reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja do konca 4 miesiaca tylko chudlam. mialam straszne mdlosci i w ogole duzo wymiotowalam, i przeszlo mi dopiero w 5tym miesiacu. ale pozniej to mialam taki apetyt, ze nadrobilam te 5 miesiacy:) nawet zabardzo tv nie moglam ogladac, bo jak ktos tam np jadl, to mnie sie od razu tego chcialo.reklamy, to mojmaz biegiem przelaczal, bo wiedzial, ze to sie skonczy jego przymusowa wyprawa do sklepu np po czekolade milka, albo po jogurt :)

reklama
Co tak mało piszecie? :-p
Gdzie się wszystkie podziewacie? ;-)

paula bluzeczka wysłana :tak:;-) Jak dojdzie to obowiązkowo musisz pokazać Zuzię w niej :-p:-)

Hehe ale kamcia super foteczki:-) gratuluje drugiej córeczki!:-)

Ja w ciążach przytylam 10-11kg. i nie jadlam jakos tak duzo, choc czasami mialam jakies takie dni ze jadlam i jadlam i jadlam.... i wsio w brzuch szlo:-) i troszke na buzi bylo widac.

ViKamiciaG- zazdroszcze drugiej dziewczynki:) ja marzę o drugiej córeczce :) ślicznie się uśmiecha na 1 zdjeciu:) ja nawet nie mam porządnego zdjęcia z USG bo moja doktor nie dawała.. :sorry:

Lolkak- nie prawdaż?:) a ja myślałam,że ze mną jest coś nie tak :-D...
hehe mój D liczył na synka .. hihi
a mi to jak wczesniej pisałam wszystko jedno czy synek cy córcia bo i tak się będę cieszyć byle by zdrowe było ..
do synka miałabym okazję na zakupki..
a do córki zaoszczędzę bo wszystko już mam;-)

Ciąża, szósty miesiąc -

pamietam, jak bardzo nie moglam sie go doczekac..
śliczny i duży:szok::tak:
też bym taki chciała do sesji jakiejś.. hehe ale póki co czekam;-)

4sierpień o jaaaaaa jaki miałaś śliczny brzusio...napatrzec się nie mogę :) ale duży :-) ja mam mniejszy...jeszcze....:-Da powiedzcie mi boja jestem w 19 tyg i przytyłam 2,5 kg czy to nie za mało wg was??? dziecko niby duże bo ma warzy teraz 266 g no więc podobno ładnie jak na swój tydzień :-)

kochana ja jestem w 27 tc i przytyłam 3 kg
przy czym moje dziecko waży 940g - z ostatniego usg w sobotę jak na swój tydzień jest za duża :-p

w poprzedniej ciązy też tak miałam..
przez całą ciążę miałam na plusie tylko 7kg ...
ale dpóki ilość wód i wielkość dziecka jest prawidłowa to nie masz się o co martwić:tak:
narazie masz tylko 19 tc... jeszcze zdążysz przybrać na wadze do końca ;-)

Ostatnia edycja:
Trina,tak na Święta Wielkanocy:)

Ja w ciąży przytyłam tylko 10 kg:) a spadlo ze mnie duuzo wiecej,ale teraz juz podjadam to czuje jak portki sie przyciasne robia-chyba jakas dietka by się przydała....

Hej zaraz będę nadrabiać wstawiam wam moje włosy :-D tyle że na zdjęciu mają zupełnie inny odcień niż na żywo na żywo są jaśniejsze i o niebo lepiej wyglądam ;-) ogólnie jestem zadowolona ale pół dnia z nimi walczyłam wklejam też jak wyglądały po zdjęciu koloru :-D później biegiem do domu jeszcze raz rozjaśniaczem i farbą i wyszło coś takiego :-p ale na zdjęciu o wiele gorzej niż normalnie na prawdę :dry:

Zobacz załącznik 321880Zobacz załącznik 321881Zobacz załącznik 321882

Vikamcia no to mnie uspokoiłaś :-) kurcze ale to faktycznie ładnie się trzymałaś :)
Famme a fryzurka prześliczna...kurcze też bym chciała coś ze sobą zrobic:-( czuje się jakoś mało atrakcyjna i taka szara...może zmiana w blond albo coś innego??? jak się naucze wklejac zdjecia to się doradze bo już miałam blond a teraz mam ciemne...napewno mi pomożecie :)

DSC01589.jpgDSC00077.jpg

no piekne teraz licze na Was i bardzo prosze o opinie przy którym kolorze zostac:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry