reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosia A długo spała? Bo moja to 10 minut;-)

femme za 100 to sama farba??bo u mnie to przy krótkich włosach to tyle pójdzie a przy takich jak twoje to pewnie ze 160:dry: ja muszę podciąć i jakiś ludzki kolor nałożyć ;-)

ja mam pół jednej ósemki ;-)
niecala godzine ale glodna i dlatego bo jak rano wstanie po calonocnym cycaniu to nie chce jesc tylko pobawi sie i idzie spac a potem wcina 150...:)
oj i ja musze cos z włosami z robic bo dlugie juz mam do cyckow i tez farbnac tylko ja juz sobie obiecuje od pazdziernika,ale teraz na chrzciny napewno to zrobie:)

reklama
trina ja też, dopóki nie otworzyli kina w Pile (27 km od nas) bo u nas to raz na pół roku jakiś film jest :baffled: i tak sobie z mężem jeździmy najczęściej jak się da :tak::-)

paula no bratowa godna pozazdroszczenia! dziewczyno ile ty masz lat! jejku jak ja nie lubie ludzi nie pilnujacych swoich spraw a wpieprzajacych sie do czyjegos zycia!

pozatym ja cos wiem o tym tez tylko mnie na forum jeszcze nie spzieguja.. ale ostatnio moj M z pracy wrocil z tekstem ze caly dzine siedze przed kompem bo ma ludzi od tego ktorzy mu o tym mowia.
no eureka! ameryke odkryli czyt. tesciowa! ja mam caly dzien kompa wlaczonego tylko podchodze napisze sprawdze i ide dalej....
wiec sie zdenerwowalam i usunelam ich z NK, FB i GG. teraz mam spokoj:D

Daffi zgadzam się z Tobą w zupełności:-) też nie cierpię takich ludzi....ile sobie zdrowia napsułam przez takich "życzliwych" przed ślubem to głowa mała:wściekła/y:

anetka my mamy kino w prawdzie na miejscu,ale jakoś nam zawsze nie po drodze, no czasem się zdarzało jak akurat mieliśmy wolne:-)

gosia to będziesz miała chrzciny córeczki? :-)

VikamciaG i jak było?? Jak siostra?

Kaamaa no na początku czymś lagodnym;-) To w ruch poszła melisa ;-) Jak nie pomoże to nie wiem co zastosować ;-):-D:-D:rofl2:

W nocy tak mnie bania bolała,że hej :dry: Jak nie Maja wstająca co 2,5 godziny to ból na skroniach i z tyłu nie dawał mi spać. Ledwie na oczy widzę.
ogólnie było ok... wszystko tak jak być powinno... doklejony sztuczny uśmiech;-)
później obiad w restauracji ciasta i tp... pogadać było trzeba.. ale zjedliśmy obiad później ciasto i kawka.. no i do domu:-p
później siorka coś przyszła mi gadała ale powiedziałam ze idę spać zawinęłam się w kołdrę .. i zasnęłam:-D

Eh ...brak słów ale ja przechodzę metamorfozę i nawet się nie wypowiem :-D:-D:-D :-p

UMI -to nie ja piałam ja tylko sms-a Ci puściłam :-p :-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa ;-)

VEGAS - no mi też to zdjęcie się w sumie najbardziej podoba :-p

VIKAMCIA - hehe to trafiłaś w moment :-p

LOLKAK - tak pieredziuch to K :-p ale zazwyczaj mówię na niego łajza :-p :-D tak sobie urozmaiciłam :-p :-p

KAAMAA - kurde a mi jeszcze żaden ząb mądrości nie wyrósł :szok: a wszystkim rosną :-p chociaż mi na dole mógł by wyrosnąć bo mam szparkę małą ale u góry jak wyrośnie to lipa bo nie mam już miejsca na zęba :-D :-p

A u nas słonko dzisiaj świeci K małą do przedszkola poszedł zaprowadzić i po śniadanko a później on śmiga do pracy a ja na miasto :-D :-p idę do fryzjera i na solarium zajdę ;-) i drogerię pozwiedzam bo szukam tuszu z eveline taki srebrny kurcze świetny jest a nie mogę go dorwać :-p
ja zawsze trafiam w moment;-)
u mnie wszystkie zęby mądrości wyrosły już hu hu ze 3-4 lata temu:-p

hej dziewczyny, nie wiem czy dobry moment wybralam nadolaczenie do waszej grupy, bo widze, ze jakis konflikt...zaryzykuje :)
witam, jestem Marta, jestem mama Adasia i chetnie sobie poczytam

- Blog dla mam, które kochają swoje dzieci…

ja też chce się przywitac :) Mam na imię Ania,mam 23 lata w tym roku a i jestem szczęśliwą mamusią małego Kubusia,żoną i niedlugo po raz kolejny zostane mamuśką. Jestem teraz w 19 tyg ciąży:) powiedzcie mi kochane dużo tu na forum jest osób z Poznania???:-)
witam nowe mamuśki...

woógle mam pytanie, czy któras miała tak ze sedziały ją w ciąży nogi??
z Vi tak nie miałam a teraz to tragedia:eek:

andrewa Witam i gratuluję kolejnej ciąży :tak: ja mieszkam niecałe 100 km od Poznania ;-):-p
a w którą stronę??
ja mam 150 do poznania

A ja ostatni raz w kinie była w Lo a w takim prawdziwym w którym nie smierdziało i obraz sie nie trząsl to w gimnazjum:-D. My do kina wcale nie chodzimy bo muielibysmy jechac do Tarowa albo Rzeszowa a taka podróż to to minimum 100 zł by nas wyniosla:/ bo za same bilety byloby 40 zl + paliwo a jakbymy chcieli cos do jedzenia tam kupic to juz w ogole:-D. U nas w miescie sa 2 kina albo imitacje bo albo są zamniete albo nadaja z opóźnieniem. Kiedys było tak ze w Lo poszlismy na Troje w moim miescie ( ja byłam na troi wczesiej w rzeszowie , jeszcze jak w gimnazjum byłam), a natepnego dnia była premiera w TV myslałam ze padne dosłownie:-):-p Ale kurcze chetie bym sie wybrała musze kiedys odżałowac ta stówke i pojechac

ViKamcia- mnie troszkę swedziały nogi i brzuch. Ale robiły mi się rozstępy i to pewnie był powód. Nawilżaj częsciej ciało, może przez rozciągająca skóre swędzi. Wiem ,ze cholesteaza też powoduje swedzenie,ale to takie mocne i to wiekszej częsci ciała- objawy nasilają się nocą, więc to nie to.
Myśle,ze naciąga się skóra.

Śliczna ma buzkę malutka istotka w brzuszku. Zazdroszcze dziewczynki. Może i my się kiedyś doczekamy. Narazie mamy jednego łobuza.

Ostatnia edycja:
reklama
ViKamciana na północ od Poznania, no w sumie bardziej pólnocny zachód ;-)
Jaka słodka :tak: gratuluje drugiej dziewczynki :tak::tak:

umi no my własnie tez jak jedziemy do kina to ponad 100 zł wydajemy.. :sorry: i jeszcze zazwyczaj na zakupy pozniej jedziemy to dalej kasa idzie..

Do góry