reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Biorę przykład z daffi i chwale sie:-) 3 noc z rzędu spałam we własnym łóżku a nie na podłodze. Mały budził sie tylko 2 razy na picie z tego raz przed 6 wiec całkiem fajnie. Z tym że wprowadziłam pobudkę o godzinie 22:30. Wybudzam delikatnie małego daje mu herbatkę albo soczku chwilkę jest przytomny tak do 30 min i potem idziemy znowu spać, wczoraj nam to troche nie wyszło bo obudził sie na jakieś 2 minuty i stwierdził ze on idzie spać ale nockę miał ładna:-) mam nadzieje ze jutrzejsza badanie tego nie schrzani bo osiwieje dosłownie.
Elizka kurcze a boli go brzuszek? mój Kacper nie robił kiedys kupki przez 4 dni, ale nic go nie bolało a potem jak zrobił to nie wiedziałam jak sie za nia zabrać

zaraz resztę nadrobie:-)

reklama
Umi nie chyba go juz nie boli, przed snem poje go wodą koperkową i tak do 22 sie przebudza czestawo a potem spi nawet ładnie... teraz spi.... ide ogarnac parapety;]
Hahaha ale Ci ten avatar pasuje :-D ;-)

Ekliza staram się, ale mam tajk mało czasu na pisanie, tzn gdybym chciała czesciej bym na kompie siedziala, ale nie chcę wywoływać wilka z lasu.
Paula Zuzia jak chłopczyk wygląda. Nie obrax sie ok? Patrzę na zdjecia co za chłopczyk w koszulce z Myszką Mini chodzi, a potem patrzę na autora postu i myślę, ale przeciez ona ma córeczke. Swoja drogą Justynka tez wyglądała jak chłopczyk.
A koszulka ładna, brawa dla Anetki.
Daffi, VEgas Gratuluje dobrej nocki.:-D

ja ogarnęłam domek, Mała mi pomagała wieszac pranie:p, umyłam epek, głowa już nie boli, czas Smrodka przewinąc i umyc panele w naszej sypialni i w pokoiku Małej:) Mi się non stop chce seksu! Masakra. Wczoraj nici z tego wyszły, mąż był tak zmęczony pracą od 6.30-22, że nie miałam serca go przebudzac na bara bara, bo od razu jak położył główkę do poduszki odleciał:p Przedwczoraj z kolei ja nie chciałam niczego i jak dziś dostanę @ to będę płakac hehe:D

Vegas ja lubię w Lidlu kupować Zuzi piżamki ;-) zawsze takie ładne są :tak:
A Martynka słodko w kiteczkach wygląda ;-)

paula współczuję nocki, nasza dzisiaj też nie była najlepsza :sorry2: Wy z Zuzią śpicie?
Zuzia słodko wygląda ;-) No właśnie widzę, że jeszcze troszkę za duża:-p na moją była już ciasna :-p

Vegas ja to Cię podziwiam, że chce Ci się tak codziennie malować:-p ja w domu się w sumie nie maluję, tylko jak wychodzę, tzn jak wychodzę z psem to też bez makijażu.

kama mój pewnie też by zjadł takie naleśniczki, ale nic mu nie mówię, bo nie chce mi się smażyć :-) poza tym staram się ograniczać a wtedy też bym pewnie zjadła :dry:

umi o kurcze, nie poznałam Cię :-D
Super, że nocka udana :tak: ciekawe kiedy u nas będą takie fajne..

EWI dzięki za brawa:-p:-p

U nas dzisiaj nocka taka sobie:sorry2: Zuza oczywiście przyszła do nas w nocy, a i tak kilka razy budziła się z krzykiem i wołała o mleko :dry: ja nie wiem kiedy ona przestanie pić mleko w nocy, no przecież jak jakiś mały bobas :dry:
Ale za to dała nam pospać do 10, wiec jestem w miarę wyspana :tak:

Anetka ale ja nie maluję się jakoś tak dużo, maluję oczy tylko;D ale fakt, że nawet po domu muszę byc umalowana:)

Vegas a ja jak wychodzę z domu to maluję tylko oczy właśnie :-p czasami jeszcze jakiś podkład i puder, ale zazwyczaj tylko oczy ;-)

reklama
paula ja czasami żałuję, że Zuzia już nie ma normalnego łóżeczka, bo by sobie do nas nie przychodziła.. a tak budzi się, wstaje i idzie do nas :dry:
Ja wiem, że źle na ząbki, ale wieczorem myję i od razu rano jak wstaje, żeby ten osad z ząbków zmyć :tak: próbowaliśmy dawać jej wodę, ale nie chce nawet butelki do ust włożyć wtedy :dry: Mówię Przemkowi, żeby przemęczyć się kilka nocy i nie dać jej tego mleka, najwyżej pokrzyczy trochę, ale Przemek mówi, że może sama z tego wyrośnie, ale ja właśnie boję się o te ząbki :-(

Do góry