reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula3 tatuś córeczke tak nauczył ze tylko na raczkach chce i to nie przodem tylko tylem musi wszystko wdziec taka ciekawska;-)w dzien to tak roznie 30 min temu wstala zjadla pobawila sie troszke i juz zasnela.Wogole cos Jej sie ostatnio godziny poprzestawialy

reklama
Gosia muszę szukać, bo u nas ksiądz powiedział,że nie ochrzci mi dziecka,bo nie mam slubu. z reszta się z nim pokłóciłam ;-)

Maja kiedys też mi tak późno chodziła spać. TEraz idzie spac po 19, za to później wstaje po 4 razy i od 5 szaleje.

Witam sie po dlugiej nieobecnosc przeprowadzalismy sie w koncu na swoje male remonty i do tego brak internetu ;/ ale juz wsio zrobione net kupiony mieszkanko cacy ;) tylko Wiki przeziebiona bo bylismy w menchesterze paszport zalatwic ale wczesniej do foto z Wiki a to 30km od nas fotograf wiec zmarzla troszke i katarek jest ;/ kurujemy sie po wycieczce do menchesteru bo bylo strasznie nogi od wtorku mnie bola w koncu to 140mil od nas ;/ lece bawic sie dalej z mala bo grzechotkami sie bawi na lozku ;) pozdrawiamy cieplutko z Walii niedlugo bedziemy w Polsce i mmm juz nie moge sie doczekac ;))))

Witamy sie i my rowniez:D
ehhh po 10 poszlam z mala na spacer.
u nas nie ma takiego pieknego sloneczka jak u femme ale za to ladnie jasno jest.
no i tak po wedrowalam sobie bo julka standardowo tylko wyszlysmy poszla spac... jakw stala poszlam do brata na kawke.... posiedzialam no i w koncu zbieram sie do wyjscia bo Julka zaczela robic si enie znosna. wiec ja ubieram mala (kacperek spal) i brat pakowal mi torbe julki zeby szybko sie obrobic. no w kazdym razie jestem w domu szukam w torbie kluczy i zonk! okazuje sie ze nie ma! dzwonie do m czy ma auto i moze przyjechac otworzyc mi dom a on mowi ze jego klucze saw domu! a niech to szlak! dzwonie do brata okazuje sie ze klucze u niego leza wiec musialam znow gonic do brata i wrocic. 2 godzinki spacerowania zaliczylysmy:)

no i dziewczyny dzis lub jutro bede miala juz nowy aparat:) jejku jak ja sie doczekac nie moge az w koncu bede mogla robic ładne zdjecia. i pobawic sie znow w amatora fotografii! to jest to co kocham najbardziej! dzieki julce odkrylam swoja pasje! uwielbiam pstrykac fotki ale nie tlyko Julce! no i mam metlik bo wahamy sie miedzy 3 aparatami! jak jest tanszy to znowu nie ma tego co chcemy a za to w innym jest cos czego nie ma w trzecim. i czeka mnie teraz powazny wybor! Bo M kupuje go dla mnie i ja nie wiem sama juz jaki chce!!!

U mnie juz po kolendzie.:-)

Słonca ciąąąągle brak :dry:

Daffi zazdroszcze,ja tez marze o aparacie bo równiez uwielbiam pstrykac fotki... moze w lato sie dorobię :-p bo na meza nie licze jakos:-) chyba ze wpadnie na taki pomysl, zobaczymy :-) ale tu pustki

Lolkak wspolczuje strasznie. ja z moja tylko wyjde na dwor i poczuje ze jest na dworze to zapada w kamienny sen!

dobra lece robic obiadeki tancerzy ogladac:)

reklama
a u nas sie ząbek pomału wyrzyna kurde...A mi Amelka spała 3 godz obudziła się,zjadła i znow spała 3 godz... ciekawe jak wieczorem:sorry:

Do góry