reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme my tezmamy Leda ale Samsunga ale na raty go mamy bo wzieliśmy z musu jak nam nasz postanowiłsie schrzanić razem z żelazkiem:-D a codopampkówto nie kupuj skoncząim sie i nie będą miały co zakładać

kaamaa eee to jeszcze nic straconego zawsze mozesz zaciązyć:-)
Vegas ooo to ja bym sobie spaa zrobiła:-)

edit lolkak no wiesz ewentualnie do 7 roku zycia:-p
elizka biedny Miki:/ moze czopek glicerynowy by pomógł? długo tak sie meczy?

Ostatnia edycja:
reklama
Lolkak słyszałam o tej metodzie ale za cholirke nie wypróbuje nigdy:/ teraz jak sie przebudzi dam mu wody moze mu pomoze...budzi sie co jakis czas i z zamknietymi oczami placze...:/ dostal nurofen i zel na dziąsła wiec to nie od zebów...

Ja tam mam stary tv z "dupą" tyle,że z płaskim kineskopem ;-) Ale ostatnio i tak prawie go nie oglądam,bo albo Majka próbuje jeść albo próbuje spać ;-) Miałam LCD ale na spółkę z byłym,więc jak się pożegnaliśmy to sobie go zabrał;-)

E:

lolkak zauważyłam, że masz zabawę mama czy tata, ciężko było, ale dałam, że Maja to mama:-p

:-D:-D:-D Dzięki Vegas. ja sama nie wiem do kogo jest bardziej podobna :-) Jedynie oczy ma na 100% moje :-)

Elizka Mam nadzieję,że to nie jakaś infekcja... Ale skoro z zamkniętymi oczami to może tylko złe sny

Ostatnia edycja:
Eliza masuj mu brzuszek cały czas, mi tak mama zawsze masowała jak mała byłam, pomagało. Nie zaszkodzi spróbowac.
Umi ja właśnie pomalowałam sobie pazurki w stopach i w dłoniach:)

Vegas próbowalam masowac ale skubaniec nie daje mi:/ ehhhh bidulek sie meczy a ja razem z nim...

Co do tv to ja tez mam zwykly i narazie wystarcza, jak sie popsuje to sie kupi lepszymoze:-p

Vegas próbowalam masowac ale skubaniec nie daje mi:/ ehhhh bidulek sie meczy a ja razem z nim...

Co do tv to ja tez mam zwykly i narazie wystarcza, jak sie popsuje to sie kupi lepszymoze:-p
moi rodzice na dole u siebie w salonie mają tę plazmę co pisalam a my z mężem mamy moj telewizor taki szary stary hehe, ale jary;D z 'dupką' jak to któraś fajnie określila:D mąż mowi, że na swoim na pewno będzie wiszący tv, plazma, zobaczymy;D on dużo mówi, malo realizuje;)

lolkak
to ciesz się. Ja np uzależniłam się już od lakieru:-D ale jak na porodówkę jechałam to na szybciacha musiałam lakier zmywac, wkurzyłam się bo ja i bez lakieru? no ale jak mus to mus. Potem jak leżałam w szpitalu to stwierdziłam, że super jak mam bez lakieru pazurki, nie muszę się wkurzac, że mi się zdziera lakier. No ale tyle co wytrzymałam do Sylwka (urodziłam 7ego, Sylwek 31y).

Ostatnia edycja:
UMI - hehe no my też na raty nie mieli byśmy tyle kasy w gotówce :-p K dopiero co spłacił większość rat i znowu ma ponad 400zł miesięcznie :-p hehe no nic jakoś trzeba :-p

TRINAA - fajna praca w sumie chyba co ? :-) no i faktycznie nie ciężka a jesteś na stałe zatrudniona będziesz miała macierzyńskie ?

KAAMAA, LOLKAK - ja na szczęście Ninę staram się hartować i się nie przeziębiła ale jak ktoś takiego cieplaka ma w domu to choroba murowana :sorry: a lekarstwa takie tanie nie są ...

ELIZA - nóżki do góry i naciskać i tak parę razy później masować i znowu ale oczywiście bez przeginania u nas zazwyczaj pomagało

reklama
No jasne ja na Maję też nie ładuje tony ciuchów,ale na mrozie w samych leginsach to nawet zahartowany może się przeziębić. a ile płacisz za przedszkole?

Edit:

Vegas ja gdzieś tak na 2 tyg przed terminem już zmyłam lakier,żeby w razie nagłej Cc nie mieć zmywanych paznokci jakimś "cudem" w szpitalu. ;-) No i jakoś do teraz nie moge wygospodarować odpowiedniej ilości czasu :-D

Ostatnia edycja:
Do góry