reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no właśnie nie wiem czy iść do lekarza jutro czy poczekać bo za tydzień mam wizytę w szpitalu?
w sumie swedzi mnie wszytsko już ze 2 tygodnie..
nie wiem sama...

lolak ja smarowałam też rożnymi kremami , balsamami , oliwkami itp.. ale nie pomagało...

reklama
ViKamcia ja bym Ci radziła iść do lekarza jak najszybciej albo chociaż do niego zadzwoń i zapytaj, bo tak jak piszę, niech lepiej sprawdzą czy to nie cholestaza.. ja musiałam dostawać kroplówki, żeby to dziadostwo się odczepiło.. :sorry:

kamcia malenstwo sliczne.
i usmiech ma piekny na 1 zdj:D

co do swedzenia nie musi to byc cholestaza.
ja nie mialam jej a miala swedzenie pieczenie i moglam sie tlyko drapac i jeszcze raz drapac.
nie zauwazasz ze tam gdzie cie swedzi troche napuchly te miejsca?
u mnie sie tak robilo jak tylko mi kostki spuchly to od razu cale nogi po kolana mnie swedzialy. skora sie napinala i dlatego tak sie dzialo.

Vikamcia ja też pragnę z całego serca pogratulowac ci dziewczynki:) jeśli chodzi o lekarzy to wogólle ostatnio nie trafiam no wdwa dni temu poszłam do gin ale nie mojego tylko z przychodzi bo mój na urlopie akurat i był bardzo nieprzyjemny. Najpierw zapytałam czy może mąz zobaczyc dziecko na usg to się nie zgodził,potem zpaytałam czy wg niego muszę zrobic jakieś badania no np cukier a on na to a po co???:no:potem się pytam a co z toksoplazmoza to tez powiedział że nie potrzeba. Nawet nie zapisał mi podstawowych badań typu morfologia czy mocz:baffled: a an sam koniec kiedy powiedziałam mu że synek stara się nasłuchiwac co się dzieje w brzuszku mamy to zaprostestował i powiedział mi że nie mam mu odbierac dzieciństwa i pakowac go w położnictwo:crazy:wiecie ja nie wiem ale dla mnie to idiota(przepraszam z góry za określenie).

co do swędzenia to ja nic takiego nie mam na moje szczęscie i też nie puchnę:happy:

andrewa a po co ty sie ginowi chwalisz ze dziecko nasłu****e? Przecież widziałaś jakie miał nastawienie wiec bez sensu. A co do USG to mój T był na każdej wizycie ze mną jak mnie badał to siedział za parawanikiem a potem podchodził do USG i patrzył... Lekarz porazka

reklama
paula a ja mam jedno jedyne zdjęcie z USG, na którym Zuzi w ogóle nie widać :-p
No ale na lekarza nie ma co narzekać :-p on akurat był bardzo fajny, widocznie sprzęt miał do niczego.

Do góry