reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
u nas też raz Walentynki były pracowite u Niego, ale odbiliśmy sobie to na następny dzień Nie ma tragedii przecież Macie siebie na co dzień a Walentynki to prawie zwyczajny dzień okazywac uczucia trzeba sobie codziennie a nie tylko 14.02
Vegas
jeszcze nie wiemy. Jak już to symboliczne. J będzie po wypłacie to wezmę po 10ym od niego dyszkę czy dwie, nie powiem na co i mu cosik kupię oo nawet nie będę go pytac o zdanie czy prezenty kupujemy bo choinka on mi na święta aparat kupił a ja jemu nic bo była mowa, że nie kupujemy i wyszłam na głupią, strasznie źle się czułam z tym. Teraz problem co mu w takim razie kupic HeheVegas pewnie, że tak, ale Walentynki to taki fajny dzień a ja sama w domu będę siedzieć tak jak pisałam w niedzielę zrobimy sobie walentynki może do kina pojedziemy..
A Wy robicie sobie jakieś prezenty?
Moja Mycha już śpi, właśnie usnęła I lubię tak jak ma jedną drzemkę w granicach 12.30 bo mi do tej prawie 19 wytrzymuje. I potem ja mam wieczór dla siebie lub dla siebie i męża. A ona mi na ogół bez problemu śpi do tej 8.20-8.30, czasem się budzi przy ząbkowaniu ok 22 jak to ostatnio miało miejsce, lub w nocy, ale poza tym jest OK
.Aneta.
Fanka BB :)
Vegas ja wolę jak Zuzia nie ma drzemki, ale staram się, żeby jednak w dzień zasnęła, bo jak nie zaśnie to często zasypia właśnie ok 18 i później się budzi i nie śpi do 24 albo i 1 dzisiaj miała drzemkę ok. 15, spała godzinkę to mam nadzieję, że szybciej zaśnie, może przed 22 się uda..
Ja to zazwyczaj Przemka pytam co chce na urodziny czy imieniny, bo jak mu coś potrzebne to przynajmniej mi powie wiem, że lepsza byłaby niespodzianka, ale jakoś tak już mamy, że pytamy co kupić. Chociaż Przemek ostatnio na urodziny i imieniny w sumie zrobił mi niespodziankę i do końca nie wiedziałam :-)
My jak już pisałam kupujemy sobie aparat, bo i tak musimy kupić, a tak przynajmniej jest okazja
Ja to zazwyczaj Przemka pytam co chce na urodziny czy imieniny, bo jak mu coś potrzebne to przynajmniej mi powie wiem, że lepsza byłaby niespodzianka, ale jakoś tak już mamy, że pytamy co kupić. Chociaż Przemek ostatnio na urodziny i imieniny w sumie zrobił mi niespodziankę i do końca nie wiedziałam :-)
My jak już pisałam kupujemy sobie aparat, bo i tak musimy kupić, a tak przynajmniej jest okazja
Vegas
Anetka my na urodziny też się siebie pytamy co kupujemy sobie bo oboje lubimy praktyczne prezenty. Ale Walentynki to taki dzień niespodzianek. To taki dzień, w którym drogich rzeczy sobie nie dajemy, jak już to jakieś symboliczne, choc J to co roku mi kupuje jakąś sexy bieliznę jak tak sięgam pamięcią
Co do drzemek jeszcze to moja Perła zawsze miała drzemki w okolicach godziny 11, potem popołudniu albo była śpiąca i szła spac ok 15-16, albo nie, i wtedy od 17 już była zmierzła jak nie wiem co, dlatego przesunęłam jej drzemkę z tej godziny 11 na 12.30 mniej więcej, wtedy mi bez problemu wytrzymuje do tej 19 średnio. Jak nie idą jej zęby to mi śpi bez problemu do 8.30 średnio, a jak zęby idą to już nic nie poradzimy, wtedy są wyjątki i się budzi czasem ok 22, 23, na szczęście nocka potem ładnie do rana przespana
Co do drzemek jeszcze to moja Perła zawsze miała drzemki w okolicach godziny 11, potem popołudniu albo była śpiąca i szła spac ok 15-16, albo nie, i wtedy od 17 już była zmierzła jak nie wiem co, dlatego przesunęłam jej drzemkę z tej godziny 11 na 12.30 mniej więcej, wtedy mi bez problemu wytrzymuje do tej 19 średnio. Jak nie idą jej zęby to mi śpi bez problemu do 8.30 średnio, a jak zęby idą to już nic nie poradzimy, wtedy są wyjątki i się budzi czasem ok 22, 23, na szczęście nocka potem ładnie do rana przespana
reklama
Liza
Fanka BB :)
Nam juz w sierpniu stuknie 7 lat jak sie znamy i po slubie 13maja bedziemy 5lat.... jak widac na suwaczkach... chyba ja tu najstaszy mam zwiazek
Miki zasypia a dzieciaki ogladaja bajki na tvn style bo nie ma dzis wieczorynki:///
a co do walentynek to jeszcze niewiem jak to bedzie...
Miki zasypia a dzieciaki ogladaja bajki na tvn style bo nie ma dzis wieczorynki:///
a co do walentynek to jeszcze niewiem jak to bedzie...