reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vikamcia trzymam kciuki za dobre wyniki.

U Nas są baseny ale żaden nie prowadzi zajęć dla dzieci :no:

Vegas a Ty dostałaś @?

Muszę iść do gina,w piątek miałam dostać @ i nic, tylko najpierw muszę rodzinnego i chirurga zaliczyć tylko kiedy mam to zrobić :confused:
jeszcze nie, ale do wtorku najpóźniej jest czas by dostac. Tzn we wtorek już mam wziąc kolejną tabletkę. Cyce mnie strasznie bolą i mi niedobrze, co miesiąc mam tak przed okresem, więc czekam aż nadejdzie, ale niech jutro nadejdzie a nie dziś bo mam smaka na małe co nie co:p:p:p

ViKamcia
ja oczywiście też trzymam kciuki za dobre wyniki. Będzie dobrze!:***

reklama
Kamcia ja tez kciuki trzymam:-)
Vegas no ja tez na czwarte sie zdecyduje dopiero jak ede miala stala prace i jakis dochów bo co jak co kasa potrzebna bedzie;)
no i fakt za 10 lat ja bede miec dopiero 33 lata a Hania bedzie miec 15 :szok: :-D nie wyobrazam sobie tego :-D

Ostatnia edycja:
dziękiu dziewczyny , też mam nadzieję że nie będzie..
ale już chodze cała porozdrapywana...:dry:na nogach strupy , a na rękach pod skórą małe kropeczki krwi- jak malinki..
aż mi się głupio zrobiło jak dawałam rękę do ciśnienia albo pobrania krwi a tam cała czerwona i wygląda jak jedna wielka malinka:-(

Vegas będzie Emma :-)

Paula to samo dzisiaj pomyślałam o 12 h w pracy :-D już od następnego tygodnia zaczynają "zasuwać" więc będę miała luzik.

Ziemniaczki w kształcie serduszek, no no to Ty pomysłowa strasznie jesteś ja bym na to nigdy nie wpadła :dry:

Ja po dzisiejszym "występku" M na Walentynki mam ochotę mieć święty spokój, a ostatnie na co mam ochotę to romantyczna kolacja i sex.

E:

Kamcia
wiem co przeżywasz, na patologii ciąży leżała ze mną na sali babka która miała choleostazę, dzień i noc biedaczka się drapała.
A my razem z Nią :śmiech:

Ostatnia edycja:
paula kurcze, jaka romantyczka z Ciebie ;-) najlepsze te serduszka z ziemniaków :-) chciało Ci się to wycinać? :-p mąż to docenił? ;-) może i ja mojemu taką kolację zrobię, no chyba że pojedziemy do kina (chociaż nie wiem na co niby) to pewnie będzie chciał od razu coś zjeść w KFC czy gdzieś tam. :-p

hehe nie piszcie o drapaniu bo też mi się chce a ledwo wyleczyłam balsamem moje strupy po ranach właśnie z drapania. Ja mam na zimę zawsze suchą skórę i jak długo jej nie smaruję to mnie swędzi i swego czasu tak drapałam, że nogi miałam całe w ranach wpierw, potem w strupach, ale sporo to miałam. Na szczęście z Garniera balsam okazał się idealny, nie mam prawie żadnego strupka. Mam mały ślad na nadgarstku jeszcze, ale w porównaniu z tym co było to pikuś;)

Jak dla mnie to aż tak cicho nie było ;-) zapomniałam co miałam komu odpisać ;-)

Agateczka ja miałam znieczulenie w kręgosłup,więc zeszło po 6 godzinach. Przez ten czas nic nie czujesz od pasa w dół,nie możesz się ruszać. Później masz straszny ból głowy jak nie posłuchasz albo zapomnisz ;-) Mi po tym czasie przynieśli małą,położyli na łóżku. Jakoś po 8 h przenieśli mnie na zwykłą salę i kazali wstać i iść pod prysznic (oczywiście tylko wtedy jak ktoś z tobą był) i dali kleik ;-) przez cały pobyt łaziłam zgięta w pół,ledwo złaziłam z łóżka.Jak mała zaczynała płakać to nim do niej zwlekłam się z wyra to mijało sporo czasu ;-) najgorzej bolało mnie przez miesiąc, później przez 2 dawało o sobie znać np przy podnoszeniu małej. Tera też od czasu do czasu boli.

Ale powiem szczerze,że wolę pełna narkozę jak Anetka niż to w kręgosłup ;-)

Kaamaa mnie też by wkurzył czymś takim :tak: Mój też dzisiaj jak zwykle biedny powalił się na wyrku z kompem i dupy nie rusza

lolkak ja miałam wybór- znieczulenie w kręgosłup albo ogólne ale wybrałam ogólne:-p nie mogłabym tak spokojnie leżeć wiedząc, że mnie tną ;-):-p

Vegas Garnier czerwony, z wyciągiem z klony jest zarąbisty, M mi zawsze Nim masaż robi, super pachnie i fajnie nawilża.

Ja mam całe nogi w bliznach po ukąszeniach komarów, 2lata temu na Mazurach mnie tak zjadły, dosłownie chmara cały czas za mną latała.A ja idiotka do kwri drapałam.

E:

Ja to bym po nogach wycałowała tego kto znieczulenie w kręgosłup wynalazł :-D, ale ja SN więc inna bajka.

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas Garnier czerwony, z wyciągiem z klony jest zarąbisty, M mi zawsze Nim masaż robi, super pachnie i fajnie nawilża.

Ja mam całe nogi w bliznach po ukąszeniach komarów, 2lata temu na Mazurach mnie tak zjadły, dosłownie chmara cały czas za mną latała.A ja idiotka do kwri drapałam.

E:

Ja to bym po nogach wycałowała tego kto znieczulenie w kręgosłup wynalazł :-D, ale ja SN więc inna bajka.
mi się nie podoba akurat ten zapach:p ale fakt, że pomógł mi bombowo:)

Do góry