reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To Wy się szybko pozbierałyście, mi dowalili tyle znieczulenia, że nogi nie czułam :dry:

Urzodziłam o 18:35 gdzieś ok. 22 przy ścianie Małą wiozłam do połoznych bo ciemno w oczach, połozne mnie w drzwiach łapały bo na nogach nie ustałam. No ale to już chyba wina silnej anemii.

Dla mnie połóg tragedia, pamiętam jak dziś jak dzień po porodzie poszłam do łazienki zdjęłam majtasy, nie minęła sekunda a podłoga była w krwi :szok:

Później miałam problemy z raną, ale to już na sczeście za mną.

Skad ja to znam... do nas na obchód przyszli lekarze i kazali mi wstac zeby zobaczyć czy w ogóle stosuje sie do zalecen chodzenia po CC byłam zgramoliłam sie z tego łózka i jak wstałam to pode mną kałuza krwi.... wstyd mi było jak nie wiem ale kurde co miałam zrobic nagle mi tak poleciało, ze nawet sie nie spodziewałam

Vegas ale Martnce slicznie z tymi kitkami:-) jak mala laleczka wyglada:-)
Ewi a mnie to dobrej nocki nie pogratulowałaś:-p
Elizka cos insynuujesz co do avatarka:-p?
anetka ciesz sie ze chce pic ój to tylko ze słomakami pije a i tak nie za wiele tego chce

reklama
Ja mam w dooopie te diety :-D:-D mogłabym zacząć od rana, ale co z tego jak wieczorem M słodycze przyniesie, i finito :-D

Anetka a kto powiedział że ja będę naleśniki smażyć? :-D M jest z tym specjalistą, skubany umie w powietrzu naleśnika przewrócić.

Kurcze miałam dzisiaj zajść do babulki z Julią, niby nie jest zimno ale wali śnieg :dry:

Moje dziecko właśnie próbuje dobrać się do świeczki :szok:

Nawet to jej smakuję:confused: ODKURZACZ mały :-D

Umi jaki Ty masz sposób na te płacze Kacpra w nocy?

Mała przespała się 30minut. Ledwie zdążyłam położyć głowę na poduszce już trzeba było wstawać ;-):dry: Jak na nią to i tak długo ;-)

Kaamaa u mnie raz na rękach, raz w wózku a raz sama w łóżeczku...U mnie wczoraj były naleśniki :-D

lenka nie mam sposóbu wiem mniej wiecej o której sie budzi i delikatnie go wybudzam kilka minut wczesniej. Daje mu pic lub zajmuje czyms zeby nie wył ze zła matka go obudziła a potem go kłade po około 30 min. Tzn jak pisałam wczoraj mi nie wyszło bo stwierdził ze ma mnie gdzies nawet jedzenie go nie przekonało. A wczesniej po prostu wstawałam non stop i modliłam ie zeby było lepiej
Kaamaa ja sie musze za ddiete wziac za nie długo bede miała 3 cyfry na wadze jak dobrze pójdzie

Paula Na pierwszym zdjeciu wygląda. ALe masz racjęl to od zdjęcia zależy.
Umi Oj, przepraszam. TO teraz gratuluje dobrej nocki :-D:-D:-D
Vegas Ja ostatnio tez ciągle chcice mam.
Anetka Ile ja bym dąła zeby tak sobie pospać.

Weźcie nie piszcie o nalesnikach bo i mi sie chce. ja dizsiaj pomidorowke gotuję. i cos czuje ze na kolację gofry będą.

Ewi no zreflektowałaś sie:-) ja tez chce gofra!!!!!!!

ale wy jestescie beznadziejne no nie moge czytac bo wszyscy o zarciu piszą:-p a ja dzis fasolke po bretońsku robię :-p....

edit zapomniałam napisac ze zapraszam:-p jesli ktoś ma ochotę:-)

Hej:-)

Dziewczyny,ale mi apetytu narobiłyście na pyszne jedzonko :-p u nas dzisiaj krupniczek, a szczerze mówiąc to mam chęć na zupe cebulową:-)

Paula No nie musiałas, naprawdę.:-) Ja przeciez nie uważam ze ubierasz ją jak chłopca, poprostu z główki i twarzyczki wyszła jak chłopczyk, ale to na jednym zdjęciu tylko.Zuzia przypomina mi moją siostrę cioteczną. normalnie jak dwie krple wody.

Umi jaaa? nieeee... ja nic nie sugeruje:-p

No i wreszcie mały zrobił kupe.... wiecie co... szkoda mi go bylo, bo sie strasznie meczyl, ale juz od rana stekał, M pojechal po czopki przyjechal, ja zeszlam na dól by mu zaaplikowac, biore mu nózki do góry a ten od razu zaczol sie skupiac.... i zrobil... chyba ta oliwka pomogla naprawde. a wiec czopki okazaly sie nie potrzebne ale pewnie sie przydadza jeszcze:dry:

Nom dobra bede wieczorkiem bo M marudzi:dry: ah te chłopy.

reklama
Witajcie dziewczynki mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do swojego grona ;)
Z powodu iż obecnie ten tydzień i następny od pracy mam wolny co bardzo mnie rozwściecza ,bo lubię swą pracę postanowiłam się tutaj zarejestrować.
Moje maleństwo ma już 30 tygodni i 3 dni bądź co bądź było planowane i udało się od razu po odstawieniu tabletek teraz czekam aż synek przyjdzie na świat ,bo jeszcze trochę czasu zostało do kwietnia , kurcze dziewczyny czy wy też przez ciąże miałyście tyle energii ,że nie wiedziałyście co z nią zrobić:blink: ?
A co do jedzenia ja dziś na obiad zrobiłam gołąbki i teraz się gotują - to jest mój sposób na nudę.

Do góry