reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny;-)
Anetka to masz małą pomocnicę do ćwiczeń:-)

lolkak słodkie minki Maja robi:-)

artystka jakiego masz psa, bo ja też mam psiaka i z niego straszny nicpoń wyrósł:-D

femme ja dzisiaj jakoś mam wyjątkowo wene do gotowania znowu:-D mała akrobatka Ci rośnie widzę;-)

lolkak słodka ta Twoja pszczółka ;-);-)

Artystka a dlaczego nie rozmawiasz z rodzicami? Coś się stało?

femme jakbym wyglądała tak jak Ty to leżałabym cały dzień przed TV i obżerała się czym popadnie :-):-):-D
Zuzia nie lepsza :-p no może fikołków jeszcze nie robi :-D

trina no mam, tylko bardziej przeszkadza niż pomaga :-p tak samo pies :sorry: kręcę hula hop a pies mi skacze i próbuje je chwycić :sorry:

paula tak jest to moje "dzieło" :-) Majeczka dostała je gratis przy zakupie zabawek :-p
Ja jeszcze później chyba chwilę poćwiczę. Na skakance też bym poskakała ale ani Zuzia ani pies mi na to nie pozwolą :confused2:
Gratulacje dla Zuzi :*:* jeszcze trochę i będzie biegać :-)

edit:
Paula jaki rozmiar nosi Zuzia? Bo ja namalowałam Zuzi myszkę Minnie na bluzce z napisem Zuzia ale już na moją jest za mała (12-18miesięcy). Jak chcesz to mogę Ci sprezentować :-) o taka:
Zobacz załącznik 321408 tylko jeszcze na rękawku też jest napis "Zuzia" ;-):-p

Ostatnia edycja:
TRINAA - a mój obiad był tak obleśny że szkoda gadać :no: fuuu :-D warzywa jakieś beznadziejne więc nie do jedzenia a krokiety też jakieś takieś ble :-p ogólnie lipa straszna :-D trudno jedziemy dzisiaj na parówkach :-D :-p

PAULA - hehe no taka prawda :-p ...no gratulację ! teraz to się zabawa zacznie :-D ja nie mogłam się doczekać aż Nina zacznie chodzić :-) chodzące dziecko już takie fajne jest :-)

ANETKA - ależ wy mnie drażnicie :-p zrobię specjalnie zdjęcie swojego brzucha dla Ciebie ! :-D

Ja z Kubą mamy swoje odłożone pieniądze + żyjemy z tego co on zarabia i ja swoje twardo kiszę na czarną godzinę miałam jakieś 800zł wydałam na siebie trochę i za mieszkanie połowę dałam i zostało mi jakieś 500 i trzymam... Kuba miał jakieś 900zł też trochę wydał i jakieś 600zł mu zostało .. dzisiaj zaglądam do jego skrytki a tam 300zł :angry: ależ się wściekłam tam powinno przybywać bo przecież zarabia a nie ucieka w takim błyskawicznym tempie już mu zapowiedziałam że jak wraca z pracy oddaje mi 50zł codziennie i ja to będę odkładać skoro on nie potrafi :sorry:

femme no dawaj! :-p nie wierzę w ten Twój brzuch :-p:-p
Wy to przynajmniej coś macie odłożone.. my nie mamy nic :confused2: na koniec miesiąca zostaje nam ok. 50 zł :sorry: ale musimy zacząć odkładać, żeby cokolwiek mieć na ten nasz ślub :-)

Widze,że nie tylko u mnie pies łobuzuje, nasz nie dość że wielki, to jeszcze wszędzie musi wtykać pysk, dosłownie wszędzie:-D

femme a gdzie kupowałaś te warzywa? zawsze biorę z Biedrony i są bardzo smaczne:-) ja zrobiłam mielone,bo mój się nimi dobrze najada zawsze,a dzisiaj musiał wrócić drugi raz do pracy,więc akurat mu się przydało.

a propos wydatków, to zaczęłam robić liste rzeczy do pokoju dla małego, jeszcze wózek, jeszcz pare ciuszków-nie będe szaleć bo i tak zaraz wyrośnie i się tak zbiera....:szok:a do tego dojdzie prezent dla teściów, prawdopodobnie wesele znajomych, komunia....ech ciężko będzie:-(

paula przestań, nic! :-p przecież moja Zuzia już ją nosiła. Moja to już duża panienka i nosi zazwyczaj 86-92 cm ale ta bluzeczka już jest na nią za mała, chyba ma za duży brzuszek :-p

ANETKA - patrz jak nie wierzysz jak bym w ciąży była :sorry: mój sekret jest taki że nauczyłam się chodzić z wciągniętym brzuchem :-D Zobacz załącznik 321418

PAULA - O :-) ja mieszkam rzut beretem od Trójmiasta ;-) jak byś się wybierała to daj znać :-) :-p

TRINAA - z biedronki właśnie ale jakieś z włoską przyprawą za 2zł albo 3 :sorry: nowe chyba jakieś

Cholera właśnie mi Nina na podłodze zasnęła :dry::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Paula Dokładnie Julia nosi na 12-18 m.

łaaał gratulację dla Zuźieńki :-) ależ Ci zazdroszczę, jak przyjedziecie do Nas to nie ma bata Zuzia będzie Julkę uczyć łazić :-D
A właśnie nasze spotkanie dalej aktualne?

Lolkak Majusia prześliczna, ona ma naturalnie taką ciemną karnację? czy tylko na zdjęciach tak wygląda?

Femme
dobrze robisz babo! jak on nie umie kasy trzymać!

Oszczędności ja nawet nie wiem co to słowo znaczy :sorry:

E:

Femme i to jest Twój wieli brzuch :-D:-D:-D kobieto bo Cie zaraz trzasnę!! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry