reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas widze ze u was zabawki jak u nas... na podłodze... z tym ze mój młody ogólnie ma wszystko w 2 pojemnikach i jak wyczai ze nie ma mnie w pokoju to wywraca do góry nogami obydwa, a przeic sie potem przez nie to masakra:-). a wy tam macie schody prawda? stromesie wydają choc ich nie widze:-) Super Martynce w tych kitkach:-) i masz przemiły głos

Vegas a jeśli jednak nie dostaniesz @ tft tfu... to będziesz brała tabletkę we wtorek?

Eliza mój M kończy na ręczniku papierowym... jakoś na mnie to się brzydzę :dry:

Vegas widze ze u was zabawki jak u nas... na podłodze... z tym ze mój młody ogólnie ma wszystko w 2 pojemnikach i jak wyczai ze nie ma mnie w pokoju to wywraca do góry nogami obydwa, a przeic sie potem przez nie to masakra:-). a wy tam macie schody prawda? stromesie wydają choc ich nie widze:-) Super Martynce w tych kitkach:-) i masz przemiły głos
no mamy schody bo na poddaszu mamy sypialnię i pokój Perełki a po schodach jak się zejdzie to mamy swój salon dla gości:) no i ja mam szafę na dole, J również, i wszelkie dokumenty, i jego ukochane kaktusy na parapecie, i chomika;D schody są strome, ale mamy je bardzo długo i chodzimy bez problemu po nich, nawet z Martynią, gorzej mają goście, połapac się nie mogą i czasem się obijają:p

Anetka nie, nie kupuję przez allegro bo ja nie mam własnego konta, tylko ma J, więc by kupic musiałabym przez jego konto a wtedy zero niespodzianki. Po mieście się przejdę z Perłą na spacer, coś może znajdziemy:)

Kaamaa jak do wtorku nie dostanę @ /tabletkę zażywam o 22/ to do ginki zadzwonię. Ona mi coś doradzi.

reklama
Vegas nie jesteś sama z tym prezentem, też nie mam zielonego pojęcia co mojemu kupić:-)

no bo czym ja go mogę jeszcze zaskoczyć po 5 miesiącach małżeństwa:-D no chyba,że jakaś romantyczna kolacja przy świecach...w trójkę :-p

kaamaa ja chętnie przyjmę co nieco;-)

Do góry