reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-)

gosia oby już córeczka tak nie cierpiała mocno

kaamaa ja też zawsze farbowałam na czarno, ostatni raz na ślub,potem już nie bo się dowiedziałam o ciąży,ale też jakaś "ciotka" mi to robiła,bo teraz to mam dopiero bałagan, wychodzą mi brązowe spod spodu i jeszcze jakieś niby blond takie jak miałam w dzieciństwie,wyglądam jak dziad:-D

korzystając z nieobecności mojego męża,koleżanka mnie wczoraj popołudniu wyciągnęła do kina i potem na pogaduchy i nie powiem nawet fajnie było,zawsze jakaś odmiana niż siedzenie samej w domu:-)

Witam nowe mamy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
nno wiesz co byłam w 16 tyg na badaniu i gin powiedziała, że raczej chłopiec ale może to byc pępowina więc 100% pewności nie mam :) a nawet dobrze bo nie ukrywam, że strasznie marzy mi się córcia ;-)ale jak będzie chłopiec to wiadomo że będę kochac równie mocno:-) mój syneka ktualnie chory jest.biedny męczys ię z biegunka 4 dzień a lekarz nie chcą go przyjac bo podobno nie ma numerków:wściekła/y: ale nic jutro możliwe że się uda a jak nie to do szpitala bo mi się odwodni.

czesc :*
witam się i uciekam do sprzątania.
Przepraszam za wczoraj. nikomu nie życzę takiej szwagierki,brrrrrrrrrr :)
mam nadzieje,że się więcej nie napatoczy:)

Dowiedziałam się że cała rodzina mojego męża czyta moje "bzdury" na forum,tak wiec pozdrawiam rodzinkę :-D Buziaczki! :-D

Femme- zdjęcia są super :) zazdroszcze Ci urody i figury!
Kaamaa- nie zauważyłam tych Twoich trzech kolorów :-D dobrze wyglądasz:>
Umi- a może nie dajcie mu spać w dzień? Wtedy będzie umęczony i będzie lepiej nocki przesypiał :)
Trina- korzystaj,korzystaj.. :-D Zazdroszczę tego kina,też się muszę wybrać :-)

Witam nowe mamuśki:)
nic bardziej mylnego nie raz juz nie spał w dzien i było hm o wiele gorzej niestety bo był zbyt zmęczony żeby spać:/. Wiem, głupio to brzmi

Anetka ja mam ciemny blond, po tylu latach farbowania na czarno, zrobiły się nie wiadomo. Muszę z Nimi w końcu porządek zrobić, ale to już jak M zacznie normalne wypłaty do domu przynosić, teraz trochę kasy szkoda.
No właśnie ja Ciebie też nie widziałam:-)

Andrewa mam nadzieję że synek szybko wyzdrowieję.

Nie wiem co u Was z tymi lekarzami, albo nie odbierają, albo nie przyjmą :no:

Trina pozazdrościłam Ci :-)

Paula no to miło.....

witam nowe mamusie:)

paula ale mnie rozsmieszylas tymi pozdrowieniami dla rodzinki podczytujacej :-D hahahaha

No Moj Miki wstal:-) spal niecale 1,5h takze super, lece wlosy wysuszyc i obiadek szykowac nam i Mikusiowi:-)
Popoludniu zajrze:*

reklama
anetka jakoś do tej pory byłam na bakier z kinem,także jestem w plecy z nowościami :-D ale może teraz nadrobię

Andrewa zdrówka dla synusia :-)

Do góry