reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
moja też ma fioła na pkt pilotów, komórek, aparatu. I ma i swój pilot, i swój aparat i swój telefon, wszystko co ja miałam już zepsute. Teraz ona się tym bawi. Choc wiadomo bardziej ją ciągnie do tych sprawnych;)

no u nas sie nie da tak przekupic. bo ona sie nei chce bawic tym co jej dajemy. ona woli te nasze z ktorych korzystamy;p

cod o walentynek to posiedzimy sobie w domku.. kaski nie mamy wiec prezentow sobie nie robimy.

Zazdroszczę Wam, że chociaż macie jak z mężami spędzić Walentynki.. my chyba sobie zrobimy w niedzielę :dry::dry:

Za to jutro i w piątek Przemek ma wolne :-)

u nas też raz Walentynki były pracowite u Niego, ale odbiliśmy sobie to na następny dzień:) Nie ma tragedii przecież;) Macie siebie na co dzień a Walentynki to prawie zwyczajny dzień;) okazywac uczucia trzeba sobie codziennie a nie tylko 14.02;)

Vegas pewnie, że tak, ale Walentynki to taki fajny dzień a ja sama w domu będę siedzieć :dry: tak jak pisałam w niedzielę zrobimy sobie walentynki :-p może do kina pojedziemy..
A Wy robicie sobie jakieś prezenty?

Vegas pewnie, że tak, ale Walentynki to taki fajny dzień a ja sama w domu będę siedzieć :dry: tak jak pisałam w niedzielę zrobimy sobie walentynki :-p może do kina pojedziemy..
A Wy robicie sobie jakieś prezenty?
jeszcze nie wiemy. Jak już to symboliczne. J będzie po wypłacie to wezmę po 10ym od niego dyszkę czy dwie, nie powiem na co i mu cosik kupię:) oo nawet nie będę go pytac o zdanie czy prezenty kupujemy bo choinka on mi na święta aparat kupił a ja jemu nic bo była mowa, że nie kupujemy i wyszłam na głupią, strasznie źle się czułam z tym. Teraz problem co mu w takim razie kupic:p Hehe

Moja Mycha już śpi, właśnie usnęła:) I lubię tak jak ma jedną drzemkę w granicach 12.30 bo mi do tej prawie 19 wytrzymuje. I potem ja mam wieczór dla siebie lub dla siebie i męża. A ona mi na ogół bez problemu śpi do tej 8.20-8.30, czasem się budzi przy ząbkowaniu ok 22 jak to ostatnio miało miejsce, lub w nocy, ale poza tym jest OK:)

Vegas ja wolę jak Zuzia nie ma drzemki, ale staram się, żeby jednak w dzień zasnęła, bo jak nie zaśnie to często zasypia właśnie ok 18 i później się budzi i nie śpi do 24 albo i 1 :dry: dzisiaj miała drzemkę ok. 15, spała godzinkę to mam nadzieję, że szybciej zaśnie, może przed 22 się uda.. :sorry2:

Ja to zazwyczaj Przemka pytam co chce na urodziny czy imieniny, bo jak mu coś potrzebne to przynajmniej mi powie:-p wiem, że lepsza byłaby niespodzianka, ale jakoś tak już mamy, że pytamy co kupić. Chociaż Przemek ostatnio na urodziny i imieniny w sumie zrobił mi niespodziankę i do końca nie wiedziałam :-)
My jak już pisałam kupujemy sobie aparat, bo i tak musimy kupić, a tak przynajmniej jest okazja :-p:tak:

Anetka my na urodziny też się siebie pytamy co kupujemy sobie bo oboje lubimy praktyczne prezenty. Ale Walentynki to taki dzień niespodzianek. To taki dzień, w którym drogich rzeczy sobie nie dajemy, jak już to jakieś symboliczne, choc J to co roku mi kupuje jakąś sexy bieliznę jak tak sięgam pamięcią;)

Co do drzemek jeszcze to moja Perła zawsze miała drzemki w okolicach godziny 11, potem popołudniu albo była śpiąca i szła spac ok 15-16, albo nie, i wtedy od 17 już była zmierzła jak nie wiem co, dlatego przesunęłam jej drzemkę z tej godziny 11 na 12.30 mniej więcej, wtedy mi bez problemu wytrzymuje do tej 19 średnio. Jak nie idą jej zęby to mi śpi bez problemu do 8.30 średnio, a jak zęby idą to już nic nie poradzimy, wtedy są wyjątki i się budzi czasem ok 22, 23, na szczęście nocka potem ładnie do rana przespana:)

reklama
Nam juz w sierpniu stuknie 7 lat jak sie znamy i po slubie 13maja bedziemy 5lat.... jak widac na suwaczkach... chyba ja tu najstaszy mam zwiazek :dry:
Miki zasypia a dzieciaki ogladaja bajki na tvn style bo nie ma dzis wieczorynki:///

a co do walentynek to jeszcze niewiem jak to bedzie...:)

Do góry