reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

VEGAS - ja biorę tabsy już masę lat i biorę nie regularnie i jest gites tabletki są chyba najbardziej skuteczną antykoncepcją ;-) byś musiała mieć gigant pecha nie oraj się ;-) jak piszę UMI jutro prześcieradło do prania będzie :-p :-D

UMI - no skubany on raz coś usłyszy i pamięta na całe życie :dry: angielski ma w małym paluszku tyle że to leń śmierdzący jest i tego swojego talentu kretyn nie wykorzystuje i się nie uczy :sorry:

reklama
Laski na wszystkim mozna zajść przeciez... nic nie jest 100% ale nie popadajmy w paranoje:-)

femme
przeciez on mógłby vyc tłumaczem, w sumie nawet przysiegłym a to zawsze niezła kasa. Oczywiscie po przeszkoleniu

UMI - dokładnie jakiś mały kurs jeszcze czy coś żeby papierek mieć i jazda a z tego świetna kasa jest ... muszę z nim pogadać poważnie na ten temat ;-)

wcześniej stosowałam 11 miesięcy plasterki, super sprawa choc strasznie drogie, zaprzestałam bo zaczęłam plamic w tym 11 miesiącu i to mocno. Teraz jest drugi cykl co stosuję Cilest. Pierwsze opakowanie przeszłam bezproblemowo prawie - prawie bo od środka cyklu miałam lekkie plamienia, malusie, więc nie przejmowałam się. A po odstawieniu tabletek od razu na drugi dzień miałam @. To opakowanie bez żadnych plamień, super rewelacja. Tylko w poniedziałek brałam ostatnią tabletkę i nadal nie mam @. Wiem, że do poniedziałku jest czas, ale i tak ja jestem lękliwą Istotą, zwłaszcza, że nie chcemy na razie drugiego bobasa. Ja wiem, że człowiek może sobie wiele, oj wiele wmówic, ale od ok tyg już się tak źle czuję. Mam nadzieję, że to przed tym okresem:))

No jest kilka moich znajomych co na tabsach zaszło, nasza kochana Eliza też, ale dobrze Umi napisała, nie wolno popadac w paranoje a poza tym powinno sie ufac swojej antykoncepcji.

W ogóle moja mała ma teraz taki śmieszny okres ciągle coś symuluje :-D bawi się tak że kładzie się na skraju łóżka czy coś i woła mama ratuj :-D pomóż :-D no przekomiczna jest z tym albo udaje że coś ją boli i taką żałosną udaje żeby ktoś się nad nią pilotował :-D skąd jej się takie filmy w głowie biorą to ja nie wiem :-p

Vegas chyba ten rok jest felerny, Pauli się spóźniał 3 tyg. i dostała, mi się spóźnia już tydzień a test negatywny, jutro chyba jeszcze jeden zrobię, wolę mieć 100 % pewności co i jak.

Vegas chyba ten rok jest felerny, Pauli się spóźniał 3 tyg. i dostała, mi się spóźnia już tydzień a test negatywny, jutro chyba jeszcze jeden zrobię, wolę mieć 100 % pewności co i jak.
a powiedzcie mi, jak nie będę miała do wtorku @ kiedy to mam wziąc tabletkę to mam nie brac jej? To tak profilaktycznie pytam bo wierzę, że @ będzie, ale nie wiem co zrobic w tej sprawie gdyby tak akurat..

femme musisz to nagrać! :-p

Vegas teraz poczytałam w necie to faktycznie te tabletki od pierwszego opakowania normalnie działają.. to ja nie wiem co mój gin mi mówił :dry:
Jakbyś nie miała, to lepiej zadzwon do gin i zapytaj, będziesz spokojniejsza. Chociaż powinnaś dostać, bo jak bierzesz tabletki to jest właśnie ten plus, że okres jest regularny..

reklama
femme musisz to nagrać! :-p

Vegas teraz poczytałam w necie to faktycznie te tabletki od pierwszego opakowania normalnie działają.. to ja nie wiem co mój gin mi mówił :dry:
Jakbyś nie miała, to lepiej zadzwon do gin i zapytaj, będziesz spokojniejsza. Chociaż powinnaś dostać, bo jak bierzesz tabletki to jest właśnie ten plus, że okres jest regularny..
no ja czekam.. wiesz ja czasem tabletki brałam o 22, czasem o 23, czasem po 23.. ale to nie powinno miec znaczenia.

Do góry