reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas no pewnie, że godzinka nie robi różnicy, tym akurat nie ma się co przejmować.
No nic, pozostaje trzymać kciuki, żeby okres jednak przyszedł :tak:
Ja się zastanawiam nad tabletkami, ale boję się, że znowu przytyję, a u mnie to by była tragedia, skoro mam do zrzucenia tyle kg.. :dry: biorąc poprzednie przytyłam ponad 10 kg :dry:

reklama
mam nadzieję, że ja nie zgrubnę;P Pocieszam się, że skoro nie mam dziś @ to będzie co nie co z mężem a ja taka głoodna;D

Jak jeszcze nie zaczęłaś tyć, to pewnie nie przytyjesz. Ja już trochę przytyłam po pierwszym opakowaniu :dry:

W ogóle moja mała ma teraz taki śmieszny okres ciągle coś symuluje :-D bawi się tak że kładzie się na skraju łóżka czy coś i woła mama ratuj :-D pomóż :-D no przekomiczna jest z tym albo udaje że coś ją boli i taką żałosną udaje żeby ktoś się nad nią pilotował :-D skąd jej się takie filmy w głowie biorą to ja nie wiem :-p
Moze potrzebuje wiekszej uwagi i mysli ze jezeli poudaje to mama czy tata z nia posiedzą, albo sie pobawią:-)

Jak jeszcze nie zaczęłaś tyć, to pewnie nie przytyjesz. Ja już trochę przytyłam po pierwszym opakowaniu :dry:
ja nie zauważyłam bym przytyła a nie zważę się bo mi waga szwankuje, bateria na wyczerpaniu:)
u mnie minusem tych tabletek są częste bóle głowy, ale ogólnie jest super:)

I ja się muszę wybrać po plastry do gina.

Mam już dość "jazdy bez trzymanki" a później świrowania czy jestem w ciąży czy nie.
w Twoim wypadku nie dziwię się, że się boisz skoro tyle Ci się spóźnia;) ale z kolei Wy rzadko seks uprawiacie, więc mniejsze szanse na bobo.

reklama
Vegas wcale nie rzadko :-p tylko teraz mi ten cholerny czyrak wylazł, po wew. stronie uda i nie ma jak.

Umi właśnie przed chwilą patrzyłam ten konkurs. Nie umiem pisać opowiadań :-p

Do góry