reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja teraz biorę super tabsy :-D cycki mi o 1,5 rozmiaru podskoczyły :-D:-D coś pięknego :-p hehe ogólnie jestem bardzo zadowolona z nich sylwie30 jakoś tak się zwą ;-)

reklama
ja na rozmiar biustu na szczęście nie narzekam bo mam D, ale to też trochę po ciąży mi podskoczyły /w czasie ciąży w zasadzie/ bo wcześniej miałam c75 a teraz D noszę;)

Jakby mi miały jeszcze cycki się powiększyć to ja dziękuję :dry: chyba by mi kręgosłup wysiadł i tak już moim zdaniem mam za duże i tęsknię za moimi 70B :-)

Kaamaa jak ci zbywa to mnie oddaj.Ja to bym chciała zeby tłuszczyk z boczków w biust poszedł.

Vegas Martynka to mały słodziak;-) jak taki aniołek wygląda :tak:
A Ty masz bardzo ładny głos :tak:

Agateczka a może nam się pokażesz? ;-)

Agateczka czego mi zazdrościsz? Trzeba lubic siebie;) Ja mam rozstępy na brzuszku, ale mężowi to nie przeszkadza to mi też nie:p to jemu chcę się podobac, i sobie:)

Anetka
dzięki. Choc jak się słyszę to nie uważam abym taki głos miała;D

reklama
Ufffffff wreszcie nadrobilam! wiecie ile mi to zajelo? :dry: 30min! :-p

Witam nowe mamusie.

Agateczka pokaz nam sie, i pokaz brzusio:-)
Vegas kurcze zrób moze test jak okres jutro nie przyjdzie:/ ja tam 100% nie ufam tabsom i szczerze M zawsze konczy na mnie bo tak to bym schizowala :dry:
co do piersi to ja karmiaca wiec narazie sa jakie są (a sa oki) a potem zobaczymy :-p

Do góry