reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agateczka nie wstydz sie;-) tutaj sami swoi:) pokazuj sie.

kaama hehe no na taki pomysl by sie ten tegez na recznik to nie wpadlam :-D

Ide zrobic sobie mleko z miodem, gardlo mnie boli:/ jeszcze mi choroba nie jest potrzebna... dopiero co w styczniu mialam katar;]

reklama
Paula :szok::szok: no to ładnie :szok: Dobrze że tak to się skończyło.

Jedna poszła się szykować dla Małża, drugą już woła do siebie a mój co ŚPI!! :angry:

Ja też spadam na TV.

Dobranoc.

Jej jak tutaj jest ciężko nadrobić jak się na chwilę zejdzie z tego forum ;)

Ja też nie wiem co na te walentynki kupić/zrobić. Najlepiej to spędzimy je na porodówce to będzie najlepszy prezent ...

Agateczka dziękuje:-), czujemy się znakomicie, mały troszkę daje znać,ale do zniesienia te kopniaki;-) a ja oglądam ciuszki w necie i normalnie co jedno to ładniejsze:szok:

No ja też oczywiście wolałabym już być 'po' ale mam chyba jeszcze ten brzuch za wysoko, żeby urodzić w ciągu dwóch tygodni niestety.

Ja mam całą szafkę ubranek mnóstwo tego wszystkiego jest .. Połowy pewnie nawet nie założy ;)

Vegas Miłego wieczoru :)

gosdia no juz masz blizej jak dalej, a brzuszek nie musi sie opuszczac tak widocznie;)

Agateczka ja plec z Mikim tez poznalam dopiero w 30tc bo sie chowal łobuz;/

Dobra lece spac.... Dobranoc

Ostatnia edycja:
gosdia ja właśnie ledwie się mogę powstrzymać od kupowania,bo nie chce żeby to wszystko potem leżało odłogiem,ale te ciuszki takie malutkie i śliczne:-)

reklama
ja tylko na chwilę..
z małżem film obejrzałam...
i teraz zaglądam zeby zobaczyć czy dużo naskrobałyście:-p
Ja bym nie chciała w Walentynki rodzić ani w szpitalu leżeć.

No ale w sumie fajnie jest się w taki romantyczny dzień urodzić :-)
nie bądź egoistką;-) chciałabyś żeby Twoje dziecko w przyszłośći od partnera/partnerki dostawało jeden prezent na urodziny i walentynki wspólny:-p
ja bym tam nie chciała;-)

no nadrobiłam was , ale jak to w nocy mózg się wyłącza.. haha i nie pamiętam kto co jeszcze popisał

papa

Do góry