reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka z rana
Alee mialam nadrabiania :dry:

andrewa mi tez sie wydaje ze w ciemnym ci lepiej.
Femme ale zmiania:szok: normalnie jak nie ty :-D
Vegas spróbuj sie ufarbowac i zobaczysz czy ci w tym kolorku dobrze;-)
Kamcia yyy fajny kontrast na zdjeciach, ale tak bez twarzy to dziwnie oceniac mi hahaha :-D

Ja mialam 3 lata temu zrobiony baleyage... teraz jestem w swoim kolorze, niefarbowalam juz ponad rok wlosów.

Ehhh dzis ksiadz po poludniu u nas jest:dry: w domu juz sprzatniet, na male zakupy mielismy jechac ale nie mam z kim dzieciakow narazie zostawic:-p

reklama
Hej dziewczyny;-)

EWI mój mąż studiował administracje i jeszcze potem dodatkowo ochronę fizyczną, a rysować po prostu umie,jakoś nie poszedł w tym kierunku chociaż szkoda;-)

andrewa nie przejmuj się u mnie też nie za ciekawa pogoda,aż mi się nie chce wyłazić,ale niestety muszę do pracy iść:wściekła/y:

Eliza ja już mam księdza za sobą:-)

andrewa w ciemnych Ci ładnie :tak:

Vegas też bym chciała mieć jeszcze swoje naturalne włosy :-p jak byłam mała to miałam chyba nawet jaśniejsze niż Ty :-):-) ale Ty jak nigdy nie farbowałaś to nie powinno być problemu z przejściem na jaśniejszy.. tylko nie wiem czy później rozjaśnianie tych odrostów nie będzie męczące.

femme skąd Ty te słonko wytrzasnęłaś?! U nas śnieg i w ogóle jakaś mgła, że nic przez okno nie widać :baffled:

Dzisiaj w nocy już nie było tak pięknie.. Zuzia oczywiście przyszła do nas w nocy ale przynajmniej nie budziła nas i nie płakała. Rano obudziłyśmy się ok. 9 ale i tak jestem strasznie niewyspana :sorry:
Naszła mnie jakaś ochota, żeby na rowerze pojeździć, no ale w tym śniegu nie ma szans :baffled:

Femme to chyba tylko u Ciebie to słońce :dry:

U mnie noc w porządku za to znowu ranek do bani:dry: Majusia wstała o 5 i do 9 zero spania i jedzenia.Później padła na 10minut i teraz znowu to samo... Tak mi narobiłyście ochoty na fryzjera,że chyba się dziś wybiorę:-D Tylko,że na samo ścięcie ;-) CHyba, że mi tatuś dożyci to i farba;-)

paula co Ty, Zuza nie lubi sanek :sorry: jak tylko ją posadzę to chce wstawać, ona woli biegać po śniegu :-p zresztą w wózku już też nie jeździ.. :no:

lolkak mi tak samo, narobiły ochoty na fryzjera, że się zastanawiam nad rozjaśnieniem :-) ale chyba się nie zdecyduję, bo z tych moich włosów to niedługo nic nie będzie :baffled:

Kurcze u mnie słonka tez nie ma;] ale popołudniu podobno juz ma byc prawie wszedzie.... no zobaczymy ;]

Lolkak no zaczely Ci wlosy wypadac po ciazy to normalne... u mnie jak zaczely wypadac jak maly mial 3mies tak skonczylo sie jak mial 5mies potem juz mniej lecialo a teraz juz nie leci tak duzo, i normalnie:-p

Lolkak jak to księdza musicie szukać?

My też małe przyjęcie w domu robimy tak usiadlam i myslalam co podac jakie dania i wogole i nic nie wymyslilam;/

Femme fajny kolorek podoba mi sie:)

Ech czemu to moje dziecie tak pozno chodzi spac? znowu padla przed 24:szok:!!! a wstala 4.30...juz nie mam sily,o ktorej by nie poszla spac to wstaje kolo21- 22 i wojuje do polnocy. echh...

reklama
paula Czasami źle :-p bo musisz gdzieś szybko pójść a tu taka mała Zuzia powoli się za Tobą ciągnie, bo w wózku źle :-p albo przez pierwsze 10 minut idzie ładnie za rękę a później wyrywa się i mi ucieka i wtedy i ja muszę za nią biec, żeby mi na ulicę nie wyleciała :baffled:
Sadzałam Zuzke na nocnik zanim skończyła roczek to czasami zrobiła siku a teraz się buntuje, chyba nocnik bardzo parzy w pupkę :-p Ale jak zrobi się ciepło to biorę się za nocnikowanie! Będzie latała w samych majteczkach to będzie łatwiej i szybciej. Wie już przecież co to kupa i siusiu więc mam nadzieję, że szybko załapie! :tak:

A u nas dalej nie ma słońca :baffled: ale przynajmniej mgła zniknęła..
W końcu weekend, będziemy mieli luz, bo jutro moja mama zabiera Zuzię do siebie a w niedziele teściowie ją biorą :-) poczytam w końcu książki :tak:;-)

Do góry