reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No Femme rzeczywiście później może być problem ;-) ale dasz radę coś znajdziesz;-) Ja miałam ostatnio jakiś miodowy blond - tylko,że już następnego dnia zrobił się jakiś bardziej brązowy niż miodowy :-D

Zastanawiam się czy po skończeniu przez Maję 4 miesięcy zacząć jej wprowadzać jakieś jabłka czy marchewki. W końcu wszędzie trąbią,że jak jest na piersi to dopiero później:dry: I od czego lepiej zacząć od owoców,warzyw czy od kaszki?

reklama
Femme dzięki :-D widzę, że pozostane przy ciemnych:-)
dziewczyny a keidy najlepiej iśc na to 3D??? i czy wiecie gdzie w Poznaniu ładnie wykonują takie usg???

femme jak dzien beze mnie? przeciez byłam przed południem:-p

edit a kapuje... specjalnie lotna to ja dzis nie jestem:-D:sorry:

LOLKAK - ja się doczekać nie mogłam aż Ninie zacznę dawać te deserki :-D :-) ja nie wiem ja bym dała ale nie jestem na Twoim miejscu myślę że sama musisz zdecydować na pewno jak dasz krzywdy nie zrobisz ;-) ja zaczynałam od marchewki i jabłuszka :-)

UMI - chodzi mi o jutro :-p

ViKamcia piękne fotki 3D i gratuluję drugiej córci. Ja to bym mogła miec same córeczki hehe:D Ale mąż chce syna następnym razem. Więc niech mu będzie:p

Co do ginekolog ja mam super i nie żałuję, że dojeżdżam te 15km. Fachowo, zawsze wszystko ze szczegółami tłumaczy, podczas ciąży wizyty co 4 tyg, na każdym usg, badanie na samolocie, instrukcja dzidzi;D hehe na monitorku no i mimo stówki bo chodziłam prywatnie zadowolenie bezcenne:)

Chrzciny robiliśmy w domciu dla najbliższych. I najważniejszych w ten dzień. Moi rodzice, mama męża, babcia męża i taka ciocia, która jest siostrą owej babci, nam bardzo bliska kobieta, Chrzestni no i my z Martynką:) W domciu dla niewielu osób nie wychodzi drogo.

Co do usg 3D mi się zachciało dopiero jak Młoda była w 32tc, trochę późno, ale i tak super mamy fotki i filmiki:) Najlepszy okres na takie fotki to ok 25tc;)

Nasza Pociecha śpi od 18.50:) Tak to jest jak nie chce mi spac popołudniami:) Ale nic na siłę.
Poza tym laptopa dopiero po 20.00 załączyłam stąd moja cisza na forum:)

Ostatnia edycja:
femme no właśnie się zastanawiam. Pediatra zapewne powie,że nie trzeba,bo dobrze (ja myślę czasem,że aż za dobrze ;-)) przybierać na wadze,ale chciałabym mi trochę wolności jak zacznie tez jeść coś innego a nie tylko moje mleko;-) Tak to się prawie nigdzie nie mogę ruszyć,bo zaraz chce jeść a z butli przecież :no: (Mam już ta Medelę -muszę przetestować ;-)) Maja nie ma problemów z brzuszkiem generalnie,od czasu do czasu jak ja z czyms przesadzę, to kupka luźniejsza i tyle. Jestem bardzie za niż przeciw :-D Zapytam się jeszcze tej babki od laktacji może coś doradzi;-)

Vegas ja też bym jeździła do lekarza pewnego nawet i dalej :-)

vegas a u was nie ma rodziców chrzestnych? tylko ich nie wymieniłaś i sie zastanawiam:-)
wymieniłam:)

Femme
kolor całkiem ładny, Boże, ale masz cudne oczy:D Choc na ostatniej focie nie podoba mi się 'czubek' głowy, dziwne koloryty wyszły.

Andrewa
mi tam się w obu kolorach podobasz:)

w tym cyklu to było moje drugie opakowanie tabletek i jestem zadowolona bo nie miałam żadnego plamienia:) W pierwszym cyklu z tabsami miałam troszkę od połowy cyklu do @.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry