reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Śliczna jest :-)

Nie buntowała się?

Julka jak tylko widzi gumkę, to profilaktycznie się drze :-D

A jeśli nawet uda mi się zrobić kucyk, to i tak za chwilę sobie gumkę ściąga, cwaniura mała.

reklama
Śliczna jest :-)

Nie buntowała się?

Julka jak tylko widzi gumkę, to profilaktycznie się drze :-D

A jeśli nawet uda mi się zrobić kucyk, to i tak za chwilę sobie gumkę ściąga, cwaniura mała.
nie buntowała się. Nie lubi spineczek, ale dziś o dziwo nie ściągała z grzywki:) a kicki jej nie przeszkadzają.

Moja córa znowu wyje.....

A może znowu ząbek idzie? posmaruj jej żelem, na pewno nie zaszkodzi a pomóc może.
posmarowałam jej, już przysypiała, zeszłam do kuchni do męża i znowu ryk. Nie chciała wcześniej kaszki, ale teraz już doi kaszkę;) Mam nadzieję, że da nam dziś czasik dla siebie a nie jak wczoraj hehe:D

mi ona w ogóle się podoba w spiętych włoskach, a w dwóch to faktycznie tak dziewczęco hehe.
Jeszcze słychac jak Mała sobie gaworzy do siebie, ale lepsze to niż jej płacz.

teraz już raczej śpi:))

ja idę balsamowac ciałko do wyrka i czekac aż Małż skończy grac:p

DOBRANOC:)

Ostatnia edycja:
Daffi- hihihi.. sprawdzałaś? Może ona wam chciała coś przekazać tym 5,8,0? :-D A z tymi niestałymi związkami-wielu ludzi tak ma. Ważne że trafiłaś na tego jedynego :-D I że się ustatkowałaś.

hmmm no az mnie zaciekawilas co mogla chciec nam przekazac?:D
co do ustatkowania to wiesz w zyciu nic nie wiadomo:)

Bry
Agateczka to nie widac wogóle ciazy w 29tc? pokaz brzuszek:-p ps. edytuj posty kochana;-)

Nocka jako tako, młody nawet dobrze spal...
ale ja jakas taka niewyspana jestem... chyba cisnienie jest dupne:-/

reklama
Elizka i co z kupą?

Koniczynka raczej nie powiny zejść razem z ścianą,myślę,że są lepszej jakości niż biedronkowe;-)

Wracając jeszcze do CC;-) Ze mnie też się strasznie lało. najgorsze to było dla mnie to,że przez te 6 godzin położne mnie przekręcały na boki zmieniały podkłady prawie co chwila. a i tak pościel była czerwona ;-)

E:

Paula ja już o nockach nie wspominam,bo ostatnio są tylko te okropne:dry:

Ostatnia edycja:
Do góry