reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Paula spoko, J już z domu wykurzony :-D, pognał do roboty.
Huśtawkę i ja posiadam też.
Ty kupujesz z myslą o drugiej dzidzi, u Nas żeby się chłopak urodził, to przerąbane, może z 10-15 ubranek. Huśtawka różowa :-D i peełno sukieneczek.

Julka jest teraz zaczaiła że kotek to "cici" Za każdym razem jak goni sierściucha to krzyczy cici :-D zabawnie to wygląda.

No i nareszcie nauczyła się sama złazić z kanapy.

reklama
bry
szkoda ze nie mam lidla w okolicy :dry: ehhh

u nas noc oki. choc mogloby byc lepiej.... eh te zeby.... :dry:
musze jakis obiad zrobic a Miki mi nie daje:/

A mi m kupil jedna paczke bo tyle kasy bylo... i tata pojechal kupil 2 jedna mam gratis dla julki od niego a za druga tylko kase oddam:D alez sie ciesze i nie spodziewalam sie. ale ludzie wychodzili i po 5 paczek brali. co sie dziwic jak taka cena. i po wzieciu pzrez tate tych pampkow zostala ostatnia paczka 4:D

Ja o 4 pampersa mogę pomarzyć, już dawno na Julkę za małe :dry: a niby do 18 kg.
Ja tam kupuję z belli 3d flexi, jak dla mnie mają lepsze rzepy od pampków, no i za 4, 70szt. płacę 36 zł.

Witajcie, ja miałam lenia przez weekend:-):-p troche poczytałam i wyskubałam ze w lidlu promocja;-) Fajnie wiedzieć, że w lidlu promocje bo u nas Matki Boskiej Pieniężnej jak to T. przywykł mówić i akurat do Lidla ie wybieramy i pewnie do biedronki po pampersy bo młody tylko dada szkoda ze nie ma Huggiesów na takiej promocji to bym wzieła z checią, bo Pampersa mój nie moze:/

A my po wizycie kontrolnej w sumie dobrze. Mamy wstrzymane oszczykiwanie bo sie pojawił problem cisnienia moczu:/ jak nie z jednej strony to z drugiej musi cos wyjsc. I w ten piatek znowu do Rzeszowa na urodynamike ...

Umi kurcze nie dobrze... i co małego do szpitala bedą kładli? czy tak tylko na badanie jedziecie?
Tak to już jest jak nie urok to sraczka :no:

Paula Szatanie! :-D znowu mnie wystawiłaś? :-D

Umi kurcze wspołczuje i zdrówka dla malego zycze:*

U mnie Miki spi juz 1h,obiad przyszykowany wiec mam luz. a z sasiadką wkoncu nie jedziemy bo nie ma auta :dry: heh

Umi kurcze nie dobrze... i co małego do szpitala bedą kładli? czy tak tylko na badanie jedziecie?
Tak to już jest jak nie urok to sraczka :no:

Paula Szatanie! :-D znowu mnie wystawiłaś? :-D
No własnie nie musza mu obnizyc cisnenie moczu poza tym jeszcze w marcu mamy scyntygrafie potem pewnie bedzie wizyta kontrolna i bedzie decyzja czy beda oszczykiwać czy nie. Ale strasznie bym chciala zeby zapadła decyzja twierdząca bo w tym martwym punkcie juz od 4 miesiaca życia małego tkwimy:/

Elizka Jak ty to robiz ze tak wszystko ogarniasz?

reklama
Do góry