przecież narzucić czegoś odgórnie.
Niby tak ale mam czas tylko do lipca, żeby jakoś w tej sukni ślubnej wyglądać . No, ale będzie latanie między domem a uczelnią i dzieckiem to nie będzie tak źle.
U nas w żłobkach też się daje swoje mleko jestem akurat na bieżąco bo moja bratanica idzie od 15 lutego
U nas w żłobkach też się daje swoje mleko jestem akurat na bieżąco bo moja bratanica idzie od 15 lutego
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
piszę to na podstawie przyjaciółki. Chciała zapisac syna do żłobka bo ona chciała pracowac. Ale okazało się, że on uczulony na mleko krowie. Powiedzieli, że w takim razie go nie przyjmą bo nie będą wyjątku robic - jak krowie to krowie dla każdego;/;/ nie wiem czy wszędzie tak, ale ona z Wawy.gosdia a Ty ile przytyłaś? ;-)
Vegas to troche bez sensu z tym żłobkiem bo to powinno od mamy zależeć jakie mleczko chce dawać dziecku. No ale jak dziecko ma skaze to chyba nie dadzą mu krowiego
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
anetka Ja przed ciążą miałam niezłą kondycję, prawie do końca ciąży na siłownię chodziłam, a po porodzie się rozleniwiłam i widzę, jak mi mięśnie zanikają i obrastają tłuszczykiem ;-) Ale od dziś zaczynam pracować nad powrotem do chociaż połowy z dawnej formy:-)
A P. też ćwiczy- gra w NFS i się wygina przed lapkiem przy każdym skręcie samochodu
Tynka Jak to już końcówka, to zajęć na pewno będzie mało, a obronę zawsze można przełożyć na wrzesień
agateczka Wyobrażam sobie, że czujesz dużą różnicę i pewien dyskomfort, ale po porodzie szybciutko zgubisz te kg, skoro przed ciążą nie miałaś skłonności do tycia
A P. też ćwiczy- gra w NFS i się wygina przed lapkiem przy każdym skręcie samochodu
Tynka Jak to już końcówka, to zajęć na pewno będzie mało, a obronę zawsze można przełożyć na wrzesień
agateczka Wyobrażam sobie, że czujesz dużą różnicę i pewien dyskomfort, ale po porodzie szybciutko zgubisz te kg, skoro przed ciążą nie miałaś skłonności do tycia