reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No jasne ja na Maję też nie ładuje tony ciuchów,ale na mrozie w samych leginsach to nawet zahartowany może się przeziębić. a ile płacisz za przedszkole?

Edit:

Vegas ja gdzieś tak na 2 tyg przed terminem już zmyłam lakier,żeby w razie nagłej Cc nie mieć zmywanych paznokci jakimś "cudem" w szpitalu. ;-) No i jakoś do teraz nie moge wygospodarować odpowiedniej ilości czasu :-D
ja najwięcej czasu mam wieczorami gdy Martynka śpi. Ale wtedy jak net chodzi jak strzała to między netem a pazurkami wybieram net:p Dziś mi nawala necior to trza zadbac o pazurki:) Jutro robię dzień depilacji;D Jutro Małża cały dzień nie ma, z rana pędzi do dodatkowej pracy z kolegą a potem do swojej na 14tą.
Ależ mnie już podbrzusze na okres boli, okropnośc. Ale dobrze, że chociaż te okresy przy tabsach są skąpe:) I jak mam @ to już nie cierpię tak jak przed nim, dziwne, acz prawdziwe:)

reklama
femme tak jestem normalnie zatrudniona od lipca 2010r. jak się przeniosłam tutaj (wcześniej mieszkałam w Radomsku) na początku czerwca,to coś jeszcze myślałam o szkole,ale w końcu zrezygnowałam i znalazłam pracę, a teraz tak sobie myślę,czy przypadkiem od października nie ruszyć ze studiami

mi znów w zime zawsze na dekoldzie wykakuja takie krostki.... za cholere tego nie da sie pozbyc dopiero sloneczko przypala wiosna, latem i znikaja:////
dałam mlodemu wody koperkowej.... mam nadzieje ze pomoze....:/

Eliza trzymam kciuki,żeby się Mikiemu poprawiło:-)

Vegas ja używam płynu Dermesa a kiedyś kremu Scholl na noc ;-)

Eliza ja również, mam nadzieję, że Mikuś prześpi nockę ładnie, oby nie cierpiał już;*
Moja Perła trochę po 22 się zbudziła i ma problemik by zasnąc. Dałam jej ulubionego królika to go głaskała, tuliła, całowała, przykrywała kołderką, dawała swojego smoczka.. jest cisza, może już śpi;)

morał taki, że letnie powietrze bardziej sprzyja;D Ja mam na zimę zawsze suchawą skórę i muszę balsamowac ręce i nogi.

Oj tak dokladnie Vegas. Nienawidze zimy pod tym wzgledem bo naprawde skora wyglada u mnie fatalnie bez balsamu .... :dry: ehhh, niby w lato słonce wysusza ale u mnie zima jest najgorzej;]

reklama
Do góry