reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas my też zawsze sobie jakieś drobiazgi kupujemy :tak: tylko tym razem tak "zaszalejemy" :-D
Chyba tylko Zuza nie przesypia nocek! Jeszcze żadnej w całości nie przespała, chociaż zasypia czasami nawet o 24 :dry:

reklama
Elizka mało, że staż masz największy to chyba i najwięcej dzieci?:) jak się nie mylę:) A napisz mi, planujecie jeszcze czwarte kiedyś?:)

Anetka znam ten ból, pamiętam jak do roku się męczyłam, Mycha ok 6 dziennie wstawała, szło oszalec, a w nocy z 2,3 razy też budziła, na kaszkę. Na szczęście doczekałam się przespanych nocek i Tobie też tego życzę.

Vegas nie chyba a napewno mam najwiecej dzieci i chyba tutaj tylko ja jestem taka mloda z trojka brzdaców...:dry:
co do czartego dziecka.... to powiem Ci tak ze ja chyba bym chciala (m tez) ale to nie teraz.... za te 10 lat moze wiecej...,wkoncu jeszcze mloda bede;)
U mnie hania zaczela przesypiac super nocki jak skonczyla 3,5 roku....;/

Vegas nie chyba a napewno mam najwiecej dzieci i chyba tutaj tylko ja jestem taka mloda z trojka brzdaców...:dry:
co do czartego dziecka.... to powiem Ci tak ze ja chyba bym chciala (m tez) ale to nie teraz.... za te 10 lat moze wiecej...,wkoncu jeszcze mloda bede;)
U mnie hania zaczela przesypiac super nocki jak skonczyla 3,5 roku....;/
ważne, że jesteś dojrzała i jesteś świetną matką, dzieciom niczego nie brakuje, a wiek nie ma znaczenia:) No i fajnie, za 10 lat Młode Dupy będziemy hehe:) Dzieci będziesz miała odchowane, luuuz bluuus:) My planujemy drugie jak już na swoim będziemy i będę zarabiac też i ja, a nie tylko mąż. Póki co nadal na okres czekam;D

Co tu tak cicho? Gdzie są wszystkie mamuśki? ;-)
Tak samo nowe mamuśki, wchodzą, przywitają się i już ich tu więcej nie widzimy :-p pisać pisać dziewczyny ;-);-)

Ooo temat ślubów my cywilny braliśmy 12.08.2009, a kościelny też chcemy brać ale to jak już bogaci będziemy :-D

Vegas
no właśnie nie wiem czy mam robić trochę kasy szkoda, z M kochaliśmy się ostatni raz 2 tyg przed testowaniem, to raczej by już ciążę wykazał.

Ja za 10 lat to i może młoda będę i dupa tylko jak tak dalej pójdzie to baardzo duża doopa :dry:

Eliza ja Cię Babo kochana podziwiam, trzeba być na prawdę twardym żeby po dwójce takich maluchów jeszcze na trzecie się zdecydować :-)

anetka cicho??
ja ledwo nadrobiłam:szok:
Na wew. stronie uda wyskoczył mi czyrak ( coś jak wrzód) wyczytałam, żeby go rozciąć i wyciągnąć trzon :szok:
M wziął mały skalpelek i go rozciął, i cholera tylko krew i ropa wylazła, chyba czeka mnie wizyta u chirurga :no:
współczuję , moja znajoma to miała... opoiwiadała jak to po wycięciu wyglądało .. masakra jakaś:baffled:
Kamcia siwetnie Vi maluje:d jakie portrety:D julka jakies dziwolagi maluje;p;p
a najbardziej podoba mi sie zdj z pomalowana nozka Vi:D
wyglada to tak jakby pomalowala i sie zastanwiala czy tu malowac czy na tej kartcer:D
slodiznka malutka kochana:D
hehe ona zawsze jak maluje to jest wymazana po łokcie i kolana... wąsy dorysowane... ihihi
ale na szczęście wystarczy chusteczka nawilzona i wszystko znika:-)

ViKamciaG , Paula3 nie ,nie nie... ja do pracy chce isc najpierw. conajmniej za 5 latek dopiero moze...ale to MOZE. dzis bez wymiotow pewnie jakis wirus mnie dopadl;) tym bardziej ze chlop nadal chory ;(
hahaha jak się wzbraniasz:-D:-D:-D
ja za 5 lat to 3 planuję , chcieliśmy 2 w podobnym wieku , a 3 taki nieco młodszy rodzynek(oby chłopiec);-)

Umi staruszko Ty nasza:D:D:D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK:)
ZYJ STO LAT:D

dołączam się do życzeń i torta:-p
umi wszystkiego naj :*

Ja zostałam mamusia mając 16 lat ;) i w sumie to bardzo się z tego powodu cieszę.
bardzo młodziutko:tak:
ma marzyłam zeby zostać mamusią jak miałam 18 no ale wiedziałam ze to za wcześnie i czekałam z decyzją:-p

Witam się:) Martynka przed chwilą usnęła na drzemkę to mam trochę czasu dla siebie. O mało się nie zabiłam dziś:p Wbiłam sobie nóż w palec hehe. Na szczęście nie boli bo to mała ranka.

ViKamcia fajne mazaki, ale Martynka na razie nie pasjonuje się aż tak rysowaniem, rzadko chce rysowac tak na prawdę. Na razie ma jedną kredkę, w której jest dużo kolorków, lubi ją.
ale na przyszłość będziesz wiedzieć:tak:;-)

no i uważaj z tym zabijaniem się bo z ki m będziemy pisać??.. hehe

ViKamcia fajne te mazaki, ja będę musiała naszej Zuzce takie kupi, bo ona uwielbia rysować, ale często niestety bluzeczka jest popisana albo kanapa :dry: a takie mazaki to świetne rozwiazanie :-)

Dziewczyny czy Wasze dzieci też rak lubią się kąpać? Bo Zuza to uwielbia :dry: wczoraj np wykąpaliśmy ją, później ja poszłam się kąpać i jak usłyszała, że woda leci to stanęła pod drzwiami i zaczęła krzyczeć "Myj myj!" :-p ona chyba cały dzień mogłaby w wannie przesiedzieć :dry:
oj tak świetne są:tak: i zmywają się z wszystkiego , jak woda;-)

moja się uwielbia kąpać i pływać , ale to za sprawą tego ze już ponad pół roku z nią na basen chodze:tak:

u niej też zabaweczki to podstawa:) Włosy lubi myc jeżeli na siedząco jej myję, jak ją próbuję położyc to jest straszne larmo, więc na siedząco jej myję, polewam garnuszkiem.
moja też się nie lubi kłaść..
nigdy nie lubiła:sorry2:
ale jak jej polewam główkę to po prostu wstrzymuje oddech
bo jet nauczona tego od dawna - jak zaczęłyśmy chodizć na basen dla dzieci ... to właśnie wtedy uczyła się nurkować i wstrzymywać oddech więc problemu nie ma;-)

zginął mi jeszcze jeden cytat ale tyle naskrrobałyście że nie pamiętam czyj:-p

paulik, motylek witam:tak:

a ja byłam dziś w szpitalu na pobraniu krwi.. dowiem się czy mam tą cholestazę czy nie..
mam nadzieję że mieć nie będę...

a ja próbowałam na wrzucie wgrac filmik i doopa, za duży jest:(( a taki fajny! znacie jakiś program do pomniejszania filmików?:p czy mam sobie sama znaleźc?:p Idę sobie zapiekankę dac do mikrofalówki bądź pieca i będę na serialik czekac:)

Kaamaa
a to w takim razie powinien faktycznie wykryc.

ViKamcia a macie już imię dla drugiej córy?:)

Ostatnia edycja:
ViKamcia no teraz było cicho, tylko dwie mamuśki pisały ;-)
Też bym z Zuzią na basen pochodziła, ale u nas oczywiście nie ma :sorry2:
mam nadzieję, że cholestazy nie bedzie.

reklama
Vikamcia trzymam kciuki za dobre wyniki.

U Nas są baseny ale żaden nie prowadzi zajęć dla dzieci :no:

Vegas a Ty dostałaś @?

Muszę iść do gina,w piątek miałam dostać @ i nic, tylko najpierw muszę rodzinnego i chirurga zaliczyć tylko kiedy mam to zrobić :confused:

Do góry