reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agateczka nie wstydz sie;-) tutaj sami swoi:) pokazuj sie.

kaama hehe no na taki pomysl by sie ten tegez na recznik to nie wpadlam :-D

Ide zrobic sobie mleko z miodem, gardlo mnie boli:/ jeszcze mi choroba nie jest potrzebna... dopiero co w styczniu mialam katar;]

reklama
Paula :szok::szok: no to ładnie :szok: Dobrze że tak to się skończyło.

Jedna poszła się szykować dla Małża, drugą już woła do siebie a mój co ŚPI!! :angry:

Ja też spadam na TV.

Dobranoc.

Jej jak tutaj jest ciężko nadrobić jak się na chwilę zejdzie z tego forum ;)

Ja też nie wiem co na te walentynki kupić/zrobić. Najlepiej to spędzimy je na porodówce to będzie najlepszy prezent ...

Agateczka dziękuje:-), czujemy się znakomicie, mały troszkę daje znać,ale do zniesienia te kopniaki;-) a ja oglądam ciuszki w necie i normalnie co jedno to ładniejsze:szok:

No ja też oczywiście wolałabym już być 'po' ale mam chyba jeszcze ten brzuch za wysoko, żeby urodzić w ciągu dwóch tygodni niestety.

Ja mam całą szafkę ubranek mnóstwo tego wszystkiego jest .. Połowy pewnie nawet nie założy ;)

Vegas Miłego wieczoru :)

gosdia no juz masz blizej jak dalej, a brzuszek nie musi sie opuszczac tak widocznie;)

Agateczka ja plec z Mikim tez poznalam dopiero w 30tc bo sie chowal łobuz;/

Dobra lece spac.... Dobranoc

Ostatnia edycja:
gosdia ja właśnie ledwie się mogę powstrzymać od kupowania,bo nie chce żeby to wszystko potem leżało odłogiem,ale te ciuszki takie malutkie i śliczne:-)

reklama
ja tylko na chwilę..
z małżem film obejrzałam...
i teraz zaglądam zeby zobaczyć czy dużo naskrobałyście:-p
Ja bym nie chciała w Walentynki rodzić ani w szpitalu leżeć.

No ale w sumie fajnie jest się w taki romantyczny dzień urodzić :-)
nie bądź egoistką;-) chciałabyś żeby Twoje dziecko w przyszłośći od partnera/partnerki dostawało jeden prezent na urodziny i walentynki wspólny:-p
ja bym tam nie chciała;-)

no nadrobiłam was , ale jak to w nocy mózg się wyłącza.. haha i nie pamiętam kto co jeszcze popisał

papa

Do góry