reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paula, kama będziemy mieć dwa bobaski na MM? :-p

My na Walentynki kupujemy sobie cyfrówkę, bo w sumie nie mamy :-p teraz używam cyfrówki brata a ja mam jakąś starą i nawet nie wiem gdzie jest, a teraz jest okazja, to można kupić :tak:

femme znalazłam dzisiaj taką koszulkę na allegro T-EQUALIZER ** Muzyczna Koszulka ** T-QUALIZER (1415808345) - Aukcje internetowe Allegro
i od razu pomyślałam o Twoim Kubie :-D Wy lubicie imprezować, a na imprezie z muzyczką fajnie by taka wyglądała :-D:-) kup mu taką :-p:-p

Paula ooo panie w sezonie to hight life :-D teraz też jak pracuje po 8 godzin to bez lipy, no ale w tym tygodniu, to już 3 dzień.
Spoko gość z tego szefa :tak:

Trinaa co się dzieję? wszystko ok?

E:

Anetka mam nadzieję że tylko Paula tak się wpakowała :-D:-D

Ostatnia edycja:
koniczynka na swoim jest zawsze lepiej jak z ludzmi w koncu sami i mozna sobie odpoczac w sumie to jeden pokoj z kuchnia i takim mini salonem przedpokojem i lazienka ale lepsze to niz siedzenie z lokatorami i wyjdzie nas tyle samo jestem zalamana popsul mi sie humor bo bede musiala jechac wczesniej do polski M babcia ma przezuty raka i juz nic nie pomoze wiec sie zbieram do wyjazdu

kaamaa jakoś mnie dzisiaj wszystko wkurza od rana,jeszcze miałam pogadankę z ciotką męża i mnie to już całkiem dobiło:-( czepialska baba co tu dużo mówić, jak usłyszałam tekst w stylu "za moich czasów...." to mnie cholera wzięła, skubana próbuje mi Mikiego buntować,żeby zrobił ze mnie niewolnicę chyba:wściekła/y:

Trinaa ja codziennie słyszę od mojej babci a "kiedyś" tak robili a tego nie robili. Już przestałam się tym denerwować, nie warto sobie nerwów psuć, a szczególnie w Twoim stanie. Cyc i brzuszek do góry i do przodu :-)

Z całym szacunkiem,ale to taka menda jest normalnie,nawet teściów w to wciąga....mało zawału nie dostała jak usłyszała,że pracuje i mam zamiar pracować na ile mi samopoczucie pozwoli. Wg. niej powinnam siedzieć w domu i robić chyba sweterki na drutach :szok:

Ciekawe,czy ona też to robiła:-D

Ostatnia edycja:
Hej.Mam na imie Monika i mam 21lat.Mimo swojego mlodego wieku mam 6miesieczna coreczke i meza.Zycie nas nie rozpieszcza. Maz sam pracuje by utrzymac dom,wiec ma dla mnie mniej czasu.Mimo iz wokol mnie jest mnostwo ludzi to nieraz czuje sie samotna.Szukam kogos z kim poglabym porozmawiac,wypic kawe,wyzalic sie. Najlepiej by byla to osoba z Poznania,bo wlasnie z tego miasta pochodze.Pozdrawiam i zycze wszystkim milego dnia
usmiech.gif
czekam na wiadomosc monia149090@o2.pl

lolkak Jak siedzę na podłodze, mała zakrada się od tyłu i czepiając się mojej bluzki, wspina się do stania na nóżkach, żeby dosięgnąć moich włosów i za nie ciągnąć ;-p A jak traci równowagę, to się całym ciałem o mnie opiera, a ja się boję ruszyć, żeby się nie przewróciła :)
kaamaa Trzeba było się ze mną podzielić chucią, to byś teraz mniej stresu miała:-D:-D Miałaś wcześniej takie opóźnienia @?
gosia Ja też się w sumie cieszę, że mama P. mieszka 250km od nas:-) Małą widziała na żywo 2 razy. Ostatnio w październiku, na chrzcinach. Wolałabym, żeby częściej miała okazję do spotkań z wnuczką, ale z drugiej strony P. i ona zawsze się pokłócą w czasie wizyty..:-(
paula:szok: Niby czytałam w miarę na bieżąco, a takiego newsa przegapiłam?:szok: Gratuluję maleństwa:-)
trinaa Mnie kiedyś mama P. chciała namówić na prasowanie koszul:szok::-D Ale i tak ona chyba się boi mi cokolwiek mówić, za to P. słyszy różne jej poglądy na wychowywanie dzieci;-)

reklama
Do góry