reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas a uprawialiście seks bez innego zabezpieczenia..? Bo wiesz, że tabletki dają 99% bezpieczeństwa ale dopiero po roku regularnego stosowania?

reklama
Vegas mnie zawsze cyce bolały przed okresem, ze po schodach biegać nie mogłam;P bedzie dobrze ;)

Wiem, że później może być dziwnie dlatego chcemy brać kredyt i w ciągu jakiś 2-3 lat dom budowac... albo coś..

Ostatnia edycja:
Anetka 3 osoby w jednym pokoju, współczuje na prawdę.

Dziewczyny wcale Wam się nie dziwie że chcecie na swoje iść, ja kocham mój domek i nie zamieniłabym go na żaden inny, co najwyżej to jeszcze drugie tyle bym do niego dobudowała :-D

Femme
żebyś mieszkała bliżej to cym Ci swojego podesłała, dobry jest w te klocki :-D

Kamcia znam ten ból, ja z Julką też dzień w dzień miałam zgagę, ale sama sobie winna byłam, potrafiłam z 3 kg pomarańczy sobie sok wycisnąć i jednym chełstem wypić, to co tu się dziwić.

Ja też nie nawidzę tarkować ziemniaków więc sobie zakupiłam robot, i za mnie tarkuje :-D

UMI - on to myślący nie robiący :-D głowę to ma talent do języków itp dużo wiadomości... ale w domu to on nie bardzo potrafi cokolwiek zrobić niestety ... :dry: no ale cóż :-p stara się chociaż :-p

VIKAMCIA - ymmmm też bym sobie zjadła :-p ... ja mam ochotę na chipsy nawet mam ale nie chce przy Ninie otwierać bo będzie chciała a nie chce żeby takich świństw jadła :-p

Vegas a uprawialiście seks bez innego zabezpieczenia..? Bo wiesz, że tabletki dają 99% bezpieczeństwa ale dopiero po roku regularnego stosowania?
ginka mi mówiła, że w zasadzie od razu są skuteczne.. i tak też wszędzie pisze.. nie mieliśmy innego zabezpieczenia a seks u nas to prawie na porządku dziennym i prawie zawsze finish nie poza mną ;/;/;/ przecież tabletki powinny jak sama nazwa wskazuje byc anty!koncepcyjne.

femme kurcze chciałabym miec głowę do jezyków zazdroszczę
Vegas nie bedziesz miec:-) ja ci to mówie jutro wstaniesz i stwierdzisz ze przescieradło do prania:tak:

femme kurcze chciałabym miec głowę do jezyków zazdroszczę
Vegas nie bedziesz miec:-) ja ci to mówie jutro wstaniesz i stwierdzisz ze przescieradło do prania:tak:
oby. Bo jak człowiek chce cholernie zajśc w ciążę to nie może, musi czekac, a jak nie chce to jak na złośc @ się spóźnia a potem wiecie.. yh.

reklama
Vegas mi ginekolog mówił tak jak napisałam, ja tam nie wiem, nie znam się, piszę tylko co on mówił. Wiadomo, że na początku też działają, są skuteczne ale podobno te 99% skuteczności dopiero po roku, no ale nie chcę Cię wprowadzać w błąd.

Do góry