reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak jak mój młody... on to ma tak od 4 miesiaca do teraz... potrafi ryczec przez 30 min potem popłakuje przez kolejne i zasypia za godzine albo 2...

reklama
Vegas Martynka jeszcze ma rozmiar 3? To kruszynka ;-) ile waży?

Ale natrzaskałyście postów, niby nadrobiłam, ale już nie pamiętam co komu miałam napisać :sorry2:
U nas weekend minął spokojnie. Zuzia w sobotę była u Przemka rodziców, wczoraj u mojej mamy, także mieliśmy luz :-)
Teraz też mam chwilkę dla siebie, bo Zuzia ogląda Teletubisie :tak:;-) Poza tym przyjechała do mnie 12-letnia kuzynka i oglądamy filmy dla nastolatek :-):-D:-D a za to mojego brata wywiało do Poznania ;-)

ja tez lubiłam pampersy,ale tak jak u Umi po 4 dostał uczulenia. Były najbardziej miękkie.Teraz tylko babydream albo flexi. Dady były ok.ale nie mieści się w te 5. Także narazie nic nie zmieniam. Mam nadzieje,ze wogóle wkrótce zrezygnujemy.

Umi jak Ty dajesz radę tyle czasu ;-)

Mnie M wnerwił dzisiaj jak płakała,bo wypalił do mnie tekst: "Czemu to dziecko płacze? W końcu jesteś matką to zrób coś z tym" przekręcił się na 2 bok i znowu zapadł w sen :dry::wściekła/y::angry:

lolkak u mnie jest podobnie tez tylo ja mam cos z małym robić, ale w ciagu dnia do zabawy czy tez przytualnia to T pierwszy jest... no chyba ze chce sobie na kompie posiedziec:-p wiesz co bo byłam u pediatry i stwierdziła ze to kiedys przejdzie potem znalazłam pewien artyku, nie wiem czy czasem o tym nie pisałam w którym znalazłam opis zachowania Kacpra no i tam piało ze przewaznie takie cos przechodzi okolo 3 roku zycia, mniej dzieci boryka sie z tym do 7 roku zycia a garsta do okresu dojrzewania. Mnie sie wydaje ze u ciebie to moze ząbki? No i szczerze mówiac po jakims czaie człowiek sie przyzwyczaja...

lenka ja tez bym chciała zrezygnowac ale kurcze przydałby mi sie do tego urlop:/
anetka co twój brat w Poznaniu robi? Taka wymiana dziecmi?

Vegas Martynka jeszcze ma rozmiar 3? To kruszynka ;-) ile waży?

Ale natrzaskałyście postów, niby nadrobiłam, ale już nie pamiętam co komu miałam napisać :sorry2:
U nas weekend minął spokojnie. Zuzia w sobotę była u Przemka rodziców, wczoraj u mojej mamy, także mieliśmy luz :-)
Teraz też mam chwilkę dla siebie, bo Zuzia ogląda Teletubisie :tak:;-) Poza tym przyjechała do mnie 12-letnia kuzynka i oglądamy filmy dla nastolatek :-):-D:-D a za to mojego brata wywiało do Poznania ;-)
Martynka ważyła 9kg do niedawna, dziś waga pokazała 8,4kg To możliwe? W sumie biega non stop, ale je za dwóch;/
Idziemy zaraz na spacer bo mi tak niedobrze, że może chociaż świeże powietrze dobrze na mnie podziała.

Paula mmm skrzynka redssów brzmi kusząco :-D jak jeszcze jakąś plaże w ciepłym kraju dorzucisz to wybaczę :-D:-D

Tak już jest z tymi pieluchami, dla Julki używałam huggiesów 2 i były super, od braci J dostałam 5 paczek huggiesów 3 i Julkę juz uczuliły, musiałam oddać 300 pieluch :angry:

Vegas możliwe, dzieci z reguły chudną jak zaczynają latać.

8.4 kg :szok: Julka tyle ważyła jak miała 7 m. :-D KLOC :-D

Paula mmm skrzynka redssów brzmi kusząco :-D jak jeszcze jakąś plaże w ciepłym kraju dorzucisz to wybaczę :-D:-D

Tak już jest z tymi pieluchami, dla Julki używałam huggiesów 2 i były super, od braci J dostałam 5 paczek huggiesów 3 i Julkę juz uczuliły, musiałam oddać 300 pieluch :angry:

Vegas możliwe, dzieci z reguły chudną jak zaczynają latać.

8.4 kg :szok: Julka tyle ważyła jak miała 7 m. :-D KLOC :-D
chyba, że waga szwankuje, ale wątpię. Fakt, że jak Młoda wstaje na wagę to spokojnie jej pokazuje wagę a jak ja włażę to jest błąd:-p bo bateria się wyczerpuje. A może za dużo ważę hehe:-D

Matko jak tam zimno, nawet godziny nie wysiedziałyśmy na tym mrozie.

umi brat pojechał do kuzyna a kuzynka tak po prostu przyjechała (nie z Poznania;-)) ale ona do nas co tydzień na weekend przyjeżdża :tak::-)

Vegas 8,4 kg? :szok: ale chudzinka! to schudła Ci? Albo może wcześniej ważyłaś z cięższym pampersem i po jedzeniu? :-p

kama a Julka ile waży? :-p Zuzia to też niezły klocek ;-):-p

reklama
umi brat pojechał do kuzyna a kuzynka tak po prostu przyjechała (nie z Poznania;-)) ale ona do nas co tydzień na weekend przyjeżdża :tak::-)

Vegas 8,4 kg? :szok: ale chudzinka! to schudła Ci? Albo może wcześniej ważyłaś z cięższym pampersem i po jedzeniu? :-p

kama a Julka ile waży? :-p Zuzia to też niezły klocek ;-):-p
dziś ją ważyłam od razu po wstaniu z wyrka, z rana. Wcześniej ważyłam ją owszem popołudniami:p Ale i tak o różnych porach a zawsze 9kg wychodziło. Zobaczymy u lekarki, na dniach ma drynkac kiedy na szczepienie mamy przyjśc z Martynką:)

z ciekawosci zaraz ją zważę:-) zobaczymy czy też wyjdzie 8.4

Ostatnia edycja:
Do góry