reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
U mnie jako tako dni lecą. Tak dziwnie jest. ALe ostanie sytuacje w moim domu sprawiły że stosunmki moje i S zmienily się na plus. Wiecej rozmawiamy, sie przytulamy. W końcu zrozumiał że jest mi tu ciężko. A zaraz musze się wziać za sprzątanie i pomyśleć co na obiad zrobić.
Agateczka Odsyłam do regulaminu.
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/
Co do starych babek to ja jeszcze nie spotkałam się z takimi wredotami. ale u nas też nim coś wezma to wszystko wymacają.
Paula Współczuję nocy.
Vegas Super kitki ma Martynka.

reklama
Witam się w słoneczny dzień:) Nocka ok, jak Perła usnęła o 23 z groszami tak spała do 8.20. Ja męża oddelegowałam przed 6 do pracy i też spałam, ale obudziłam się bardziej niewyspana niż przed 6:p Głowa mnie boli, tabletka już poszła w ruch i zaraz zejdziemy z Panienką M na śniadanie i kawkę:)

Paula
u mnie makijaż to podstawa, czuję się goła bez niego, ale pudru nie nakładam. Jedynie oczy maluję kredką, tuszem, kredka u góry dosyc grubo, czarna oczywiście. Ust też nie maluję. A balsam obowiązkowo bo mam zimą suchą skórę

Haha Paula dzięki :-) No oczy ma ewidentnie po mnie ;-) Reszty nie wiem :-D U mnie w rodzinie wszyscy mają takie oczy :-)

A co do ubranek to fakt maja dostała paczkę od ciotki z USA :-) I teraz śmigamy w Carter's ;-) :-D

sie laseczki rozpisuja.
ja moge sie pochwalic ze dzis druga nocka w lozeczku spedzona:D
bardzo ladnie w nim spi nie schodni nie spaceruje w nocy:D
zeby juz tak zostalo. spi lepeij niez w lozeczku:D

Ewi zagladaj czesciej;-)
Daffi super ze nocki lepiej przesypia:-)
Lolkak u nas kupy ciagle brak, M teraz spi po nocy a w poludnie pojedzie po czopki...;]
Paula fajna masz córe:-)
Vegas zapomnialam pisac ze mała jest slodka w tych kitkach:-)

ale nic mi sie dzis nie chce....:dry:
ale kuchnie ogarnelam, schody tez, odkurzylam w pokojach...:/ i miki tak jeczal ze nie dalo rady nic zrobic... zaraz bedzie szedl spac ale trzymam go do 10;]

Czeee

Paula to Ci ładnie dała Zuźka popalić.... współczuję jej strasznie.
U Nas z zębami cisza.
Śliczna Blondyneczka z Zuzanki :-) nie wiem dlaczego ale wydawało mi się że ma ciemniejsze włosy.
Tak Julka nosi wszystko na 12-18m.
Wiesz co wczoraj widziałam kilka bodziaków z krótkim rękawem, nie brałam bo mam nadmiar, żebym wiedziała że Ci potrzebne to bym wzięła :sorry2:

Ostatnie dwie noce Julka przespała bez pobudki, niby wszystko fajnie ale już o 6:30 jest na nogach :dry: bez róznicy czy ma jedną czy dwie drzemki.

Ewi cieszę się że u Was już lepiej, oby tak dalej!

Daff gratulację dla Julki :-)

Wy tu o makijażu, dla mnie problemem jest przebranie się z pidżamy, a makijaż to na prawdę rzadko.

Ja też bym chciała,żeby Maja mi padła na jakąś małą drzemkę,ale się nie zanosi ;-) Jej może jest nie potrzebna,ale mi bardzo :-D

Daff gratulacje dla Julki :-)

Kaamaa ja jak już to teraz tylko tuszem oczy przejadę-na resztę mi czasu nie starcza :-D

ja zazwyczaj uzywam tylko tuszu i kredki :-p

Miki idzie spac...;/ ale mnie jajniki bolaly przez chwile.... ;/
Lolkak i jak cii idzie stosowanie azalii? masz dalej jakies skutki uboczne?

reklama
Lolkak a Maja zasypia sama czy ją lulasz?

Wiecie co dzisiaj M sobie wymyślił na obiad, naleśniki z Nutellą :szok:

Dobrze że dopiero po południu kupi, bo pewnie już bym ze słoikiem i łyżką przed lapkiem siedziała :dry:

I weź tu człowieku schudnij.

Do góry