reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak teraz kupka Mai to pachnąca jest, w porównaniu do tego co będzie jak zacznie stałe pokarmy przyjmować, wrażenia nie do zapomnienia :-D

Cholercia ja mam na ścianach panele, powierzchnia nie równa, więc naklejki odpadają :dry: Ale na górze będziemy robić już w suchym tynku i wtedy wytężę swoją wyobraźnie :-D

reklama
Ancia ja zaszlam w ciaze w 2kl technikum, super klasa, szkola tez fajna... ale nigdy nie wybaczylabym sobie tego ze nie widze jak moje dziecko sie rozwija, rosnie.... skonczylam drugą klase i dokonczylam dwa lata w zaocznej, co 2 tyg zlot i tam tez bylo super i przez dwa lata sie zgralismy choc ja duzo nie chodzilam bo a to dziecko a to potem druga ciaza;-) :-) ale nie zaluje:tak: musisz to dobrze przemyslec:-)

lolkak mój tata też z tych co się brzydzą, np wczoraj czy przedwczoraj Bisiek zwymiotował na jego oczach to tatę już naciągało a potem jak sprzątał za psem to był czerwony i myślałam, że zaraz drugie wymiociny dojdą na pokoju:p

Moja córa ma pełno naklejek ściennych na ścianach, ale nie będę odrywała w celu sprawdzenia czy ściana została cała;D

Dokładnie to samo myślę co Eliza w sprawie problemu nowej koleżanki.

Lolkak a spi jak narazie.... jedna mial pobudke od 19...;] ale dzis juz tyle robilam by mu przeszlo i zrobil kupke i nic.;] juz sama opadam z sil, zrobilam kompot z jablek i suszonej sliwki i juz go wypilam:-p bąki jak puszczal tak puszcza ale kupki brak... zmeczona jakas jestem.... dzieciaki juz spią smacznie....

Tak sobie pomyślałam że sama coś jej namaluję w "nowym" pokoiku, znając mój talent plastyczny ( same tróje z plastyki) będzie ciekawie :-D

Vegas mnie też wiele razy "ściągało" przy zmianie pampka :dry:

Tak sobie pomyślałam że sama coś jej namaluję w "nowym" pokoiku, znając mój talent plastyczny ( same tróje z plastyki) będzie ciekawie :-D

Vegas mnie też wiele razy "ściągało" przy zmianie pampka :dry:
Mała ma też piankowe naklejki, ale nie chciały się trzymac na ścianie to je przykleiłam na Ośmiorniczce:p I trzymają, że hoho:p Jak kiedyś je będę chciała oderwac to ze ścianą:p

Zobacz załącznik 323567 to pierwszy obrazek naszej córeczki:-)

a tu córa jak szaleje na naszym łóżku Zobacz załącznik 323571Zobacz załącznik 323570Zobacz załącznik 323568Zobacz załącznik 323569

i dziś przed spankiem a po kąpieli Zobacz załącznik 323576Zobacz załącznik 323574Zobacz załącznik 323572
pencil.png

reklama
Do góry