reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza ha ha :-D padłam ze śmiechu: "Kurde w tv nic nie ma... chyba se wlacze national geografhic i poogladam zycie rozrodcze sloni czy czegos tam innego...:sorry2::dry::-D "
Serio taka prawda, ale juz sprawdzalam i na NG nie leci teraz nic wspolnego z tym ;] :-D

Dobra wskakuje pod piezynke:-)
Dobranoc i słodkich snów kochane;-)

reklama
anetka no co się dziwisz,że wypiła z kubka - po prostu zdolniacha z Twojej córeczki:-)

ale mnie wzięła ochota na słodkie pianki...tylko weź tu je teraz zdobądź:dry:

Anetka oby szybciutko Ci znowu usnęła.

A my z mężem kolację zjedliśmy. Zaraz pęknę:p

My zamierzamy dziś oglądac film o jakimś facecie co został wróżką:p Nie pamiętam tytułu, ale z urywek fajny się wydaje. Na dvd. Chcecie to spytam męża o tytuł.

Eliza dobranoc ;-)

trina myślałam, że nie umie, bo jak jakiś czas temu jej dałam to wylała wszystko na siebie :sorry2: widocznie jak teraz pije z Lovi 360st to nauczyła się jak pić z normalnego kubeczka :tak:

Vegas jakoś wątpię, że szybko zaśnie, rozbrykana jest jak nie wiem, tańczy, skacze :sorry2: myślę, że ok 24 dopiero.. :dry:
Też bym coś obejrzała, może zaraz wygonie męża, żeby coś ściągnął :-)

Paula ja słyszałam negatywne opinie o diecie dukana. Schudniesz w kr czasie sporo, ale potem nadrobisz w mgnieniu oka. Poza tym sucha skóra po tej diecie jest, pazurki się łamią i coś tam jeszcze. W tv ostatnio słyszałam.
Ja już też daję od 2 miesięcy Małej krowie mleko, uczulona nie jest, mleka mod nie znosi, na siłę nie będę jej wciskac, ale ma kaszki na mleku mod., uwielbia też twarożki, więc wapnia ma dużo dostarczonego i innych wit

paula ja na Dukana wolę nie przechodzić, bo mam to zrzucenia za dużo kg, wolę powoli ale żeby nie wróciło :-p
Ja daję Zuzi mleko krowie, zresztą lekarze mówią, że po pierwszym półroczu życia dziecka można wprowadzać np raz dziennie. Zuzia modyfikowane też dostaje ale raz- dwa razy dziennie pije krowie :tak:

paula no Zuzia już dawno taką kaszke jadła, smakowała! :tak: i w ogóle ona uwielbia wszystko co z mlekiem (krowim:-p) płatki, ryż, płatki ryżowe, makaron :tak: no i kakao

Euuureka Na moje Wsi prąd oddali :-D:-D

Wróciłam do żywych :-D

Vegas dobrze że @ przyszła cieszę się razem z Tobą. Kończą mi się tampaksy jutro M musi mi kupić zobaczymy co do domu przyniesie :-D

Anetka, Paula odchudzajcie się zobaczymy jak długo wytrzymacie :-D
nie no żartuję, obyście jak najdłużej pociągneły.

A ja Paulę i tak na meega ciacho wyciągnę :-D

A co do mleka krowiego to ja nie daję i na razie dawać nie zamierzam.

Oczywiście jak je z nami np. naleśniki to na krowim.

A tak do kakao to w życiu.

E:

Julka do 10mc była na Nutramigenie dlatego teraz daję jej MM żeby te wszystkie probiotyki itp. nadrobiła bo w tym świństwie nic nie było.

paula już 14,99? :szok: drogo! Niektórzy niby mówią, że dziecko do 3 roku życia nie powinno pić mleka krowiego, ale ja słyszałam, że mozna a nawet powinno się wprowadzić wcześniej. Moim zdaniem lepiej jak dziecko spróbuje takiego mleka wcześniej :tak:

reklama
paula już 14,99? :szok: drogo! Niektórzy niby mówią, że dziecko do 3 roku życia nie powinno pić mleka krowiego, ale ja słyszałam, że mozna a nawet powinno się wprowadzić wcześniej. Moim zdaniem lepiej jak dziecko spróbuje takiego mleka wcześniej :tak:
w żłobku tylko krowie podają.

Do góry