reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witajcie Nowe mamusie:)
u nas noc srednia;/ Mala niby do 9 spala ale pol nocy na cycku wisiala. do tego zasnela kolo 21 a przed 22 obudzila sie z takim krzykiem jakby jej sie krzywda dziala rowne 45 minut tak wrzeszczala ze tragedia dziaselka czerwone nie wiem czy ja nie bolaly;/ echh te ząby;/

Lolkak dziękuje w imieniu Amelki:)

Do tego maz chory do lekarza pojechal...przy malej nie pomaga bo nie chce zarazic;/ Bozee a ja czuje ze i mnie cos rozbiera:(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe mamy :-)

Femme też bym poszła do fryzjera tylko moja ma urlop:dry: A póxniej pewnie kasy nie będzie:-/ Co jedno określenie K to lepsze :-D

Kaamaa ja nie wiem ile mam kolorów;-) ostatnio farbował mi M,więc pewni dużo ;-):-D

Umi współczuję nocki.

Gosia już ząbki:szok: Jeśli tak to powodzenia;-)

SIERPIEŃ - witam moją imienniczkę :-p :-)

ANETKA - hehe no pokażę pokażę :-p ciekawa jestem co z tego wyjdzie :dry: no a K się stara :-p :-) no proszę może jakiś przełom i już tak ładnie będzie spała :-)

KAAMAA - źle mnie zrozumiałaś ja nie mam żadnej 8 :-p a wszyscy w koło mówią że im rosną albo już mieli :-p hehe spoko chętnie zabiorę w towarzystwie lepiej :-D :-) ...a my tak pieszczotliwie do siebie :-p jak się wkurzę to mówię mu po imieniu :-D :-p

ANDREWA - witam ;-)

GOSIA - :szok: 45 minut krzyku :no: bidulo ja bym ryczała chyba razem z małą :no: musiało ją faktycznie boleć :dry:

LOLKAK - ;-) ... dawaj ze mną i z KAAMAA :-p ... ja właśnie teraz chce iść póki jeszcze mam swoje pieniądze oszczędzone :-p a pewnie koło 100zł pójdzie :dry:

Ostatnia edycja:
chyba tak bo łąpki pcha do buzi slini sie,dziaselka czerwone ,dzieki:)
femme wyłam jak glupia (ty mowilas ze duzy brzuch masz czy nie doczytalam?) :)

ocho szczescia moje juz wstalo -bede pozniej:)

Ostatnia edycja:
femme a niech się stara, a co! Nie ma wyboru:-p Fryzura na pewno bedzie ładna :tak: a długo farbowałaś włosy? Mi na początku kolor za bardzo nie chciał zejść i na górze miałam jaśniejsze niż na dole :sorry: a farbowałam ze 2 lata na czarno, w końcu się od nich uwolniłam :-p no i ja jeszcze głupia farbą palette farbowałam :baffled:
No ja mam nadzieję, że już tak będzie spała! Bo to już drugi dzień całą noc u siebie przespała :tak::-)

Co do ósemek, to ja też nie mam :-D tzn wychodzą mi, bo je czuję, no ale jeszcze nie mam :-p

Gosia A długo spała? Bo moja to 10 minut;-)

femme za 100 to sama farba??bo u mnie to przy krótkich włosach to tyle pójdzie a przy takich jak twoje to pewnie ze 160:dry: ja muszę podciąć i jakiś ludzki kolor nałożyć ;-)

ja mam pół jednej ósemki ;-)

ANETKA - no ja tak z rok albo ze dwa też farbuje :dry: ale nigdy palet :no: :-) więc zobaczymy co z tego wyjdzie :-p

LOLKAK = nie no zdejmowanie koloru + nałożenie farby w jednym salonie 80zł a w drugim 95 ;-) ale jeszcze się przejdę i popytam w innych ;-) u nas całkiem tanio jest :-) dodam że mam włosy za cycki więc dość długie ;-)

kaamaa na pewno mu ie co sni ale no bez przesady nie co dziennie o tej amej porze to juz jest meczące na prawde tym bardziej ze on sobie odespi w dzien a my niestety nie mamy mozliwosci. Poza tym on sie tym na prawde stresuje i mi sie serce kraje, wiem taka glupota, a jakos mam swiadomosc że to dziecko ma zbyt wiele powodów do płaczu w porównaniu do innych i jeszcze te nocki mu sie na głowę zwalają
4sierpien o Kraków można powiedzieć rzut beretem ode mnie:-) no w sumie musiałby to byc duzy beret zeby doleciał:-p
gosia współczuje:-(

a mnie ósemki w ciazy wychodziły wzystkie 4 na raz, z reszta pisałam to kiedyś:-p wiec sie powtarzac nie bede. Dzwoniłam do wojej fryzjerki:-) umówiłam ie na wtorek i kazałam jej przygotowac jakieś kontrastowe farbo bo mi sie nudny blond znowu znudzil ech co ona ze mna ma:-D

Femme źle zrozumiałam, wiesz tłumaczył głuchy ślepemu :-D:-D

Gosia ja na Twoim miejscu pędem do apteki po jakiś żel na dziąsełka, polecam dentinox, drogi ale bardzo skuteczny, tylko nie wiem od którego miesiąca mozna go stosować.

Lolkak ja ceny :szok: u Nas tyle za balejaż się płaci, jeden kolor na moje długie włosy ok 70-80 zł u mojej fryzjerki.

Anetka ja też ok 2 lat farbowałam na czarno, ooo nie jednak 3 lata :sorry: jak zaszłam w ciążę to nie farbwałam już ani razu i dopiero teraz, zeszłam do naturalnego, jeszcze czarne końcówki mam ale to już kwestia podcięcia.

reklama
femme no to pewnie się uda ściągnąć ten kolor :tak: ja płaciłam 100 zł ale to po znajomości :-p:-p normalnie zapłaciłabym trochę więcej.

kama a naturalne jakie masz? Ja to Cię w sumie chyba nawet nie widziałam :-p ja naturalne mam taki jasny brąz i u mnie to brzydko wyglądało jak odrosty miałam, bo wyglądałam jakim siwiała :-D więc farbowałam ale szamponetką :-) zresztą do teraz tak farbuję, bo nie chcę farby nakładać:-p a szamponetką tą do 28 myć :tak:

Do góry