reklama
Liza
Fanka BB :)
Daffi to ty wczesnie sie dowiedzialas o ciazy...:/ ja tabsy bralam az do przelomu 4-5 mies i wtedy cos mi sie w brzuchu ruszac zaczelo, okresu nie mialam ale gin mowil ze to normalne.... no i robie test, patrze a tam dwie krechy jak byk. dzwonie do gina a on do mnie ze to nimozliwe itd, pojechalam a tam na usg okazalo sie ze to juz jest 23-24tc... no ale daniel jest zdrowy wiec ciesze sie bardzo....:/ edit.a i mialam dopisa ze ja bylam od listopada do lutego konca na zastrzyku Depoprovera! ale zeby nie bylo ciazy poszlam wczesniej do gina po tabsy ciazy wtedy nie wykryl bo na ten czas wlasnie zaczodzilam w ciaze lub po dniu dwóch zaszlam... takze u mnie to niedosc ze zastrzyk nie dzialal tak jak trzeba to jeszcze tabsy:/ heh
teraz sie ciesze ze z azalią mi jest oki, ale tez czlowiek ma glowe na karku... a nie tak jak kiedys.....
Co do piersi to powiem wam tak ze 3 lata po porodzie, jak schudlam do wagi sprzed ciąż moje piersi byly według mojego meza za male... mi tam pasowaly choc wiadomo..
teraz sie ciesze ze z azalią mi jest oki, ale tez czlowiek ma glowe na karku... a nie tak jak kiedys.....
Co do piersi to powiem wam tak ze 3 lata po porodzie, jak schudlam do wagi sprzed ciąż moje piersi byly według mojego meza za male... mi tam pasowaly choc wiadomo..
Ostatnia edycja:
trinaa
Cześć;-)
Agateczka trzymam kciuki za badania:-) a co do swojego własnego mieszkania,to masz całkowitą racje, pełen luz,a nie tak to chodzisz i się chowasz po kątach jak chcesz coś zrobić:-)
kaamaa no to Julka znalazła sobie wysmienitą zabawę, z jedzeniem jest największa frajda
gosdia dziewczyny mają racje, moja sis też miała wysoko brzuch, zależy jak to mawia mój lekarz od "urody ciąży":-)
eliza podziwiam Cię kobieto:-) obiad już praktycznie gotowy i to jeszcze z trójką dzieci obok,a ja siedze w piżamach z ręcznikiem na głowie i jeszcze nie rozpakowanym dzieckiem, ale jak pomysle o robieniu czegoś to mnie wzdryga...takiego mam lenia dzisiaj nieraz jak się wezme do roboty to aż nitki w dywanach na baczność sterczą, a dzisiaj klapaaa
lolkak no to nie zazdroszcze tej wczesnej pobudki
Agateczka trzymam kciuki za badania:-) a co do swojego własnego mieszkania,to masz całkowitą racje, pełen luz,a nie tak to chodzisz i się chowasz po kątach jak chcesz coś zrobić:-)
kaamaa no to Julka znalazła sobie wysmienitą zabawę, z jedzeniem jest największa frajda
gosdia dziewczyny mają racje, moja sis też miała wysoko brzuch, zależy jak to mawia mój lekarz od "urody ciąży":-)
eliza podziwiam Cię kobieto:-) obiad już praktycznie gotowy i to jeszcze z trójką dzieci obok,a ja siedze w piżamach z ręcznikiem na głowie i jeszcze nie rozpakowanym dzieckiem, ale jak pomysle o robieniu czegoś to mnie wzdryga...takiego mam lenia dzisiaj nieraz jak się wezme do roboty to aż nitki w dywanach na baczność sterczą, a dzisiaj klapaaa
lolkak no to nie zazdroszcze tej wczesnej pobudki
.Aneta.
Agateczka chodziło mi o to, żebyś pokazała jak wyglądasz, czyli zdjęcie
Dlaczego mieliby krzyczeć na Ciebie..? Przecież dorosła jesteś
Ja Ci radzę w ciąży nosic stanik, bo później brzydkie piersi Ci się zrobią, bo wiadomo, że w ciąży piersi rosną, to Ci po prostu będą później wisieć..
paula dobrze, że nie poszłaś do tej pracy Ja czekam aż u nas otworzą Pepco :-) to wtedy będę miała najprawdopodobniej pracę, tylko musimy jakiś lokal znaleźć a tu nic nie ma
gosdia miłej nauki ;-)
Eliza Ty to jesteś nieźle zorganizowana, ja to o tej godzinie jeszcze spałam a Ty już prawie wszystko miałaś zrobione
lolkak mnie to zawsze wkurza jak Przemek się szykuje i kilka razy mi do pokoju wchodzi ale na szczęście Zuzia jeszcze zasypia jak się przebudzi.
tynka może trochę zostanie, ale na pewno takie nie zostaną ja mam większe, bo niestety w ciąży dużo przytyłam i mi to nie spadło..
Daffi no ja też słyszałam, że tabletki trzeba popijać wodą i o soku grejpfrutowym też słyszałam, więc wolałam nie ryzykować jak jeszcze brałam
U nas w nocy dzisiaj była jednym słowem masakra! Pół nocy Zuzia przekrzyczała, bo chciała mleko, ale nie ma tak lekko i nie dostała :-) chciałam dać jej wodę, ale nie chciała, to trudno Obudziłyśmy się po 9 to wtedy dostała mleczko ale już nie z butelki tylko z kubeczka
Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka nie będzie już aż tak tragiczna
Dlaczego mieliby krzyczeć na Ciebie..? Przecież dorosła jesteś
Ja Ci radzę w ciąży nosic stanik, bo później brzydkie piersi Ci się zrobią, bo wiadomo, że w ciąży piersi rosną, to Ci po prostu będą później wisieć..
paula dobrze, że nie poszłaś do tej pracy Ja czekam aż u nas otworzą Pepco :-) to wtedy będę miała najprawdopodobniej pracę, tylko musimy jakiś lokal znaleźć a tu nic nie ma
gosdia miłej nauki ;-)
Eliza Ty to jesteś nieźle zorganizowana, ja to o tej godzinie jeszcze spałam a Ty już prawie wszystko miałaś zrobione
lolkak mnie to zawsze wkurza jak Przemek się szykuje i kilka razy mi do pokoju wchodzi ale na szczęście Zuzia jeszcze zasypia jak się przebudzi.
tynka może trochę zostanie, ale na pewno takie nie zostaną ja mam większe, bo niestety w ciąży dużo przytyłam i mi to nie spadło..
Daffi no ja też słyszałam, że tabletki trzeba popijać wodą i o soku grejpfrutowym też słyszałam, więc wolałam nie ryzykować jak jeszcze brałam
U nas w nocy dzisiaj była jednym słowem masakra! Pół nocy Zuzia przekrzyczała, bo chciała mleko, ale nie ma tak lekko i nie dostała :-) chciałam dać jej wodę, ale nie chciała, to trudno Obudziłyśmy się po 9 to wtedy dostała mleczko ale już nie z butelki tylko z kubeczka
Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka nie będzie już aż tak tragiczna
femme fatal
Mama Ninki :)
Witam z rana ;-) ja już zdążyłam nawet wyjść bo musiałam jechać po samochód mojej mamy faceta bo mu zabrakło paliwa i go porzucił bo się śpieszył
PAULA - no to dobrze że to sprawdziłaś
KAAMAA - Twój śpi a ja z moim pożarta już 3 dzień chyba tak więc nie masz najgorzej
Co do walentynek K już dostał prezent kupiłam to :BRELOK ZE ZDJĘCIEM - PREZENT NA KAŻDĄ OKAZJE (1405745624) - Aukcje internetowe Allegro na jednej stronie jest moje zdjęcie a na drugiej Niny ;-)
AGATECZKA - no to trzymam kciuki żeby się ujawniła dzidzia :-)
LOLKAK - to nie ciekawy poranek
DAFFI - nie przylazł ale już go wale jutro szwagier będzie to mi to zrobi i zaoszczędzę kasę chociaż
ANETKA - musisz być dzielna parę dni i będziesz miała problem z głowy .. ja muszę małą od butelki i smoczka już chyba powoli odzwyczajać też
VEGAS - słodka mała :-) a te jej kłopoty
A tu moja mała to co wam wczoraj mówiłam jej zabawa w mama ratuj
[video=youtube;GIMA1xMTN8E]http://www.youtube.com/watch?v=GIMA1xMTN8E[/video]
PAULA - no to dobrze że to sprawdziłaś
KAAMAA - Twój śpi a ja z moim pożarta już 3 dzień chyba tak więc nie masz najgorzej
Co do walentynek K już dostał prezent kupiłam to :BRELOK ZE ZDJĘCIEM - PREZENT NA KAŻDĄ OKAZJE (1405745624) - Aukcje internetowe Allegro na jednej stronie jest moje zdjęcie a na drugiej Niny ;-)
AGATECZKA - no to trzymam kciuki żeby się ujawniła dzidzia :-)
LOLKAK - to nie ciekawy poranek
DAFFI - nie przylazł ale już go wale jutro szwagier będzie to mi to zrobi i zaoszczędzę kasę chociaż
ANETKA - musisz być dzielna parę dni i będziesz miała problem z głowy .. ja muszę małą od butelki i smoczka już chyba powoli odzwyczajać też
VEGAS - słodka mała :-) a te jej kłopoty
A tu moja mała to co wam wczoraj mówiłam jej zabawa w mama ratuj
[video=youtube;GIMA1xMTN8E]http://www.youtube.com/watch?v=GIMA1xMTN8E[/video]
Liza
Dziewczyny bo ja jestem tego zdania ze jak zrobie co mam zrobi to bede miala wiecej czasu na net, czy tam na czytanie ksiazek ;-)
teraz miki spi, obiad juz gotowy, tylko ziemniaki ugotowac:-)
teraz miki spi, obiad juz gotowy, tylko ziemniaki ugotowac:-)
.Aneta.
femme Nina jaka agentka :-) świetna jest!! ;-)
No wiem, że muszę się przemęczyć, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie to Nina jeszcze ze smoczkiem?
A powiedz mi, zakładasz jej jeszcze pampersa na noc?
A breloczek fajny kupiliśmy takie dziadkom i babciom od Zuzi
No wiem, że muszę się przemęczyć, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie to Nina jeszcze ze smoczkiem?
A powiedz mi, zakładasz jej jeszcze pampersa na noc?
A breloczek fajny kupiliśmy takie dziadkom i babciom od Zuzi
femme fatal
Mama Ninki :)
ANETKA - hehe no niestety jeszcze smoczkowy problem mamy na noc jej zakładam pampka jeszcze bo ja nie wstaje przed nią a ją by trzeba od razu na nocnik z rana posadzić bo ona jak wstanie to jeszcze nie kumata i pewnie by się zlała
reklama
.Aneta.
femme ja na szczęście nie mam problemu ze smoczkiem, bo Zuzia po prostu nigdy go nie używała za to z butelką może być trudniej. Dzisiaj już się wykłócała rano, że nie chce mleka w kubku tylko w butelce, no ale dostała w kubku ;-)
Ja też muszę zabrać się za naukę siusiania na nocniku ale Zuzia w ogóle nie chce go widzieć zaraz z niego wstaje i drze się jakby ją to parzyło może jak kupię nakładkę na kibelek to lepiej na nią zareaguje..
Ja też muszę zabrać się za naukę siusiania na nocniku ale Zuzia w ogóle nie chce go widzieć zaraz z niego wstaje i drze się jakby ją to parzyło może jak kupię nakładkę na kibelek to lepiej na nią zareaguje..