reklama
Vegas mnie zawsze cyce bolały przed okresem, ze po schodach biegać nie mogłam;P bedzie dobrze
Wiem, że później może być dziwnie dlatego chcemy brać kredyt i w ciągu jakiś 2-3 lat dom budowac... albo coś..
Wiem, że później może być dziwnie dlatego chcemy brać kredyt i w ciągu jakiś 2-3 lat dom budowac... albo coś..
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Anetka 3 osoby w jednym pokoju, współczuje na prawdę.
Dziewczyny wcale Wam się nie dziwie że chcecie na swoje iść, ja kocham mój domek i nie zamieniłabym go na żaden inny, co najwyżej to jeszcze drugie tyle bym do niego dobudowała
Femme żebyś mieszkała bliżej to cym Ci swojego podesłała, dobry jest w te klocki
Kamcia znam ten ból, ja z Julką też dzień w dzień miałam zgagę, ale sama sobie winna byłam, potrafiłam z 3 kg pomarańczy sobie sok wycisnąć i jednym chełstem wypić, to co tu się dziwić.
Ja też nie nawidzę tarkować ziemniaków więc sobie zakupiłam robot, i za mnie tarkuje
Dziewczyny wcale Wam się nie dziwie że chcecie na swoje iść, ja kocham mój domek i nie zamieniłabym go na żaden inny, co najwyżej to jeszcze drugie tyle bym do niego dobudowała
Femme żebyś mieszkała bliżej to cym Ci swojego podesłała, dobry jest w te klocki
Kamcia znam ten ból, ja z Julką też dzień w dzień miałam zgagę, ale sama sobie winna byłam, potrafiłam z 3 kg pomarańczy sobie sok wycisnąć i jednym chełstem wypić, to co tu się dziwić.
Ja też nie nawidzę tarkować ziemniaków więc sobie zakupiłam robot, i za mnie tarkuje
femme fatal
Mama Ninki :)
UMI - on to myślący nie robiący głowę to ma talent do języków itp dużo wiadomości... ale w domu to on nie bardzo potrafi cokolwiek zrobić niestety ... no ale cóż stara się chociaż
VIKAMCIA - ymmmm też bym sobie zjadła ... ja mam ochotę na chipsy nawet mam ale nie chce przy Ninie otwierać bo będzie chciała a nie chce żeby takich świństw jadła
VIKAMCIA - ymmmm też bym sobie zjadła ... ja mam ochotę na chipsy nawet mam ale nie chce przy Ninie otwierać bo będzie chciała a nie chce żeby takich świństw jadła
Kamiśka :)
Vegas Eliza przecież zaszła w ciążę będąc na tabsach
Lepiej zrób test co masz się denerwować.
Ja tam żadnej anty do końca nie ufam
Lepiej zrób test co masz się denerwować.
Ja tam żadnej anty do końca nie ufam
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ginka mi mówiła, że w zasadzie od razu są skuteczne.. i tak też wszędzie pisze.. nie mieliśmy innego zabezpieczenia a seks u nas to prawie na porządku dziennym i prawie zawsze finish nie poza mną ;/;/;/ przecież tabletki powinny jak sama nazwa wskazuje byc anty!koncepcyjne.Vegas a uprawialiście seks bez innego zabezpieczenia..? Bo wiesz, że tabletki dają 99% bezpieczeństwa ale dopiero po roku regularnego stosowania?
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
oby. Bo jak człowiek chce cholernie zajśc w ciążę to nie może, musi czekac, a jak nie chce to jak na złośc @ się spóźnia a potem wiecie.. yh.femme kurcze chciałabym miec głowę do jezyków zazdroszczę
Vegas nie bedziesz miec:-) ja ci to mówie jutro wstaniesz i stwierdzisz ze przescieradło do prania
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no na tabsach można zajść o tak...
ja nie używałam nigdy więc nie mam w tym doświadczenia ale znajoma zaszła na tabsach...
reklama
.Aneta.
Vegas mi ginekolog mówił tak jak napisałam, ja tam nie wiem, nie znam się, piszę tylko co on mówił. Wiadomo, że na początku też działają, są skuteczne ale podobno te 99% skuteczności dopiero po roku, no ale nie chcę Cię wprowadzać w błąd.