reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Śliczna jest :-)

Nie buntowała się?

Julka jak tylko widzi gumkę, to profilaktycznie się drze :-D

A jeśli nawet uda mi się zrobić kucyk, to i tak za chwilę sobie gumkę ściąga, cwaniura mała.

reklama
Śliczna jest :-)

Nie buntowała się?

Julka jak tylko widzi gumkę, to profilaktycznie się drze :-D

A jeśli nawet uda mi się zrobić kucyk, to i tak za chwilę sobie gumkę ściąga, cwaniura mała.
nie buntowała się. Nie lubi spineczek, ale dziś o dziwo nie ściągała z grzywki:) a kicki jej nie przeszkadzają.

Moja córa znowu wyje.....

A może znowu ząbek idzie? posmaruj jej żelem, na pewno nie zaszkodzi a pomóc może.
posmarowałam jej, już przysypiała, zeszłam do kuchni do męża i znowu ryk. Nie chciała wcześniej kaszki, ale teraz już doi kaszkę;) Mam nadzieję, że da nam dziś czasik dla siebie a nie jak wczoraj hehe:D

mi ona w ogóle się podoba w spiętych włoskach, a w dwóch to faktycznie tak dziewczęco hehe.
Jeszcze słychac jak Mała sobie gaworzy do siebie, ale lepsze to niż jej płacz.

teraz już raczej śpi:))

ja idę balsamowac ciałko do wyrka i czekac aż Małż skończy grac:p

DOBRANOC:)

Ostatnia edycja:
Daffi- hihihi.. sprawdzałaś? Może ona wam chciała coś przekazać tym 5,8,0? :-D A z tymi niestałymi związkami-wielu ludzi tak ma. Ważne że trafiłaś na tego jedynego :-D I że się ustatkowałaś.

hmmm no az mnie zaciekawilas co mogla chciec nam przekazac?:D
co do ustatkowania to wiesz w zyciu nic nie wiadomo:)

Bry
Agateczka to nie widac wogóle ciazy w 29tc? pokaz brzuszek:-p ps. edytuj posty kochana;-)

Nocka jako tako, młody nawet dobrze spal...
ale ja jakas taka niewyspana jestem... chyba cisnienie jest dupne:-/

reklama
Elizka i co z kupą?

Koniczynka raczej nie powiny zejść razem z ścianą,myślę,że są lepszej jakości niż biedronkowe;-)

Wracając jeszcze do CC;-) Ze mnie też się strasznie lało. najgorsze to było dla mnie to,że przez te 6 godzin położne mnie przekręcały na boki zmieniały podkłady prawie co chwila. a i tak pościel była czerwona ;-)

E:

Paula ja już o nockach nie wspominam,bo ostatnio są tylko te okropne:dry:

Ostatnia edycja:
Do góry