reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme to powiedz tym babką że już w pampki nie robi i sobie nie życzysz żeby dzieciak się kisił.

Najśmieszniejsze jest to że strasznie lajtowo podeszłam do tego że mogę być w ciąży, więc stresu nie było.

M to latał do łazienki co chwilę test sprawdzać czy aby drugiej kreski nie ma, naiwniak :-D

Zmobilizował się, wiosną zaczynamy wykańczanie piętra, a w tym pokoik dla dzieci, napalił się na drugiego potomka :-D

reklama
KAAMAA - łeee to nie było by tak źle jak by 2 kreska się pojawiła :-p ;-) No będę musiała sobie z nimi pogadać ...a co ostatnio odwaliły przyszłam po Ninę wcześniej do przedszkola i akurat wychodzili na spacerek ja patrze a ona w samych rajstopkach i na to leginsy :oo: no kosmos bo one myślały że ona tak przyszła a w szatni miała spodnie grube tyle że dzieciaki poprzekładały :oo: no co za baby bluzy też nie znalazły :angry::no: a z -3 było :sorry: to nawet jak bym ją bez spodni przyprowadziła to powinien ktoś albo do mnie zadzwonić że chcą wyjść i mam donieść albo takie nieubrane dziecko zostaje w domy a nie na mróz w leginsach :no: :sorry:

Ostatnia edycja:
Femme no to ładnie,dobrze,że się Nina nie przeziębiła.

Kaamaa to w końcu lepiej,że 2 kreski czy,że jedna wyszła ;-)??:p

Umi jak to ma być do 3 roku życia to zainwestuje w porządne zatyczki do uszu ;-)

Daff ile Julka miała tego chomika? Tydzień? ;-) Szybko sobie z nim poradziła ;-) :-D

Femme :szok: to powszechne w przedszkolach, w naszym późną jesienią dzieci biegały w koszulkach i rozpiętych kurtkach:wściekła/y:

Lolkak dobrze jest tak jest ;-)

Migotka jak się czujesz? jak Mały?

Kurcze a Miki nie moze chyba kupy zrobic i niewiem jak mu pomóc:/ czopki mi sie skonczyly jak na złosc... a jabłko mu nie pomoglo jak widac:////

reklama
Do góry