reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
U mnie jako tako dni lecą. Tak dziwnie jest. ALe ostanie sytuacje w moim domu sprawiły że stosunmki moje i S zmienily się na plus. Wiecej rozmawiamy, sie przytulamy. W końcu zrozumiał że jest mi tu ciężko. A zaraz musze się wziać za sprzątanie i pomyśleć co na obiad zrobić.
Agateczka Odsyłam do regulaminu.
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/
Co do starych babek to ja jeszcze nie spotkałam się z takimi wredotami. ale u nas też nim coś wezma to wszystko wymacają.
Paula Współczuję nocy.
Vegas Super kitki ma Martynka.

reklama
Witam się w słoneczny dzień:) Nocka ok, jak Perła usnęła o 23 z groszami tak spała do 8.20. Ja męża oddelegowałam przed 6 do pracy i też spałam, ale obudziłam się bardziej niewyspana niż przed 6:p Głowa mnie boli, tabletka już poszła w ruch i zaraz zejdziemy z Panienką M na śniadanie i kawkę:)

Paula
u mnie makijaż to podstawa, czuję się goła bez niego, ale pudru nie nakładam. Jedynie oczy maluję kredką, tuszem, kredka u góry dosyc grubo, czarna oczywiście. Ust też nie maluję. A balsam obowiązkowo bo mam zimą suchą skórę

Haha Paula dzięki :-) No oczy ma ewidentnie po mnie ;-) Reszty nie wiem :-D U mnie w rodzinie wszyscy mają takie oczy :-)

A co do ubranek to fakt maja dostała paczkę od ciotki z USA :-) I teraz śmigamy w Carter's ;-) :-D

sie laseczki rozpisuja.
ja moge sie pochwalic ze dzis druga nocka w lozeczku spedzona:D
bardzo ladnie w nim spi nie schodni nie spaceruje w nocy:D
zeby juz tak zostalo. spi lepeij niez w lozeczku:D

Ewi zagladaj czesciej;-)
Daffi super ze nocki lepiej przesypia:-)
Lolkak u nas kupy ciagle brak, M teraz spi po nocy a w poludnie pojedzie po czopki...;]
Paula fajna masz córe:-)
Vegas zapomnialam pisac ze mała jest slodka w tych kitkach:-)

ale nic mi sie dzis nie chce....:dry:
ale kuchnie ogarnelam, schody tez, odkurzylam w pokojach...:/ i miki tak jeczal ze nie dalo rady nic zrobic... zaraz bedzie szedl spac ale trzymam go do 10;]

Czeee

Paula to Ci ładnie dała Zuźka popalić.... współczuję jej strasznie.
U Nas z zębami cisza.
Śliczna Blondyneczka z Zuzanki :-) nie wiem dlaczego ale wydawało mi się że ma ciemniejsze włosy.
Tak Julka nosi wszystko na 12-18m.
Wiesz co wczoraj widziałam kilka bodziaków z krótkim rękawem, nie brałam bo mam nadmiar, żebym wiedziała że Ci potrzebne to bym wzięła :sorry2:

Ostatnie dwie noce Julka przespała bez pobudki, niby wszystko fajnie ale już o 6:30 jest na nogach :dry: bez róznicy czy ma jedną czy dwie drzemki.

Ewi cieszę się że u Was już lepiej, oby tak dalej!

Daff gratulację dla Julki :-)

Wy tu o makijażu, dla mnie problemem jest przebranie się z pidżamy, a makijaż to na prawdę rzadko.

Ja też bym chciała,żeby Maja mi padła na jakąś małą drzemkę,ale się nie zanosi ;-) Jej może jest nie potrzebna,ale mi bardzo :-D

Daff gratulacje dla Julki :-)

Kaamaa ja jak już to teraz tylko tuszem oczy przejadę-na resztę mi czasu nie starcza :-D

ja zazwyczaj uzywam tylko tuszu i kredki :-p

Miki idzie spac...;/ ale mnie jajniki bolaly przez chwile.... ;/
Lolkak i jak cii idzie stosowanie azalii? masz dalej jakies skutki uboczne?

reklama
Lolkak a Maja zasypia sama czy ją lulasz?

Wiecie co dzisiaj M sobie wymyślił na obiad, naleśniki z Nutellą :szok:

Dobrze że dopiero po południu kupi, bo pewnie już bym ze słoikiem i łyżką przed lapkiem siedziała :dry:

I weź tu człowieku schudnij.

Do góry