reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

koniczynka ja przed ciaza tez mialam niezla kondycje, bo cwiczylam codziennie :tak: pozniej mialam CC i nie mialam jak cwiczyc :dry: probowalam jakies 2 miesiace po CC to pozniej ruszyc sie nie moglam :dry::sorry2:

reklama
Ja mleko krowie daje od niedawna-może miesiąc . Wcześniej tylko jogurty jadł. Tylko teraz już mu modyfikowane nie podchodzi i cieżko było by mu dać opowiednią dawkę. A tak rano je kaszkę na mm, a potem w ciągu dnia popija kakao na krowim mleku. Inne rzeczy też gotuje na krowim.

Ja wszędzie na rowerze jeździłam, 2-3 razy w tygodniu po ok.3h na fitnessie i siłowni, taniec itp...Od co najmniej 7lat trzymałam niezłą formę. Po 3tyg od cc już na rolkach jeździłam :-) a po 2,5 miesiąca zaczęłam ćwiczyć codziennie w domku, ale potem po miesiącu zaczęłam szkołę i nie miałam czasu na ćwiczenia. A jak już przerwałam, to ciężko było wrócić do ćwiczeń.

Ostatnia edycja:
paula poważnie, muszę schudnąć 30 kg nawet 35 by się przydało :sorry2: Chciałabym ważyć tyle co przed ciążą :tak:;-)

edit:
Laski ja lecę do łóżka- mąż wzywa:-) jakiś film będziemy oglądać.
Dobranoc ;-)

Co do odchudzania to ja tez musze zrzucić minimum 20 kg, ale mobilizacji zero... tzn mobilizacja jest a potem przychodzi wieczór i mój T. wsuwa coś dobrego:/. Puki co zrezygnowałam z białego chlebka.
kaamaa widze że to samo trenujesz co ja
koniczynka wow podziwiam a co cwiczyłas po ciazy? jakis specjalny zestawik?
Vegas mój na krowim od 4 miesiaca życia, a teraz wcale nie pije... u nas jest tak ze sie podaje jakie mleko pije dziecko i takie mu kupuja chyba ze dzieko jest alergikiem to żłobek schodzi z ceny i rodzice sami mleczko zapewniają

WItam.
Nie lubie Was. Tyle piszecie że hej. I jak ja mam nadrobić? CO?
Ja reż musze zrzucic parę kg jeszcze, ale tak mozolnie mi idzie.:-(
co do kroweigo mleka to ja swoim daję od skończenia roczku.
A teraz błagam. nie piszcuie tak dużo. BO ja mam zbyt krótki limit czasu na siedzenie przed kompem.

Jezuu co za pogoda :szok:

Całą noc lał deszcz i nie zamierza przestać, a wiatr taki że aż chata trzeszczy :wściekła/y:

A na termometrze +5.

Spadam trochę dom ogarniać.

Miłego Dnia :-)

reklama
konniczynka no ja ma nadzieję że nie będzie źle i wszystko da się jakoś ułożyć :)

dziewczyny a tak wogóle to podziwiam zapał do ćwiczeń, diet i tego całego odchudzania ... ja kiedyż robiłam 6weidera czy jak to sie tam pisze i jak tylko po jakims czasie było widac pierwsze efekty to dumna z siebie przestałam ;p a dieta? zawsze jest od jutra które nigdy nie nadchodzi heh ;p

Do góry