Vikamcia ja napisałam, że to nie jest mój gin tylko musiałam akurat wyjątkowo do niego iśc bo bardzo bolał mnie brzuch i miałam takie jakby skurcze(samam nie wiem jak to opisac) ;-)
Umi wiesz co ja się nie chwaliłam. Powiedzialam mu to bo chciałam się doradzic też czy warto kupowac stetoskop żeby Kubuś posłuchał co się dzieje w brzuszku.
Generalnie faktycznie po żal się lekarz
jak chodzę do mojego prywatnego to bez problemu mój mężulek może wejśc bo w końcu ma prawo to jest również jego dziecko tylko tyle że to we mnie się rozwija ale prawa ma takie same. nie powiem było mi bardzo przykro. Wogóle go przykróciłam w momencie kiedy mama zapukała do drzwi i pyta się czy może zobaczyc wnuka z mężem(to była druga próba zobaczenia usg) a n do niej mówi, że a co dziecka jej się znowu chce??? wtedy nie wytrzymałam i zjechałam go makabrycznie i powiedziałam , że niech się skupi na leczeniu a głupie uwagi zostawi dla siebie bo jak dla mnie jest niekompetentnym lekarzem.
a i jeszcze było dobre. Wogóle nie umiał posługiwac się usg. Moja gin to mi pokazała dokładnie gdzie jest móg i zrobiła zbliżenie,dokładnie pomierzyła nóżki i rączki,z bliska pokazała serduszko itd a jemu jak się zapytałam czy wszystko ok z dzieckiem to powiedział że jak serce bije tzn że żyje
ehhhh ręce opadają.
Nieważne ja mam dobrego gin i już nie mogę się doczekac kiedy do niego wrócę i dowiem się dokładnie czy wszystko ok.
Umi wiesz co ja się nie chwaliłam. Powiedzialam mu to bo chciałam się doradzic też czy warto kupowac stetoskop żeby Kubuś posłuchał co się dzieje w brzuszku.
Generalnie faktycznie po żal się lekarz
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
a i jeszcze było dobre. Wogóle nie umiał posługiwac się usg. Moja gin to mi pokazała dokładnie gdzie jest móg i zrobiła zbliżenie,dokładnie pomierzyła nóżki i rączki,z bliska pokazała serduszko itd a jemu jak się zapytałam czy wszystko ok z dzieckiem to powiedział że jak serce bije tzn że żyje
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Nieważne ja mam dobrego gin i już nie mogę się doczekac kiedy do niego wrócę i dowiem się dokładnie czy wszystko ok.