reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi A do tamtego aparatu, co Julka zrzuciła, nie kupujecie nowego obiektywu tylko nowy aparat?
Przez przypadek na FB trafiłam na zdjęcie Julci w konkursie loveli i teraz codziennie głosuję:tak:
Gratuluję ząbka
eve rzeczywiście długo cię ie było. I jak na nowym mieszkanku?
o jaaaa poszłam spac a tu już tyle naskrobane :biggrin2: niestety się nie wyspałam bo aż 5 razy wstawałam do Kuby...dzisiaj na 10 do lekarza i zobaczymy co tam z nim jest...jeśli chodzi o te chrzciny to Kuba miał robione w domu u moich rodziców bo mają duży dom a my dużą rodzinkę. Tak sobie pomyślałam, że nie chce znowu ich obciążac i poprostu zrobie w restauracji.

a jeśli chodzi o USG 3D ti ile was ta cudowna przyjemnośc wyniosła???:-p
I co lekarz powiedział?
Płaciłam chyba 300zł za 3D. W ciemnych włosach lepiej:tak:
Gosia Chrzciny urządzaliśmy w domu- był rosołek, kotlety z piersi, zrazy, gołąbki, surówki kapustne (z pekinki, kiszonej i czerwonej), a na deser szarlotka, ze śliwkami, sernik i tort. Większość naprodukowały babcie, bo ja tylko rosół, piersi i surówkę z pekinki przygotowałam;-) Oczywiście połowę jedzenia pomroziłam potem, bo dla 10 osób było tego za dużo :-D
anetka Ja jeżdżę po śniegu na rowerze:-D Teraz jeździ się dobrze po śniegu, ale jak niedawno padał marznący deszcz i było strasznie ślisko, to się na niektórych odcinkach czułam, jakbym na łyżwach po lodowisku jechała. A na łyżwach jeździć nie umiem:-D
vegas Moja rodzina jest raczej bezkonfliktowa, ale za to u P...:sorry:
A jak atmosfera w domu?
Nie szkoda ci farbować włosów? Masz ładny kolorek, a po farbowaniu już raczej włosy nie wracają do pierwotnego odcienia.
femme ładnie wyszedł u ciebie ten kolor:tak:
Muszę się też wybrać do fryzjera, ale na strzyżenie, bo grzywkę mam już do połowy twarzy:sorry: A kupiłam przez groupon strzyżenie z myciem i układaniem za 19zł, więc trzeba wykorzystać:tak:
Odkąd mała nauczyła się wstawać, obniżyliśmy łóżeczko na najniższy poziom. Teraz mała się wścieka, bo jak wstanie, to i tak nie może nic dosięgnąć ze stołu. :-D:-D:-D
Chyba wolałam, jak mała jeszcze się nie poruszała:-p Teraz ciągle płacz jest: już nie tylko dziąsła bolą- doszły jeszcze upadki i kolizje z meblami:sorry: a ulubiony cel wycieczek to wdrapywanie się na mamy plecy i kolana:-D wcześniej to nie była taka przylepa;-)

paula ja tez się zastanawiam jak te dzieci mogą to wytrzymać ;-) Np taki kilkugodzinny wrzask przy kolce. ja to umierałam [prawie jak mi mała pierwszy dzień cały w szpitalu krzyczała.

Koniczynka jak Emilka sobie radzi z wdrapywaniem na plecy ;-)

Daffi gratki:-) i kolejny zabek juz macie;-)

Lolkak a oki, nawet nic nie gadal o tym ze za chrzciny wyszlo ze nie zaplacone i wogole jestem pozytywnie nastawiona na nastepna wizyte za rok:-p (no i wogole to byl nasz stary proboszcz co teraz jest kanonikiem i dorabia na parafi a on ma zasade ze dzieci powinno byc w rodzinie conajmniej troje wiec wiesz;-) )

wow cud :-D nie ma 10 stron do nadrabiania :-D

My dzisiaj wylądowałyśmy w Gdyni w oceanarium a później po centrach handlowych się szwendałyśmy :-p

Jeszcze z Kubą się pożarłam boże jak ten facet mnie wkurza ...ale nie chce mi się o tym pisać :sorry:

konniczynka dziekuje slicznie:D
ja odpuscilam juz sobie ten konkurs:D

co do aparatu to w;asmie rozwazamy kupno obiektywu nowego bo kurcze za duzo sprzecznosci jest zwiazanych z nowym!
w kazdym jest cos co pasuje i nie ma jednego takiego ktory mialby toczego oczekujemy a jak juz ma to znow cena kosmiczna!

Femme zazdroszczę wypadu, u Nas nie ma gdzie iść, nawet Zoo zamknięte, w końcu remont robią bo wcześniej to wyglądało jak obóz koncentracyjny dla zwierząt :no:

Pocieszę Cie chyba nie ma faceta który by nie wkurzał :cool:

Eliza fajnie że kolęda w miarę udana.

M ma jutro znowu wolne :wściekła/y: wypłata w tym tygodniu znowu zarąbista będzie :angry:
i jeszcze na dodatek @ nie dostałam, i od ponad 2 tyg mnie mdli. JA nie chcę być październikówką!!! :angry:

koniczynka ooo...i pewnie tak zrobię:) a komu nie będzie się coś podobało to wonnn....;)

aaaa mnie dzis tesciowka wkurzyła tak,ze brrr.... No qrde miala dzis do Malej przyjechac ,ale oczywiscie tego nie zrobila bo meza ma chorego.zawsze my jezdzimy a ona byla u Malej raz i to jak miala miesiac;/ babcia wielka! juz zapowiadziałam mezowi ze tam wiecej nie pojedziemy,poki ona nie przyjedzie.

reklama
Paula no nie wiem czy tak śmiesznie :-D a swoją drogą, ktoś mógłby pomyśleć że się zmówiłyśmy, obie jesteśmy z października, dzieciaki ze stycznia a kolejne z października :-D

Nie no ja też lubię jak J w domu jest, tylko chodzi o to że ostatnio często ma wolne, a co za tym idzie kasa mała :baffled:

Do góry