reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja to bym po nogach wycałowała tego kto znieczulenie w kręgosłup wynalazł :-D, ale ja SN więc inna bajka.
ja miałam i znieczulenie w kręgosłup i SN...
cudny poród .. bezbolesny szybki... hihih

Paula ;) sekret tkwi w tym ze ja nie pozwalam by byl w domu bajzel:-D ;-) tak wiec codziennie po troszku sprzatam i w sumie mam czystko;) obadki gotuje zazwyczaj na 2-3 dni ;) zalezy.
serduszka z ziemniaków? hmmm nudzilo ci sie racja:-D

Co do balsamu garniera ja tez go uwielbiam i jest super,skonczyl mi sie i musze go zakupic, mam taki zwykly jakies ale to lipa:/
No i jesli chodzi o znieczulenie to niewiem... ja wsio rodzilam sn bez niczego.. ;] ehhh

u nas tak jak u Ciebie , aale nie ja sama utrzymóję porządek bo mąż razem ze mną sprząta zawsze:-p
trochę ja trochę on ,
lepiej miec czysto cały czas niż np po kilu dniach cały dzień zasuwać z mopami ścierami it.p:-p

reklama
ja też ciągle sprzątam, ogarniam, lubię miec porządek, choc jak Mała nie śpi to trudno o to:p ale sprzątam możliwie na bieżąco.

To Wy się szybko pozbierałyście, mi dowalili tyle znieczulenia, że nogi nie czułam :dry:

Urzodziłam o 18:35 gdzieś ok. 22 przy ścianie Małą wiozłam do połoznych bo ciemno w oczach, połozne mnie w drzwiach łapały bo na nogach nie ustałam. No ale to już chyba wina silnej anemii.

Dla mnie połóg tragedia, pamiętam jak dziś jak dzień po porodzie poszłam do łazienki zdjęłam majtasy, nie minęła sekunda a podłoga była w krwi :szok:

Później miałam problemy z raną, ale to już na sczeście za mną.

hehe wracając do tych fajnych cen ostatnio w Lidlu to Małej zakupiłam dwoje rajtuzek na rozmiar 74/80. Są idealne, a jakie śliczne i milutkie w dotyku:) Szkoda, że pampek już nie było!! jak chciałam kupic w promocji, ale kupię sobie jak będą potrzebne, na razie mamy;) Czasem tam coś idzie super kupic, w grudniu kupiłam Małej tam piżamkę dwuczęściową z bardzo ciepłego i miękkiego materiału, ale na razie za duża, i rajtki kupiłam, ale wówczas na 74 rozmiar i po miesiącu już je miała za małe:p ale Majka korzysta to nie jest żal:)

Ja muszę Julce dokupić rajstop kilka par, non stop jakieś do wyrzutki bo na kolanach poprzecierane :dry:

Kupiłam jej w H&M za 25 zł jedną parę, myślę sobie pewnie będą trwalsze, po 10 razach są do wywalenia :angry:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry