reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Gosdia brzuszek nie koniecznie musi opaść, ja do samego końca miałam wysoko :tak:

Kamcia Ty materialistko :-D tylko o prezenty Ci chodzi :-D:-D

Lecę dom ogarniać bo Julka dorwała się do miseczki po kaszce i caaała zalepiona jest :dry:

reklama
Witam,
Serio nie musi być aż tak nisko?? Bo ja pierwszy raz w ciąży i się na tym nie znam ;) A każdy mi gada, że mam brzuchol pod samymi żebrami... To mnie pocieszyłyście;) Dziękuje :-) w takim razie jest jakaś nadzieja na nie przenoszenie :)

Witam,
Serio nie musi być aż tak nisko?? Bo ja pierwszy raz w ciąży i się na tym nie znam ;) A każdy mi gada, że mam brzuchol pod samymi żebrami... To mnie pocieszyłyście;) Dziękuje :-) w takim razie jest jakaś nadzieja na nie przenoszenie :)

Ja przenosiłam 12 dni, a i tak brzuch wysoko że hoho, więc z tymi objawami to nie jest zawsze tak samo.
Czop śluzowy dopiero na porodówce mi odszedł.

Nie przejmuj się dzidziuś najlepiej wie kiedy będzie gotowy żeby się przywitać :-)

Jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem zobaczysz.

Wiem, że ona wie najlepiej ;) od małego rządzi :p. No nic pójdę w środę do lekarza to zobaczymy co powie. A teraz uciekam posprzątać i uczyć się bo rachunkowość wzywa:(
Zajrzę tutaj później:)

hej
Agateczka no to trzymamy kciuki za ujawnienie płci;-)
gosdia ja dwa razy przenosilam ciaze i w pierwszej 11 dni a brzuch nie byl tak nisko... teraz z Mikim to brzuch az czulam jak sie opuscil bo normalnie mój pecherz zostawal tak skopany przez malego i przez to czesto do wc musialam chodzic:/// a co do czopa to tez jest różnie... ja nie widzialam go nigdy:-D

Kurcze dopiero 9 a ja juz mam ziemniaki obrane, surówke zrobioną i tylko potrawa z królika mi sie robi powolutku...:Dry: podlogi musze umyc ale mi sie nie chce...:/
a za oknem sloneczko wlasnie wyszlo....

Rety dziewczyny przystopujcie z tym pisaniem ;-) czytam,czytam i nie mogę skończyć ;-)

U nas nocka w miarę,bo tylko 2 razy wstawała i tylko raz z krzykiem. Ale nie mogło być tak pięknie do końca:dry: Jak udało mi się ja w końcu położyć spać o 6:15 to za chwilę się przebudziła,bo dzwonił budzik M. jakoś padła,ale ten idiota kręcił się w tą i z powrotem,że już ją definitywnie rozbudził i ze spania nici:wściekła/y:

Umi pewnie że mnie nie zbywa, bierz nie krepuj się, mogę Ci połowinę oddać. Przed ciążą miałam ukochane 75C a teraz 75 DD :angry:
dziewczyny to po ciąży wam się piersi nie zmniejszyły?? ja normalnie miałam C a teraz DD jak nie będę karmić to też takie zostaną ??

Ale zescie naskorbaly.....
z tego co pamietam to Vegas nadal @ nie ma i oprocz Elizy ja rowniez zaszlam w ciaze na tabsach. bralam yasminelle.
pan doktor pwoiedzial mi ze to bardzo dziwne bo 1 na 1000 kobiet bodjaze zachodzi w ciaze przy tabsach a i tak uwaza sie ze ta 1 popelnia gdzies blad w braniu tych tabsow.
zas wczesniejsza pani ginekolog stwierdzila ze to od nie zpaijania woda tylko oranzadami itp...juz wydala mi sie dziwna i zmienilam wtedy ginekologa;p
stwierdzila tez ze sok grejpfutowy cos tam z tej tabletki wyniszcza i sie nei wchlania tak jak powinna i nie dziala tez jak powinna. ale czy to prawda... wiec bylam sobie w ciazy i dowiedzialam sie o niej w 8tyg i 3 dniu i do tego dnia bralam caly czas tabsy anty.
Martwilam sie czy nic malej sie od tego nie stanie ale lekarz uspokojal ze nic sie nie stanie.
no i mial racje:D mam mojego malego szoguna:D

Femme i jak dotarl monter od Enki?????
u mnie na szczescie m umie sam montowac i lapac sygnal ja tylko siedze zawsze i sie dre ile jakosci jest zeby dobrze ustawic odbior sygnalu:D
chcielibysmy kupic to antene naziemna i wpiac do dekodera zebym miala polsat ale to gów*ienko kosztuje 130zl
oprocz polsatu jest tez 20 innych kanalow no ale moze kiedys sie uda.

Agateczka zazdroszcze, też bym strasznie chciała sama z męzusiem mieszkać .. a my niestety z rodzicami, nie narzekam super są ale oczywiście o chodzeniu w czym się chce, lub bez czego nie ma mowy ;( jeszcze meżuś z tatą razem pracują więc coś cały czas tata od niego chce, ehh moze za jakis czas jak skoncze studia i znajde prace poszukamy czegos dla siebie... w gre wchodzi jeszcze jakis domek oczywiscie tez wspólny ale wtedy byłoby i to mieszkanie i domek to moznaby było czasem oddzielnie ;p ehh dobrze pomarzyć na razie ;d;d

daffi to mnie nastraszylaś o tej ciazy po tabletkach, ja w kwietniu rodze dopiero ale juz się zastanawiam jak się najlepiej zabezpieczyć no i nie wiem ;( pojecia nie mam co będzie najlepsze ;(

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny to po ciąży wam się piersi nie zmniejszyły?? ja normalnie miałam C a teraz DD jak nie będę karmić to też takie zostaną ??

u mnie zostaly. i tez mam DD teraz co wcale przyjemne nie jest.... wiekszosc bluzek nie miesci sie w okolicy biustu...

tynka ale ja cie pociesze... u mnie doszlismy co i jak...
zreszta ja od samego poczatku jakos nie akceptowalam tych tabsow bo caly czas krwawilam jak bralam a w przerwie kiedy mialam @ dostac nie mialam jej.
ponziej doszly jakies nudnosci i wymioty niby wina tabletek... i ja nieswiadoma nie wiedzialam ze jak zwymiotuje to ta tabletka mogla sie nie wchlonac.. a to takie logiczne;p
z mezem tylko jeden jedyny raz poszlismy na calego w przerwie od tabsow! widocznie nie bylam wystarczajaca zabezpieczona. no i chyba to byl ten złoty strzał!

Ostatnia edycja:
Do góry