reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vikamcia trzymam kciuki za dobre wyniki.

U Nas są baseny ale żaden nie prowadzi zajęć dla dzieci :no:

Vegas a Ty dostałaś @?

Muszę iść do gina,w piątek miałam dostać @ i nic, tylko najpierw muszę rodzinnego i chirurga zaliczyć tylko kiedy mam to zrobić :confused:
jeszcze nie, ale do wtorku najpóźniej jest czas by dostac. Tzn we wtorek już mam wziąc kolejną tabletkę. Cyce mnie strasznie bolą i mi niedobrze, co miesiąc mam tak przed okresem, więc czekam aż nadejdzie, ale niech jutro nadejdzie a nie dziś bo mam smaka na małe co nie co:p:p:p

ViKamcia
ja oczywiście też trzymam kciuki za dobre wyniki. Będzie dobrze!:***

reklama
Kamcia ja tez kciuki trzymam:-)
Vegas no ja tez na czwarte sie zdecyduje dopiero jak ede miala stala prace i jakis dochów bo co jak co kasa potrzebna bedzie;)
no i fakt za 10 lat ja bede miec dopiero 33 lata a Hania bedzie miec 15 :szok: :-D nie wyobrazam sobie tego :-D

Ostatnia edycja:
dziękiu dziewczyny , też mam nadzieję że nie będzie..
ale już chodze cała porozdrapywana...:dry:na nogach strupy , a na rękach pod skórą małe kropeczki krwi- jak malinki..
aż mi się głupio zrobiło jak dawałam rękę do ciśnienia albo pobrania krwi a tam cała czerwona i wygląda jak jedna wielka malinka:-(

Vegas będzie Emma :-)

Paula to samo dzisiaj pomyślałam o 12 h w pracy :-D już od następnego tygodnia zaczynają "zasuwać" więc będę miała luzik.

Ziemniaczki w kształcie serduszek, no no to Ty pomysłowa strasznie jesteś ja bym na to nigdy nie wpadła :dry:

Ja po dzisiejszym "występku" M na Walentynki mam ochotę mieć święty spokój, a ostatnie na co mam ochotę to romantyczna kolacja i sex.

E:

Kamcia
wiem co przeżywasz, na patologii ciąży leżała ze mną na sali babka która miała choleostazę, dzień i noc biedaczka się drapała.
A my razem z Nią :śmiech:

Ostatnia edycja:
paula kurcze, jaka romantyczka z Ciebie ;-) najlepsze te serduszka z ziemniaków :-) chciało Ci się to wycinać? :-p mąż to docenił? ;-) może i ja mojemu taką kolację zrobię, no chyba że pojedziemy do kina (chociaż nie wiem na co niby) to pewnie będzie chciał od razu coś zjeść w KFC czy gdzieś tam. :-p

hehe nie piszcie o drapaniu bo też mi się chce a ledwo wyleczyłam balsamem moje strupy po ranach właśnie z drapania. Ja mam na zimę zawsze suchą skórę i jak długo jej nie smaruję to mnie swędzi i swego czasu tak drapałam, że nogi miałam całe w ranach wpierw, potem w strupach, ale sporo to miałam. Na szczęście z Garniera balsam okazał się idealny, nie mam prawie żadnego strupka. Mam mały ślad na nadgarstku jeszcze, ale w porównaniu z tym co było to pikuś;)

Jak dla mnie to aż tak cicho nie było ;-) zapomniałam co miałam komu odpisać ;-)

Agateczka ja miałam znieczulenie w kręgosłup,więc zeszło po 6 godzinach. Przez ten czas nic nie czujesz od pasa w dół,nie możesz się ruszać. Później masz straszny ból głowy jak nie posłuchasz albo zapomnisz ;-) Mi po tym czasie przynieśli małą,położyli na łóżku. Jakoś po 8 h przenieśli mnie na zwykłą salę i kazali wstać i iść pod prysznic (oczywiście tylko wtedy jak ktoś z tobą był) i dali kleik ;-) przez cały pobyt łaziłam zgięta w pół,ledwo złaziłam z łóżka.Jak mała zaczynała płakać to nim do niej zwlekłam się z wyra to mijało sporo czasu ;-) najgorzej bolało mnie przez miesiąc, później przez 2 dawało o sobie znać np przy podnoszeniu małej. Tera też od czasu do czasu boli.

Ale powiem szczerze,że wolę pełna narkozę jak Anetka niż to w kręgosłup ;-)

Kaamaa mnie też by wkurzył czymś takim :tak: Mój też dzisiaj jak zwykle biedny powalił się na wyrku z kompem i dupy nie rusza

lolkak ja miałam wybór- znieczulenie w kręgosłup albo ogólne ale wybrałam ogólne:-p nie mogłabym tak spokojnie leżeć wiedząc, że mnie tną ;-):-p

Vegas Garnier czerwony, z wyciągiem z klony jest zarąbisty, M mi zawsze Nim masaż robi, super pachnie i fajnie nawilża.

Ja mam całe nogi w bliznach po ukąszeniach komarów, 2lata temu na Mazurach mnie tak zjadły, dosłownie chmara cały czas za mną latała.A ja idiotka do kwri drapałam.

E:

Ja to bym po nogach wycałowała tego kto znieczulenie w kręgosłup wynalazł :-D, ale ja SN więc inna bajka.

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas Garnier czerwony, z wyciągiem z klony jest zarąbisty, M mi zawsze Nim masaż robi, super pachnie i fajnie nawilża.

Ja mam całe nogi w bliznach po ukąszeniach komarów, 2lata temu na Mazurach mnie tak zjadły, dosłownie chmara cały czas za mną latała.A ja idiotka do kwri drapałam.

E:

Ja to bym po nogach wycałowała tego kto znieczulenie w kręgosłup wynalazł :-D, ale ja SN więc inna bajka.
mi się nie podoba akurat ten zapach:p ale fakt, że pomógł mi bombowo:)

Do góry