reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Biorę przykład z daffi i chwale sie:-) 3 noc z rzędu spałam we własnym łóżku a nie na podłodze. Mały budził sie tylko 2 razy na picie z tego raz przed 6 wiec całkiem fajnie. Z tym że wprowadziłam pobudkę o godzinie 22:30. Wybudzam delikatnie małego daje mu herbatkę albo soczku chwilkę jest przytomny tak do 30 min i potem idziemy znowu spać, wczoraj nam to troche nie wyszło bo obudził sie na jakieś 2 minuty i stwierdził ze on idzie spać ale nockę miał ładna:-) mam nadzieje ze jutrzejsza badanie tego nie schrzani bo osiwieje dosłownie.
Elizka kurcze a boli go brzuszek? mój Kacper nie robił kiedys kupki przez 4 dni, ale nic go nie bolało a potem jak zrobił to nie wiedziałam jak sie za nia zabrać

zaraz resztę nadrobie:-)

reklama
Umi nie chyba go juz nie boli, przed snem poje go wodą koperkową i tak do 22 sie przebudza czestawo a potem spi nawet ładnie... teraz spi.... ide ogarnac parapety;]
Hahaha ale Ci ten avatar pasuje :-D ;-)

Ekliza staram się, ale mam tajk mało czasu na pisanie, tzn gdybym chciała czesciej bym na kompie siedziala, ale nie chcę wywoływać wilka z lasu.
Paula Zuzia jak chłopczyk wygląda. Nie obrax sie ok? Patrzę na zdjecia co za chłopczyk w koszulce z Myszką Mini chodzi, a potem patrzę na autora postu i myślę, ale przeciez ona ma córeczke. Swoja drogą Justynka tez wyglądała jak chłopczyk.
A koszulka ładna, brawa dla Anetki.
Daffi, VEgas Gratuluje dobrej nocki.:-D

ja ogarnęłam domek, Mała mi pomagała wieszac pranie:p, umyłam epek, głowa już nie boli, czas Smrodka przewinąc i umyc panele w naszej sypialni i w pokoiku Małej:) Mi się non stop chce seksu! Masakra. Wczoraj nici z tego wyszły, mąż był tak zmęczony pracą od 6.30-22, że nie miałam serca go przebudzac na bara bara, bo od razu jak położył główkę do poduszki odleciał:p Przedwczoraj z kolei ja nie chciałam niczego i jak dziś dostanę @ to będę płakac hehe:D

Vegas ja lubię w Lidlu kupować Zuzi piżamki ;-) zawsze takie ładne są :tak:
A Martynka słodko w kiteczkach wygląda ;-)

paula współczuję nocki, nasza dzisiaj też nie była najlepsza :sorry2: Wy z Zuzią śpicie?
Zuzia słodko wygląda ;-) No właśnie widzę, że jeszcze troszkę za duża:-p na moją była już ciasna :-p

Vegas ja to Cię podziwiam, że chce Ci się tak codziennie malować:-p ja w domu się w sumie nie maluję, tylko jak wychodzę, tzn jak wychodzę z psem to też bez makijażu.

kama mój pewnie też by zjadł takie naleśniczki, ale nic mu nie mówię, bo nie chce mi się smażyć :-) poza tym staram się ograniczać a wtedy też bym pewnie zjadła :dry:

umi o kurcze, nie poznałam Cię :-D
Super, że nocka udana :tak: ciekawe kiedy u nas będą takie fajne..

EWI dzięki za brawa:-p:-p

U nas dzisiaj nocka taka sobie:sorry2: Zuza oczywiście przyszła do nas w nocy, a i tak kilka razy budziła się z krzykiem i wołała o mleko :dry: ja nie wiem kiedy ona przestanie pić mleko w nocy, no przecież jak jakiś mały bobas :dry:
Ale za to dała nam pospać do 10, wiec jestem w miarę wyspana :tak:

Anetka ale ja nie maluję się jakoś tak dużo, maluję oczy tylko;D ale fakt, że nawet po domu muszę byc umalowana:)

Vegas a ja jak wychodzę z domu to maluję tylko oczy właśnie :-p czasami jeszcze jakiś podkład i puder, ale zazwyczaj tylko oczy ;-)

reklama
paula ja czasami żałuję, że Zuzia już nie ma normalnego łóżeczka, bo by sobie do nas nie przychodziła.. a tak budzi się, wstaje i idzie do nas :dry:
Ja wiem, że źle na ząbki, ale wieczorem myję i od razu rano jak wstaje, żeby ten osad z ząbków zmyć :tak: próbowaliśmy dawać jej wodę, ale nie chce nawet butelki do ust włożyć wtedy :dry: Mówię Przemkowi, żeby przemęczyć się kilka nocy i nie dać jej tego mleka, najwyżej pokrzyczy trochę, ale Przemek mówi, że może sama z tego wyrośnie, ale ja właśnie boję się o te ząbki :-(

Do góry