reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas widze ze u was zabawki jak u nas... na podłodze... z tym ze mój młody ogólnie ma wszystko w 2 pojemnikach i jak wyczai ze nie ma mnie w pokoju to wywraca do góry nogami obydwa, a przeic sie potem przez nie to masakra:-). a wy tam macie schody prawda? stromesie wydają choc ich nie widze:-) Super Martynce w tych kitkach:-) i masz przemiły głos

Vegas a jeśli jednak nie dostaniesz @ tft tfu... to będziesz brała tabletkę we wtorek?

Eliza mój M kończy na ręczniku papierowym... jakoś na mnie to się brzydzę :dry:

Vegas widze ze u was zabawki jak u nas... na podłodze... z tym ze mój młody ogólnie ma wszystko w 2 pojemnikach i jak wyczai ze nie ma mnie w pokoju to wywraca do góry nogami obydwa, a przeic sie potem przez nie to masakra:-). a wy tam macie schody prawda? stromesie wydają choc ich nie widze:-) Super Martynce w tych kitkach:-) i masz przemiły głos
no mamy schody bo na poddaszu mamy sypialnię i pokój Perełki a po schodach jak się zejdzie to mamy swój salon dla gości:) no i ja mam szafę na dole, J również, i wszelkie dokumenty, i jego ukochane kaktusy na parapecie, i chomika;D schody są strome, ale mamy je bardzo długo i chodzimy bez problemu po nich, nawet z Martynią, gorzej mają goście, połapac się nie mogą i czasem się obijają:p

Anetka nie, nie kupuję przez allegro bo ja nie mam własnego konta, tylko ma J, więc by kupic musiałabym przez jego konto a wtedy zero niespodzianki. Po mieście się przejdę z Perłą na spacer, coś może znajdziemy:)

Kaamaa jak do wtorku nie dostanę @ /tabletkę zażywam o 22/ to do ginki zadzwonię. Ona mi coś doradzi.

reklama
Vegas nie jesteś sama z tym prezentem, też nie mam zielonego pojęcia co mojemu kupić:-)

no bo czym ja go mogę jeszcze zaskoczyć po 5 miesiącach małżeństwa:-D no chyba,że jakaś romantyczna kolacja przy świecach...w trójkę :-p

kaamaa ja chętnie przyjmę co nieco;-)

Do góry