reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme fajny kolor :-) Jak nazywa się ten odcień?

Gosia ja też planuję chrzest na Wielkanoc,ale najpierw muszę znaleźć księdza;-)

andrewa ja wolę ciemny :-)

ja tam się cieszę,że była cisza-;-) nie mam za dużo do nadrabiania;-)

Ostatnia edycja:
reklama
t_640pacha-targi-poznanskie-20100703-056.jpg
trochę wyraźniejsze :)

andrewa ciemny... w blond wygladasz wybacz ale jak nie ty tzn troche cie postarza Ps jak chcesz cos dopisac to edytuj posty.
femme nie no super:-) a ten z dekoloryzacji to miałam podobny po pofarbowaniu najgorsze ze tak musiałam isc do pracy, a akurat nalot szefa miałam...:-D cały dzien ze mnie szydził a moja mama to omało zawału nie dostała jak mnie zobaczyła

Jutro mnie nie ma tak wiec, grzecznie pisać prosze i nie duzo bo nie dam rady nadrobić.wejde zapewne w sobote chyba ze szybciej sie jutro uwiniemy w co wątpie:-)

Uni, Vikamcia dzięki za szczerośc :-D a próbowałam edytowac ale coś mi się blokowało i dlatego tyle postów. Obiecuje poprawe ;-)
Gosia a tak apropo chrztu. Powiedzcie mi dziewczyny czy robilyście w restauracji?? jeśli tak to powiedzcie mi ile tak mniej więcej wyszły was koszty wynajmu kolalu na taką okazję....

Andrewa kolejna laska na forum :-) Ciemny zdecydowanie :-)

kochana no proszę cię bo się zawstydzę:-D
:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
woógle mam pytanie, czy któras miała tak ze sedziały ją w ciąży nogi??
mnie jakoś pod koniec już.. dokładnie nie pamiętam, ale swędziały i nogi i ręce, masakra. Na szczęście nic złego to nie było - kiedyś czytałam o jakiejś chorobie w ciąży z tym związanej, ale mnie to nie dotyczyło na szczęście:p ale chyba w ciąży takie swędzenia mimo wszystko są dosyc częstym zjawiskiem.

Dobra nadrabiam :-p

CO do cen zapłaciłam 60zł ;-) ale odbarwili mi golf :no: w bluzce od Kuby ze 3 razy miałam ją na sobie i oddali mi za nią 30zł :-p czyli 30zł plus 30zł na farby później wydałam :-p

PAULA - nie zazdroszczę sytuacji z rodzinką P:sorry: ... na żywo jest fajniejszy też zawsze taki chciałam a wyszedł przypadkiem :-D bo farba była zupełnie inna :-D

VIKAMCIA - oooo jak słodko :-) jak ja byłam na 3D to ciągle się gapiłam w te zdjęcia :-D coś pięknego :-) ... ja też nie lubię ciągle tak samo wyglądać muszę albo się farbnąć albo ściąć bo wariuje :-p

Co do zdjęć z wizyt to ja mam sporo tego z 6 razy chyba miałam usg i z każdego mam zdjęcia z tego jedno 3D :-)

SIERPIEN - sporawy brzuszek w 6 miesiącu już miałaś :-)

ANDREWA - ja do 6 miesiąca jakoś w ogóle mięsa nie mogłam tknąć tak mnie odrzucało :no: organizm sam się przystosuje nie przejmuj się jak nie masz na coś ochoty to znaczy że tego nie potrzebujesz ;-) ... zdecydowanie w ciemnych ;-) ale też może być tak że w tych jasnych po prostu brzydkie zdjęcie dałaś ;-)

LOLKAK - nie mam pojęcia :-D bo farba była średni blond czy jakoś tak ale w połączeniu z tym co miałam wyszło to :-D właśnie mam problem bo jak mi odrosty się zrobią to takiej farby nie znajdę :-D :-p

UMI - dzień bez Ciebie :szok: :-p dawno już tak nie było :-D :-p

No ogarnęłam :-D :-p

reklama
Do góry