reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak a ja dzis mialam ziemniaczki z jajkiem sadzonym i surówka z jablka i marchewki;-) lekkostrwawnie dzis:-D
Vegas ale malutka to kruszynka.... mój juz wazy 9400g... ;] no i 77cm...

No ja gina dzis zaliczylam i z nadzerki zostalo mi tylko zapalenie;-) <jupi> dostalam globulki i potem znow na kontrole do gina. nawet usg mi zrobil (bo nie mam tego okresu od wrzesnia a po porodzie mialam 2 razy, zaczelam brac azalie i mi znikl) no i czysto, wsio oki:-) no ale jesli duzo sie karmi cycem to mozliwe jest takie cos:-) z czego sie ciesze,bo mi okres juz nie jest potrzebny;-)

umi jak am chomik?
dziala?
Julki juz nie jezdzi:D zajechala go:D a jaki posklejaony bo zjadala go doslownie;p;p
wyjaśniło się. Z pełnym pampkiem /ful nasiusiane/ waży 9kg:-D a bez pampka 8.4. Masakra, mało no. Zaraz się zacznę martwic. Choc ona bardzo dużo je i strasznie rozbiegana jest:-)

ale mi net zamula!! masakroza!

a co do wagi jeszcze to może mi źle chodzi? zobczymy u lekarza:-) a wzrost ma ok 75,76 cm.

Ostatnia edycja:
Hej Kuba poszedł do sklepu a później spada na trening to mam trochę czasu :-p
Dzisiaj wysprzątaliśmy cały dom łącznie z praniem wszystkich poszewek i wietrzeniem i mrożeniem pościeli :-p za łóżkami nawet odkurzyliśmy no wszystko :-D :-p jestem z nas dumna :-p a w nagrodę poszliśmy sobie telewizor kupić :-D i mamy piękne 42cale LED w domu :-p genialny jest :-) tak więc dzień jak najbardziej udany jutro po N planujemy iść i po półkę do łazienki bo nie mam gdzie kosmetyków kłaść a mam dość zawalonej pralki :sorry:

VEGAS - drobniutka jest nie masz się co martwić taka budowa skoro ładnie je i ma duże energii to wszystko ok :-) swoją drogą niezła waga pampka :-D:-p

LOLKAK - :angry: ależ bym się wkurzyła na Twoim miejscu :dry:

A wy znowu o pieluszkach :-D :-p

Witam wieczorną porą ;-)

Wreszcie w domu jestem, już myślałam,że nie wysiedze w tej pracy - taka śpiąca była dzisiaj:szok: ale jakoś się ogarnęłam, sprawa kołyski już załatwiona i jednak będzie tylko normalne łóżeczko:-)

Anetka Julka 2 tyg temu ważyła 12,3 kg. :-D

Vegas nie przejmuj się jeśli dobrze je to ok, po prostu chudzinka jest :-)

NIE JESTEM W CIĄŻY juhuuu :-):-):-)

na teście jedna krecha a @ nadal niet chyba muszę się do gina pofatygować :dry:

Hej Kuba poszedł do sklepu a później spada na trening to mam trochę czasu :-p
Dzisiaj wysprzątaliśmy cały dom łącznie z praniem wszystkich poszewek i wietrzeniem i mrożeniem pościeli :-p za łóżkami nawet odkurzyliśmy no wszystko :-D :-p jestem z nas dumna :-p a w nagrodę poszliśmy sobie telewizor kupić :-D i mamy piękne 42cale LED w domu :-p genialny jest :-) tak więc dzień jak najbardziej udany jutro po N planujemy iść i po półkę do łazienki bo nie mam gdzie kosmetyków kłaść a mam dość zawalonej pralki :sorry:

VEGAS - drobniutka jest nie masz się co martwić taka budowa skoro ładnie je i ma duże energii to wszystko ok :-) swoją drogą niezła waga pampka :-D:-p

LOLKAK - :angry: ależ bym się wkurzyła na Twoim miejscu :dry:

A wy znowu o pieluszkach :-D :-p
wiesz jak potem podniosłam tego pampka to wcale taki ciężki się nie wydawał, na Małej wydawał się byc mega posiurany:) Zostało zaczekac co lekarka powie, tzn jaką wagę poda:)

Rodzice mają w salonie 42 cale, ale z LG, super się ogląda na bycznym ekranie co nie?:)

Daff działa:-D ale biedny chomik przechodzi gehennę lądował juz prawie wszedzie nawet pod prysznic go młody wrzucił ale działa, z tym ze brudny juz... eh i juz raz wymieniałam baterie:-D
femme kurde ja tez bym chciała takie prezenty:-) za posprzatanie:-)
Vegas ale twoja Martynka chudziutka... nie to co 14 kg młodego:/
kaamaa to gratuluje nie ciąży:-)

VEGAS - my też mamy LG .. LED to rodzaj bo są plazmy, lcd i teraz wyszły ledowe :-) i ponoć są najlepsze i taki właśnie sobie sprawiliśmy i faktycznie jest różnica w kolorkach :-) wcześniej mieliśmy też 42cale ale właśnie plazmę ale odsprzedaliśmy mojej mamie w kryzysie za tysiaka :-D no i mieliśmy taki mały zwykły jakiś staroć to teraz zmiana nie do opisania :-D :-p ...ja czasami jak Ninę z przedszkola odbieram to ma pampersa 2kg :no: :sorry: w ogóle mówiłam im że Nina na nocnik już robi a one dalej w pampersie ją trzymają a ona jak ma pampka to w niego robi a jak nie ma to zawsze siusiu czy kupkę woła :dry:

UMI - hehe już się jakiś czas czailiśmy na telewizor a że dzisiaj zasłużyliśmy to poszliśmy i kupiliśmy nie ma się co czaić :-p

KAAMAA - kurde przegapiło mnie widzę oczekiwanie na test :-D no ale dobrze że jedna kreska pewnie teraz @ dostaniesz jak Ci stres odpuści ;-)

TRINAA - do kiedy masz zamiar pracować ?

A ja sobie popijam winko i jem grześka :-D :-p K poszedł na trening małą już położyłam więc mam jakieś 1,5h dla siebie :-)

reklama
moi rodzice mają plazmę, ale wg mnie rewelka:)
Moja Perła od 19.01 śpi bo popołudniu w ogóle nie spała, nie była wówczas śpiąca:) Ja się wkurzam bo net mi ostro zamula, akurat jak mam tyle czasu dla siebie bo Małż w pracy;/ Obejrzałam Na wspólnej, piję Coca colę;)

Do góry